Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Næstved

Lejeboliger i Næstved

80 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses7 værelses
80 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 61 m²
Næstved, Odensevej
7.050 DKK17 min. siden
Side1af 5

Lignende annoncer i Næstved

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Næstved hos BoligPortal

Her på siden finder du det samlede overblik over lejeboliger aktuelt til leje i Næstved. Det er din indgangsvinkel i din jagt efter den helt rette lejebolig i Næstved.

Hos BoligPortal har du gode chancer for at komme godt i mål med din boligjagt. Vi er nemlig den største platform i Danmark inden for leje og udlejning af lejeboliger . Herunder tæller både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse . Disse underkategorier er relevante for dig, der er på udkig efter noget mere specifikt.

Mere specifikt finder du også oversigter såsom studieboliger , lejligheder med altan eller lejeboliger med husdyr tilladt . Disse kriterier kan du også anvende på siden her, hvis du ønsker at finde lejebolig i Næstved, som lever op til disse krav. Det gør du i venstre side.

Stort udvalg af ledige lejeboliger i Næstved

Hos BoligPortal finder du et stort udvalg af ledige lejeboliger i Næstved, beliggende i hjertet af Sydsjælland . Uanset om du leder efter en lejlighed i centrum af byen eller i de mere rolige områder i udkanten, er BoligPortal det rette sted at starte din søgning.

Blandt det brede udvalg af ledige lejeboliger i Næstved, er der noget for enhver smag og ethvert behov, da vi imødekommer forskellige præferencer såsom beliggenhed, størrelse, pris og meget mere. Gå på opdagelse blandt de mange ledige lejeboliger i Næstved og find dit nye drømmehjem!

Er du interesseret i bestemte typer af lejebolig i Næstved?

Hos BoligPortal kan du søge lige præcis den type lejebolig, som du ønsker. Her på siden finder du alle de forskellige typer af lejeboliger i Næstved samlet, nemlig både huse , rækkehuse , værelser og lejligheder i Næstved . Ved du derfor allerede nu, at du kun er interesseret i nogle af disse boligtyper, kan du vælge kun at få vist lejeboliger i Næstved for dem, der er relevante for dig. Det gør du ved at vælge de relevante under ‘boligtype’ i venstre side.

Overvej også, om du har interesse i lejeboliger i andre byer nær Næstved

Næstved har gode transportmuligheder i form af hovedveje, der skærer igennem byen og som har tæt forbindelse til motorvejen. Der er også mulighed for at benytte kollektiv transport i form af adskillige buslinjer, der bl.a. kører til Slagelse og Præstø. Regionaltog kører desuden til København, Nykøbing Falster og Rødby.

Finder du ikke den rette lejebolig i Næstved til dine ønsker og behov, kan du derfor med fordel også lede efter lejebolig i Slagelse , Præstø eller Ringsted eller andre byer i nærheden.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Næstved

Hos BoligPortal ønsker vi at gøre din boligjagt så nem og overskuelig som muligt. Derfor stiller vi en række fremgangsmåder og redskaber til rådighed i din søgning, som du med fordel kan gøre brug af. Lær mere om disse nedenfor.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I menuen i venstre side kan du skræddersy din søgning ved brug af filtreringsmulighederne. Her kan du vælge at præcisere din visning af boligannoncer for lejeboliger i Næstved, for eksempel ved at filtrere efter lejeboliger, hvor det er tilladt at holde husdyr. Du kan også filtrere efter praktiske detaljer såsom størrelse eller husleje for lejemålet.

Aktivér BoligAgent og læn dig tilbage under din boligjagt

Efter at du har filtreret i din søgning i overensstemmelse med dine kriterier anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent for din søgning. På den måde måde vil du nemlig fremover nemt kunne holde dig opdateret i din boligjagt, da du med en BoligAgent fra BoligPortal automatisk modtager besked over mail, hver gang nye lejeboliger i Næstved matcher dine kriterier.

Du aktiverer din BoligAgent ved at klikke i den orange boks øverst til venstre. Efterfølgende kan du læne dig tilbage igennem din søgning, da du ikke længere aktivt behøver at holde øje med siden for nye lejeboliger. Samtidigt har du gode chancer for at være blandt de første, der tager kontakt til relevante udlejere.

I hvilket område af Næstved skal du finde lejebolig?

Vi anbefaler, at du gør dig nogle overvejelser om, hvor du gerne vil bo – om det er tæt på dit arbejde, uddannelsesinstitution eller tæt på det livlige byliv. Uanset hvad du leder efter, hjælper BoligPortal dig med at finde din kommende lejebolig i Næstved.

Næstved er en by for alle – om du er en familie på fire, studerende eller enlig. Byen byder således også på en række forskellige områder, som det kan være fordelagtigt at kende til. Dem finder du en kort indføring i nedenfor.

  • Slå dig ned i en dejlig forstad til Næstved, hvis du ønsker en tilbagetrukket bolig, der stadig er i tæt forbindelse til både by og natur. Overvej for eksempel en lejebolig i Appenæs mod syd eller tag til Lille Næstved i den vestlige del af byen.

  • I Næstved By finder du hjertet af Næstved. Det kan være smart at lede efter lejebolig her, hvis du ikke ønsker at se resultater for opland og forstæder.

Næstved er særligt attraktiv, da byen er omringet af skov og vand. Herlufsholmskoven og Susåen bliver jævnligt brugt til motionsløb og gåture, og de ligger begge i gåafstand til byen og flere af de omkringliggende bydele. Derfor er du godt stillet, stort set ligegyldigt hvor i Næstved, du beslutter dig for at slå dig ned.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Næstved hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg fra start til slut gennem din søgning efter den rette lejebolig i Næstved. Det er en vigtig prioritet for os, og vi sørger derfor for at værne om din sikkerhed på en række centrale punkter.

For det første validerer vi manuelt alle boligannoncer, inden de lægges op på siden.

På den måde kan du stole på ægtheden af den enkelte boligannonce og med ro i maven tage kontakt til relevante udlejere.

Derudover sørger vi for at passe godt på dine data. Vi faciliterer en god og sikker oplevelse, når du besøger vores side, og overholder i den forbindelse naturligvis alle regler for GDPR.

Hvis lejeboligen er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Finder du en lejebolig i Næstved, der lever op til dine ønsker, men som dog er for stor eller for dyr til dit budget, betyder det ikke nødvendigvis, at du helt behøver at droppe tanken om at leje boligen. Er du åben overfor at bo sammen med andre, kan du nemlig vælge at udleje et eller flere værelser i lejemålet og på den måde skære på udgifterne til husleje.

Det er både nemt og gratis at udleje via BoligPortal, og vi stiller i den forbindelse en række redskaber til rådighed, som skal gøre processen enkel og til at gå til. Vi har i den forbindelse udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som er praktisk for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde den rette lejebolig i Næstved hos BoligPortal

Vi ønsker dig mange gange held og lykke med at finde den rette lejebolig i Næstved. Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse gennem din boligjagt, hvorfor vi naturligvis står klar til at hjælpe dig i vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp. Kontakt os over mail, chat eller telefon og kom godt videre i din søgning.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePrivatlivspolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play