Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Roskilde

Lejeboliger i Roskilde

90 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses8 værelses
90 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. · Rækkehus · 109 m²
Roskilde, Ro's Have
Rækkehus CENTRALT i Roskilde C fra 2019, som NYT
2 timer siden
16.400 kr.
Side1af 5

Lignende annoncer i Roskilde

Populære søgninger
  • Studieboliger i Roskilde
  • Alle i Alle lejeboliger

Find ledig lejebolig i Roskilde hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores samlede udvalg af lejeboliger i Roskilde. Udvalget i denne historiske by er bredt og opdateres løbende, og du har derfor gode forudsætninger for at finde din kommende lejebolig i Roskilde hos os. Dertil kommer, at vi hos BoligPortal er Danmarks største platform for leje og udlejning af boliger.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

Er du nysgerrig, kan du se vores store udvalg af lejeboliger landsdækkende, herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse . Vi har også mere specifikke kategorier og oversigter, som du med fordel kan dykke ned i – bliv for eksempel klogere på vores udvalg af studieboliger , lejeboliger med husdyr tilladt eller lejligheder med altan .

Hvilken type lejeboliger i Roskilde er du interesseret i?

Der findes mange forskellige typer af lejeboliger i Roskilde, både i by og kommune. Roskilde centrum er især fyldt med lejligheder og værelser , men her kan du også sagtens leje et hus eller rækkehus i Roskilde . Disse er især gode at finde i forstæderne.

Tidligere havde en stor del af Roskildes industri til huse omkring havnen og i stationskvarteret. De fleste af disse bygninger benyttes i dag til diverse boliger. For eksempel er det, der tidligere var Spritfabrikken, i dag blevet til studieboliger i Roskilde . Er du interesseret i denne type af boliger, kan du med fordel tage et kig på oversigtssiden.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Roskilde

At være boligsøgende er ofte lidt af en proces. Det respekterer vi hos BoligPortal, og vi stiller derfor en række fremgangsmåder og digitale services til rådighed, som skal gøre din søgning nem, hurtig og effektiv, så du kan komme godt igennem processen.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Vi anbefaler, at du gennemgår dem for dig selv og vælger de muligheder ud, der er relevante for dig. Når du filtrerer i din søgning opdaterer din visning sig nemlig automatisk, så du får vist de lejeboliger i Roskilde, der lever op til dine krav.

En mere præcis søgning skaber overblik for dig i din boligjagt. Filtrér for eksempel efter størrelsen på din kommende lejebolig i Roskilde, og vælg om husdyr skal være tilladt. Mulighederne er mange, og du kan vælge præcis de filtreringer, der giver mening for dig og din søgning.

Opret BoligAgent og find lejebolig i Roskilde i en fart

Efter at du har filtreret i din søgning i overensstemmelse med dine kriterier anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent . Med en BoligAgent finder du nemlig hurtigt frem til præcis de lejeboliger i Roskilde, som du er interesseret i.

Du aktiverer din BoligAgent ved at klikke i den orange boks øverst til venstre. Efterfølgende modtager du fremover automatisk besked over mail, hver gang nye lejeboliger i Roskilde matcher dine søgekriterier.

Hvilket område af Roskilde skal du finde lejebolig i?

Med en lejebolig i Roskilde er du centralt placeret på Sjælland. Finder du en lejebolig i Roskilde, er du cirka 30 km vest for København – i et knudepunkt mellem hovedstaden og resten af Danmark. Der er gode togforbindelser fra Roskilde Station, og mange rutebusser, der kan transportere dig rundt omkring på Sjælland. Det er også gode forbindelser med bil, da der er mange hovedveje, der fører til byen og din kommende lejebolig i Roskilde.

Med en lejebolig i Roskilde har du således alt inden for rækkevidde. Mulighederne for at slå dig ned i forskellige områder af byen er dog mange, der hver har deres egne fordele. Nedenfor finder du en kort indføring i nogle af områderne, hvori du kan overveje at finde lejebolig i Roskilde.

  • Det centrale Roskilde byder på alt, hvad du behøver af byliv. Her finder du mange historiske bygninger og kulturelle udbud. Centrum er stedet for dig, der gerne vil bo tæt på alt. Her finder du også små grønne oaser i form af Byparken og Folkeparken. Overvej også forstæderne til centrum, for eksempel med en lækker lejebolig i Himmelev .

  • Mange vælger også at bosætte sig i kommunens mindre byer, for eksempel ved at lede efter lejeboliger i Vor Frue eller Vindinge . Holder du af naturen, har du rig mulighed for at nyde den i disse mindre byer. Det gælder især i det smukke landskab mellem Roskilde Fjord og Køge Bugt.

  • Er du frisk på at bo længere nordpå eller mod vest, kan du med fordel også overveje en lejebolig i Jyllinge og Gundsømagle eller i Gevninge .

Hvis lejeboligen er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Finder du den helt rette lejebolig i Roskilde, som passer på dine drømme og ønsker, handler det om at slå til. Er lejeboligen lidt for stor, kan du i den sammenhæng overveje, om den alligevel er relevant: Det kan for eksempel være, hvis du er åben overfor tanken om at bo sammen med en eller flere andre.

Hos BoligPortal er det nemt selv at udleje et eller flere værelser , og du kan på den måde stable dit eget bofællesskab på benene. Vælger at at gå videre med denne plan, hjælper vi dig desuden godt igennem processen omkring udlejning og de tilhørende detaljer. I den sammenhæng har vi udviklet en række digitale services, der skal hjælpe dig godt på vej:

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt med de rette formuleringer og paragraffer, men også et digitalt flyttesyn , som er til dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde lejebolig i Roskilde hos BoligPortal

Vi ønsker dig mange gange held og lykke med at finde den rette lejebolig til leje i Roskilde. Vi står hos BoligPortal naturligvis klar til at hjælpe dig fra start til slut gennem din søgning, når behovet opstår. Kontakt os over mail, chat eller telefon, så står vi hver dag klar til at hjælpe dig, så du kan komme i mål med den rette lejebolig i Roskilde.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play