Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Roskilde

Lejeboliger i Roskilde

57 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
57 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. · Værelse · 16 m²
Roskilde, Søvang
Værelse med egen indgang for pige. Underetagen har to værelser og fællesrum inkl. the køkken toilet,
2 dage siden
3.200 kr.
Side1af 4
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Roskilde på BoligPortal

Finder du en lejebolig i Roskilde, vil du komme til at bo i en by fyldt med historie. Læs om nogle af de mange muligheder og tilbud, som du kan nyde godt af, hvis du finder en lejebolig i Roskilde.

Der findes mange forskellige typer lejeboliger i Roskilde Kommune. Roskilde centrum er fyldt med lejligheder og værelser, men her kan du også sagtens leje et hus eller rækkehus. Bor du til leje i Roskilde, har du en masse kulturelle muligheder, skoler, pasningstilbud og job- og uddannelsesmuligheder. Tidligere havde en stor del af Roskildes industri til huse omkring havnen og i stationskvarteret. De fleste af disse bygninger benyttes i dag til boliger, som for eksempel det, der tidligere var Spritfabrikken, er i dag blevet til studieboliger i Roskilde.

Mange vælger også at bosætte sig i kommunens mindre byer, som for eksempel Jyllinge, Vor Frue eller Vindinge. Holder du af naturen, har du rig mulighed for at nyde den i disse mindre byer. Både i Byparken og Folkeparken, samt i det smukke landskab mellem Roskilde Fjord og Køge Bugt.

Roskilde ligger centralt placeret på Sjælland

Roskilde er Danmarks 10. største by, som ligger centralt placeret på Sjælland. Finder du en lejebolig i Roskilde, er du cirka 30 km vest for København - i et knudepunkt mellem hovedstaden og resten af Danmark. Så med en lejebolig i Roskilde har du alt inden for rækkevidde.
Der er gode togforbindelser fra Roskilde Station, og mange rutebusser, der kan transportere dig rundt omkring på Sjælland. Det er også en fordel at have bil, hvis du får fat i en lejebolig i Roskilde, da der er mange hovedveje, der fører til byen.

Uddannelse i Roskilde

Udover et væld af folkeskoler og ungdomsuddannelser byder Roskilde på flere muligheder for at tage en videregående uddannelse. Mest kendt er nok Roskilde Universitet (RUC), hvor du kan læse bachelor- og kandidatuddannelser. Her udføres forskning og forskningsbaseret undervisning indenfor humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskab. Det kan anbefales at finde en lejebolig i Roskilde-bydelen

Trekroner, hvis du skal studere på RUC, da universitetet ligger i den del af byen. På Risø DTU Campus, der er et teknisk eliteuniversitet nord for Roskilde, specialiserer 9000 studerende sig i naturvidenskab og teknisk videnskab.

Drømmer du i stedet om en uddannelse som fysioterapeut, sygeplejerske, pædagog, socialrådgiver, lærer eller leisure management? Så kan du realisere drømmen på University College Sjælland, Campus Roskilde.

Endelig findes der også Slagteriskolen, Teknisk skole, Lyngby Landbrugsskole og Roskilde Højskole. Med en lejebolig i Roskilde har du altså rigeligt med uddannelsesmuligheder.

Roskilde Festival

Hvis du får fat i en lejebolig i Roskilde, så kan du se frem til Roskilde Festival. Roskilde Festival startede i 1971 og har siden da vokset sig større og større - i dag er Roskilde Festival Nordens største og Europas andenstørste musikfestival. Cirka 130.000 mennesker deltager i festlighederne, der varer en uges tid i slutningen af juni og starten af juli.

Hele herligheden foregår på Roskilde Dyrskueplads. Du skal helt sikkert deltage i festlighederne, hvis du finder din nye lejebolig i Roskilde.

Roskilde Domkirke

Roskilde Domkirke er på UNESCOs Verdensarvsliste og har siden 1400-tallet været den danske kongefamilies foretrukne gravkirke. 38 danske konger og dronninger hviler ved Roskilde Domkirke, bl.a. Harald Blåtand og Dronning Margrethe d. I. Domkirken er foruden sin særlige status som gravkirke kendetegnet ved smukke træudskæringer, kalkmalerier, den forgyldte altertavle, klokkespil fra middelalderen og et særligt barokorgel fra 1554. Roskilde Domkirke ligger helt centralt i Roskilde, så hvis du får fat i en lejebolig i centrum af Roskilde, vil du helt sikkert se en del til kirken.

Vikinger og historie i Roskilde

Hvis du finder en lejebolig i Roskilde, så vil du faktisk komme til at bo i en by, hvis bebyggelse stammer helt tilbage til 1000-tallet. Det middelalderlige præg bemærker du især på Stændertorvet i Roskildes centrum. Historisk set har Roskilde haft stor betydning som handelsby og trafikalt knudepunkt.

Finder du en lejebolig i Roskilde, så er Vikingeskibsmuseet helt sikkert et besøg værd. Her kan du opleve originale vikingeskibe fra 1000-tallet. Specialister viser, hvordan vikingerne udførte deres forskellige håndværk, som for eksempel smedekunst og træskæring. Du kan selv gå i vikingernes fodspor i smykkeværkstedet eller ved at deltage i en sejltur, hvor du oplever, hvordan det var at være viking ombord på et vikingeskib. Købstadsmiljøet og de mange seværdigheder i Roskilde tiltrækker årligt over 150.000 besøgende. Roskilde er altså en ret attraktiv by at bo til leje i.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP