Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejeboliger i Nordsjælland

Lejeboliger i Nordsjælland

481 boliger fundet
481 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 67 m²
Snekkersten, Kongevejen
Forbrug indeholder vand, el, varme. Anneks på 67 kvm med eget køkken, badeværelse og soveværelse på
1 time siden
11.740 kr.
...
Side1af 27

Find ledig lejebolig i Nordsjælland hos BoligPortal

Ovenfor finder du det samlede udvalg af aktuelle lejeboliger i Nordsjælland. Det er dit udgangspunkt i din boligjagt, hvorfra du altid kan indkredse din søgning yderligere.

BoligPortal er Danmarks største inden for udlejning af boliger, hvorfor du hos os ikke kun finder et bredt udvalg af lejebolig i Nordsjælland, men også generelt i Danmark. Ønsker du at se det landsdækkende udvalg af lejeboliger , har vi således samlet en oversigt over dette. Herunder finder du både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Har du noget specifikt i tankerne, har vi også oversigter over dette. Undersøg for eksempel vores lejligheder med altan eller lejeboliger med husdyr tilladt , hvis disse kategorier er relevante for dig.

Hvilke typer lejeboliger i Nordsjælland er du interesseret i?

Nordsjælland har noget at byde på indenfor alle kategorier af lejeboliger. Har du derfor allerede en idé om, hvilken type lejeboliger, du er interesseret i, anbefaler vi, at du specifikt kigger på siden for disse boligtyper. Vælg i den sammenhæng, om du er interesseret i lejligheder, huse, rækkehuse eller værelser i Nordsjælland ved at klikke på de relevante under ‘boligtype’ i venstre side.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Nordsjælland

Hos BoligPortal stiller vi en række praktiske redskaber til rådighed i din søgning, når du hurtigt ønsker at finde lejebolig i Nordsjælland. Du kommer nemlig hurtigt, nemt og sikkert i mål med din boligjagt ved at skabe en præcis og smart søgning.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

Vi anbefaler, at du skaber så præcis en søgning som muligt i overensstemmelse med dine krav til din kommende lejebolig i Nordsjælland. Gennemgå dine kriterier for dig selv, og kryds dem derefter af og indtast relevante oplysninger i filtreringsmulighederne i venstre side. På den måde bliver det let og overskueligt at danne dig det nødvendige overblik, da du kun vil få vist boligannoncer, der lever op til dine krav.

Du kan for eksempel vælge at filtrere efter antallet af værelser, lejeperiodens varighed eller hvorvidt der skal høre mulighed for parkering med til lejeboligen.

Find hurtigt lejebolig i Nordsjælland med en BoligAgent

Når du har fundet frem til en filtrering, som du er tilfreds med, anbefaler vi, at du opretter en gratis BoligAgent for din søgning. Med en BoligAgent fra BoligPortal behøver du nemlig ikke aktivt at holde øje med siden for at være opdateret i din boligjagt. Efter oprettelse af din agent vil du nemlig fremover automatisk modtage besked over mail, når nye boliger i Nordsjælland, der matcher dine krav, bliver lagt op på siden. Det frigiver tid for dig og gør din boligjagt både hurtig og praktisk.

Du opretter din BoligAgent ved at klikke i den orange boks øverst til venstre. Det gør du efter at have udfyldt filtreringerne i venstre side på en måde, der giver mening for din videre søgning.

I hvilket område af Nordsjælland skal du finde lejebolig?

Nordsjælland betegner området nord for København mellem Isefjorden og Øresund. Her finder du en række områder og byer, der hver har deres unikke kendetegn. Herunder følger en kort introduktion til nogle af byerne i Nordsjælland, så du kan blive klogere på, hvor du ønsker at finde lejebolig i Nordsjælland.

Slå dig ned i en gammel – og nu moderne – fiskerby langs kysten

  • Espergærde er en forstad til Helsingør. Byen var tidligere et fiskerleje, og i dag findes her både boligblokke og parcelhuse, lystbådehavn og et indkøbscenter. Med en lejebolig i Espergærde finder du altså her alt, hvad du har brug for.

  • Helsingør er især kendt for Kronborg Slot, der udgør rammen for Shakespeares berømte skuespil Hamlet. Byen her er ligeledes en gammel fiskerby og senere købstad, og her er mange velbevarede, gamle bygninger. I Helsingør centrum er der masser af muligheder for shopping, og nord og syd for byen, langs kysten, breder villakvartererne sig, mens etagebyggeri primært ligger inde i landet, vest for centrum. Du finder derfor rig mulighed for at finde lejebolig i Helsingør .

Bo til leje i det nordlige Nordsjælland

  • Ved Sjællands nordligste punkt, Gilbjerghoved, kan du finde lejebolig i Gilleleje . Den tidligere fiskerby har bevaret meget af charmen fra denne tid med små stræder og hyggelige, stråtækte huse, som du især finder øst for havnen.

  • På toppen af Nordsjælland ligger byen Hornbæk, omkranset af smuk natur. Om sommeren søger massevis af mennesker til stranden i Hornbæk for at sole og bade, og hele året rundt kan du boltre dig i naturen med udsigt til Sverige. Engang var Hornbæk et lille fiskerleje - i dag er det en prominent badeby, hvor turister, jetsettere, sportsentusiaster og børnefamilier nyder ferie og fritid. Du kan dog bestemt også slå dig ned mere permanent med en lejebolig i Hornbæk .

Find det rette fristed med vild natur i baghaven

  • Den lille by Nivå ligger ved Nivåens udløb i Fredensborg Kommune. Ved den lavvandede Nivå Bugt finder du marina og badestrand. Med en lejebolig i Nivå er der rig mulighed for fysisk udfoldelse i vid udstrækning som for eksempel golf, surfing og kitesurfing.

  • På Nordsjællands kyst ligger også den lille by Tisvildeleje, der har været populær badeby siden 1800-tallet. Der sker altid noget i Tisvildeleje eller Tisvilde, for eksempel markeder og folkefest. Oplev også Troldeskoven, der er Danmarks ældste fyrreskov. Tjek siden for lejeboliger i Tisvildeleje og vær heldig at spotte det rette til dine behov.

En lejeboligen for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Det er ikke altid, at den rette lejebolig dukker op med det samme. I visse tilfælde kan den tæt-på-perfekte lejebolig dog vise sig at være det helt rette valg. Finder du for eksempel en lejebolig, som matcher dine behov, men som er lidt for stor, kan du efter at have lejet den vælge at udleje et eller flere værelser .

Når du udlejer værelser via BoligPortal er det både gratis og nemt. På den måde kan du uden besvær stable dit eget lille bofællesskab på benene, så I kan dele udgifter, omkostninger og plads i lejeboligen i Nordsjælland.

Til dig, der ønsker at udleje værelser via BoligPortal, stiller vi en række redskaber til rådighed, som skal gøre processen mere overskuelig. Vi har i den sammenhæng udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt. Derudover har vi lavet et digitalt flyttesyn , som er relevant for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Nordsjælland hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg. Det er noget, vi går højt op i, og derfor sørger vi for at varetage din sikkerhed og interesse på en række relevante punkter. Vi validerer i den sammenhæng manuelt alle boligannoncer, inden de lægges op på siden, så du med ro i maven kan tage kontakt til relevante udlejere.

Udover at validere alle boligannoncer passer vi også godt på din sikkerhed ved at håndtere dine data fortroligt og i overensstemmelse med GDPR.

Kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp

Opstår der på noget tidspunkt spørgsmål eller behov for hjælp i løbet af din søgning efter den rette lejebolig i Nordsjælland, kan du kontakte vores kundeservice. Her står vi hver dag klar til at hjælpe med nærværende og kompetent vejledning. Kontakt os over mail, chat eller telefon – så hjælper vi dig godt på vej.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play