Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Holbæk

Lejeboliger i Holbæk

98 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
98 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 86 m²
Holbæk, Domhusstræde
12.500 DKK58 min. siden
Side1af 6

Lignende annoncer i Holbæk

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find din nye lejebolig i Holbæk hos BoligPortal

Leder du efter en lejebolig i Holbæk? Så lad Danmarks største BoligPortal hjælpe dig. Holbæk er en by med et rigt kulturliv og er en moderne købstad. Det betyder at byen er livlig og tilbyder mange indkøbsmuligheder. Byen er især kendt for naturen, da den ligger op ad isefjorden tæt på både skov og mark. Derudover byder Holbæk på et væld af kultur- og fritidsaktiviteter, og er kendt for at afholde masser af events. Så er du til en vandretur i naturen, eller til kunst og kultur, så har byen noget at tilbyde. Læs mere nedenfor, og se hvad Holbæk kan tilbyde dig.

Stort udvalg af ledige lejeboliger i Holbæk

Hvis du er på udkig efter en ledig lejebolig i Holbæk, er BoligPortal det perfekte sted at starte din søgning. Her på siden finder du nemlig et stort udvalg af forskellige boliger, så der er noget for enhver smag og ethvert behov.

Når du går på opdagelse blandt udvalget af ledige lejeboliger i Holbæk, kan du finde alt fra små hyggelige lejligheder til store familieboliger og alt derimellem. Lejeboligerne findes i flere prisklasser og er beliggende i forskellige områder i byen.

Udover det brede udvalg af ledige boliger i Holbæk, har vi hos BoligPortal desuden det største udvalg af lejeboliger landet over, hvor udvalget dækker over værelser , rækkehuse , huse og lejligheder i Danmark . Derfor er der også gode chancer for, at dit kommende hjem gemmer sig her på platformen!

Anvend vores filtreringsmuligheder, når du søger efter lejebolig i Holbæk

Gør din søgning efter lejebolig i Holbæk lettere ved at anvende de filtreringsmuligheder vi hos BoligPortal tilbyder, ovre i venstre side. Her kan du filtrere efter hvilken type bolig, du er på udkig efter, f.eks. om det er et rækkehus , en lejlighed , et hus eller andet i Holbæk. Derudover kan du f.eks. filtrere efter størrelsen på boligen, om der er husdyr tilladt samt prisklasse.

Nye lejeboliger i Holbæk Havneby

Ved Holbæk Havn opføres byggeprojekt, Holbæk HavneBy, som tilbyder nye lejeboliger. Hvis du vælger en lejebolig her, får du som beboer udsigt til grønne områder og det store naturområde, der ligger nær byen. Arkitekturen på bygninger er inspireret af de gamle små havnebygninger kombineret med nutidens komfort. Hvis du flytter til Holbæk HavneBy, eller blot ønsker en gåtur langs havnen, finder du mange butikker, hvor du kan gøre dine daglige indkøb.

Transportmuligheder i Holbæk

Holbæk tilbyder gode transportmuligheder til og fra byen. Med jernbaneforbindelser kommer du nemt til f.eks. København og Kalundborg , derudover har du Holbækmotorvejen nær, som kan føre dig til bl.a. Valby , så vælger du en lejebolig i Holbæk er du sikret gode transport- og pendlermuligheder.

Uddannelsesmuligheder i Holbæk

Holbæk har mange folkeskoler og ungdomsuddannelser. Byen er bl.a. kendt for sin kunsthøjskole, hvor der er mulighed for at udfolde sig kunstnerisk. Derudover har du mulighed for at læse en proffessionsbachelor på Absalons og Zealands fælles, lokale campus på Anders Larsensvej.

Idrætsmuligheder i Holbæk Sportsby

I starten af 2019 slog byen dørene op for Sportsby, som indeholder alt, hvad hjertet begærer inden for idrætsfaciliteter. Her findes bl.a. svømmehal, ketcher center, multihal, fitnesscenter og fodboldstadion. Så med en lejebolig i Holbæk, får du alle muligheder for at udfolde dig fysisk.

Held og lykke med at finde lejebolig i Holbæk på BoligPortal

Hos BoligPortal er det trygt, hurtigt og nemt at finde sin nye lejebolig, også har vi det største udvalg af lejeboliger, så vi er sikre på, at vi også har en til dig. Synes du alligevel det er lidt svært at finde lige præcis dén bolig der passer bedst til dig? Så fortvivl ej. Med vores BoligAgent , får du automatisk en mail hver gang der dukker en lejebolig op, som opfylder netop dine krav. Tilmeld dig vores BoligAgent her. Vi hos BoligPortal ønsker dig al held og lykke med at finde din kommende lejebolig i Holbæk

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play