Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Sorø

Lejeboliger i Sorø

35 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
35 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. • Lejlighed • 97 m²
Sorø, Slagelsevej
NYRENOVERET 4V - TÆT PÅ NATUR OG BY
I går
9.750 kr.
Side1af 2
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find ledig lejebolig i Sorø hos BoligPortal

Her på siden finder du det samlede udvalg af lejeboliger i Sorø. Byen midt på Sjælland byder på lidt af hvert inden for lejeboliger, og udvalget af disse opdateres løbende. Derfor har du gode muligheder for at finde din kommende lejebolig i Sorø hos BoligPortal.

Vi er hos BoligPortal ikke kun stærkt til stede lokalt, men er også landsdækkende den største portal for lejeboliger i Danmark, herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse . Ligegyldigt, hvad du er på udkig efter, er BoligPortal din indgangsvinkel.

Også hvis du er på udkig efter noget mere specifikt, har vi de rette værktøjer til at hjælpe dig videre i din søgning. På hver af vores sider kan du således filtrere i din søgning og for eksempel finde lejeboliger med husdyr tilladt eller seniorboliger .

Hvilken type af lejeboliger i Sorø er du interesseret i?

Siden her dækker over alle typer af lejeboliger i Sorø, herunder både lejligheder , huse , rækkehuse og værelser i Sorø . Ved du, at du kun er interesseret i visse af disse boligtyper kan du vælge kun at få vist boligannoncer for de relevante: Det gør du ved at sætte kryds ud for de relevante under emnet ‘boligtype’ i venstre side.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Sorø

Det er nemt at finde lejebolig i Sorø, når du gør brug af de rette fremgangsmåder og redskaber i din søgning. Dem stiller vi til rådighed her på siden, så du kan komme godt i mål – lær mere om, hvordan du hurtigt og nemt finder lejebolig i Sorø nedenfor.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Udfylder du dem i overensstemmelse med kravene for din kommende lejebolig i Sorø, gør du din søgning mere præcis. På den måde skaber du overskuelighed, så du nemt kan finde frem til de relevante boliger.

Der er mange muligheder og kombinationer at vælge imellem, når du filtrerer i din søgning. Tag et kig ned over listen i venstre side, og filtrér for eksempel efter, om der er mulighed for parkering i forbindelse med lejemålet eller om lejeboligen i Sorø er delevenlig.

Opret BoligAgent og find lejebolig i Sorø i en fart

Når du ønsker at gøre din boligjagt smartere, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent for din søgning. Det gør du ved at klikke i den orange boks øverst efter at have udfyldt dine kriterier i filtreringsmulighederne i venstre side.

Med en BoligAgent fra BoligPortal gør du din boligjagt smartere. Du vil nemlig efter oprettelse fremover modtage besked over mail, hver gang nye lejeboliger i Sorø matcher dine kriterier. I praksis betyder det, at du ikke længere aktivt behøver at holde øje med siden, og at du samtidigt kan være blandt de første, der får besked om, når nye lejeboliger bliver tilgængelige, som er relevante for dig.

I hvilket område af Sorø skal du finde lejebolig?

Når du leder efter lejeboliger i Sorø kan det give god mening at kende til de forskellige områder. Vi har samlet et kort overblik over nogle af de relevante bydele og områder med lejeboliger nedenfor.

  • Vil du gerne bo tæt på sø og natur, har du gode muligheder for det, når du slår dig ned i en lejebolig i Sorø. Byen strækker sig nemlig mellem de to søer, Sorø Sø og Tuelsø, hvorfor du aldrig vil befinde dig langt herfra.
  • Tag med fordel også et kig på vores aktuelle lejeboliger i Pedersborg . Pedersborg ligger særligt godt, hvis du skal pendle via motorvejen til Ringsted eller Slagelse, og du får derudover alt, hvad du måtte ønske af både by og natur.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Sorø hos BoligPortal

Det er en stor prioritet for os hos BoligPortal, at du kan føle dig tryg fra start til slut gennem din søgning efter den rette lejebolig i Sorø. Derfor værner vi om din sikkerhed på en række centrale punkter.

For det første validerer vi manuelt alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for den enkelte boligannonces ægthed, så du med ro i maven kan tage kontakt til relevante udlejere.

For det andet passer vi godt på dine data i forbindelse med din færden på siden. Det sker naturligvis i overensstemmelse med gældende GDPR regler.

Hvis lejeboligen er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Støder du på en lejebolig, som matcher dine ønsker, men som dog er for stor eller for dyr, kan den i visse tilfælde stadig vise sig relevant. Det gælder særligt for dig, der er åben for at bo sammen med andre i jeres eget bofællesskab.

Ønsker du at dele lejeboligen i Sorø med andre, så I kan deles om plads og husleje, hjælper vi dig godt på vej. Du kan nemlig via BoligPortal gratis udleje et eller flere værelser . Til det hjælper vi dig godt på vej gennem processen med diverse digitale services.

For det første har vi udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt: Derudover kan du benytte vores digitale flyttesyn , hvis du ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde lejebolig i Sorø hos BoligPortal

Vi ønsker dig mange gange held og lykke i din jagt efter den rette lejebolig i Sorø. Hvis du på noget tidspunkt i løbet af din søgning har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp, må du endelig ikke tøve med at tage fat i vores dygtige kundeservice-team.

Vores kundeservice står klar hver dag og kan kontaktes over mail, chat eller telefon.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play