Udlej bolig
Lejekontrakter
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Holbæk

Lejeboliger i Holbæk

62 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
62 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. · Værelse · 18 m²
Holbæk, Amtmandsvej
midt i centrum
I går
625 kr.
Side1af 4

Populære søgninger

Find lejebolig i Holbæk på BoligPortal

Vil du gerne finde en lejebolig i Holbæk? Så kan BoligPortal hjælpe dig. Holbæk er en livlig handelsby med mange indkøbscentre, specialbutikker og et rigt kulturliv. Byen er særligt kendt for dets natur, som byder på alt fra istidslandskaber, skovområder med vilde planter og dyr og Isefjorden, som starter i Holbæk by og munder ud i Kattegat. Er du til vandreture, lystfiskeri, havne, kunst, musikfestivaler m.m., så vil en lejebolig i Holbæk være helt ideel for dig! Læs mere herunder og blive klogere på, hvad Holbæk har at tilbyde dig.

Uddannelsesinstitutioner i Holbæk

Holbæk har en bred vifte af folkeskoler og ungdomsuddannelser. Derudover har byen også højskoler og Professionshøjskolen Absalons, hvor du kan læse en professionsbachelor. Uanset hvor du eller dine børn er i livet, så findes der mange uddannelsesmuligheder i Holbæk. Falder valget på en af de mange lejeboliger i Holbæk, er der også god mulighed for at at udfolde sig kunstnerisk. Holbæk byder nemlig på flere forskellige forløb på den kendte kunsthøjskole, hvor du bl.a. kan blive klogere på arkitektur, design og fotografi.Skal du studere på Universitet, skal du dog til en af de nærliggende byer - eksempelvis København eller Slagelse , hvor du kan tage de fleste videregående uddannelser.

Transportmuligheder i Holbæk

Vælger du at flytte ind i en af de mange lejeboliger i Holbæk, er der gode muligheder for at komme til og fra byen med en af de mange transportmuligheder. Der er tre forskellige jernbaneforbindelser, som bl.a. har afgange mod København og Kalundborg , samt Holbækmotovejen, som har forbindelse til både Valby og Sjællands Odde. Med en lejebolig i Holbæk er du dermed sikret gode transportmuligheder og er ikke begrænset i forhold til at komme til nærliggende byer.

Nye lejeboliger i Holbæk HavneBy

Ved Holbæk Havn opføres det innovative byggeprojekt Holbæk HavneBy, som tilbyder lejeboliger, ejerlejligheder og ferielejligheder. For dig der ønsker at flytte i en af disse lejeboliger i Holbæk, eller blot ønsker at gå ture langs den flotte havnepromenade, er der både mulighed for indkøb i butikker, samt besøg på restauranter på ét og samme sted. Ved Holbæk Gl. Havn kan du finde ældre og charmerende træskibe side om side, som giver et indblik i dansk kultur- og søfartshistorie.

Idrætsfaciliteter i Holbæk Sports by

I slutningen af 2018 åbnede Holbæk Sports by, som er et unikt tilbud til dig, der vælger at flytte i en af de mange lejeboliger i Holbæk. I Holbæk Sports by finder du alle byens idrætsfaciliteter og stedet byder på et væld af muligheder som f.eks. svømmecenter, multihal, tennis og fitnesscenter.

Brug vores filtreringsmuligheder, når du søger lejebolig i Holbæk

Ønsker du at sortere i listen af lejeboliger i Holbæk, kan du bruge vores filtreringsmuligheder i venstre side. Her kan du vælge hvilken boligtype, du ønsker, herunder villa, rækkehus, lejlighed eller værelse. Du kan også begrænse listen af boliger ud fra husleje og størrelse. Det er også muligt at få vist boliger, hvor husdyr er tilladt eller som er delevenlige.

Held og lykke med at finde en lejebolig i Holbæk

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitik
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP