Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Slagelse

Lejeboliger i Slagelse

129 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses7 værelses
129 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 38 m²
Slagelse, Hellig Andersvej
4.050 DKK9 timer siden
...
Side1af 8

Lignende annoncer i Slagelse

Populære søgninger
  • Studieboliger i Slagelse
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Slagelse på BoligPortal

Slagelse er kendt for at være en af Danmarks ældste byer, med gamle gader og små charmerende byhuse. Er du på udkig efter en ledig lejebolig i Slagelse? Måske starter du på nyt job eller studie og søger derfor en bolig til leje? Eller måske bor du allerede i Slagelse, men ønsker en ny lejebolig? Frygt ikke, det kan vi hos Boligportal hurtigt hjælpe dig med. Herunder kan du læse mere om, hvad Slagelse kan tilbyde sine borgere.

Bredt udvalg af ledige lejeboliger i Slagelse

Hvis du søger en ledig lejebolig i Slagelse, er BoligPortal det bedste sted at starte din søgning. Uanset om du er studerende eller familie, kan du finde lige præcis den bolig, der passer til dig/jer. Vi tilbyder en bred vifte af ledige lejeboliger i Slagelse, herunder både nybyggeri og ældre boliger med charme og historie.

Oplevelser i Slagelse

Hvis du drømmer om at bo et sted, hvor du ikke løber tør for oplevelser, så er Slagelse det perfekt valg. Med en lejebolig i Slagelse kan du både besøge verdens ældste biograf, gå på opdagelse i vikingeborgen eller måske bare tage en spadseretur gennem gågaden. I Slagelse centrum finder du desuden hele 87 caféer og restauranter, som tilbyder noget til enhver smag.

Slagelse kommune byder også på et hav af sport- og udendørsaktiviter, så nyder du at være aktiv, er byen en ideel mulighed. Slagelse har endda et sportscollege, som henvender sig til unge talenter, som brænder for elitesport. Det kan også været, at du bare ønsker at være aktiv i din fritid på et hyggeplan? Så tilbyder byen også adskillige golf-, løbe- og cykelklubber, Slagelse har noget for alle og enhver.

Lejeboliger med unik beliggenhed

Slagelse er særligt kendt for sin gode placering i Vestsjælland. Kommunen ligger klods op af E20 motorvejen og har sin egen togstation, hvilket gør hverdagen lettere for byens borgere. Naturen spiller også en afgørende rolle for Slagelses unikke placering. Du har både mulighed for at nyde en gåtur i en af de nærtliggende skove eller gå på opdagelse i en af midtbyens smukke parker. Slagelse ligger desuden kun 15 min. kørsel fra havet, hvor du kan få en dejlig dukkert med udsigt til Storebælt.

Studie- og arbejdsliv i Slagelse

I Slagelse finder du en hel del studerende, hvilket skyldes de mange gode uddannelsesmuligheder, som byen stiller til rådighed. Hvis du er ung i Slagelse kommune, har du mulighed for at søge ind på alt fra STX og HTX til Syddansk universitet og Professionshøjskolen Absalon. Der er et tæt samarbejde mellem kommunen, uddannelserne og erhvervslivet, hvilket er med til at skabe jobmuligheder for borgerne.

På grund af Slagelses gode beliggenhed, har borgerne adgang til et hav af arbejdspladser. Faktisk er borgere fra Vestsjælland omringet af knap en million arbejdspladser inden for en times transport til både København , Odense eller byerne imellem.

Sikre udlejningsforhold

Vidste du at vi sikkerhedsgodkender alle udlejerannoncer på nye lejeboliger inden de bliver offentliggjort på BoligPortal.dk? Det gør, at du nemt og trygt kan finde en ny lejebolig i Slagelse helt uden at skulle bekymre dig.

Hvis du har specifikke krav til en bolig til leje i Slagelse, kan du på BoligPortal benytte filtreringen ude i venstre side. Her har du både mulighed for at ændre på pris, størrelse eller boligtype m.m. På den måde skal du ikke gå på kompromis med din fremtidige lejebolig. Held og lykke med at finde den perfekte lejebolig i Slagelse på Boligportal.dk.


HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play