Udlej bolig
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Rækkehuse
  3. Odense

Rækkehuse til leje i Odense

31 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
31 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. · Rækkehus · 97 m²
Odense, Rasmus Rasks Allé
Super flotte nyopførte 4. vær. rækkehuse, i lækre materialer. Bl.a. flot åbent hvidt Svanekøkken i f
3 dage siden
9.475 kr.
Side1af 2

Populære søgninger

Find rækkehuse til leje i Odense på BoligPortal

Hos BoligPortal har vi et stort udvalg af rækkehuse til leje i Odense. Er du på udkig efter et rækkehus til dig selv, dig og din kæreste eller til dig og din familie, så er du landet det helt rigtige sted. Her på siden finder du alle vores ledige rækkehuse i Odense og der skulle være et til ethvert behov.

Derfor skal du finde et rækkehus til leje i Odense

Odense er byen hvor H. C. Andersen tog sine første spæde barneskridt. Det er en skøn storbystemning, et rigt kulturliv, spændende restauranter og meget mere. Overvejer du at flytte i rækkehus, kan du roligt gøre det i Odense. Du får alt, hvad hjertet begær indenfor rækkevidde.

Glæd dig til have i dit nye rækkehus

Flytter du i rækkehus, betyder det oftest også, at du får en lille have. Har du været vant til at bo i lejlighed med ingen altan eller gårdhave, vil du hurtigt opdage, hvor dejligt det er at kunne åbne døren og gå ud i din egen have – og så lige midt i Odense. Det må da siges at være hverdagsluksus på højt plan. En have er en glæde, og måske kan du være heldig at finde din drømmebolig med have lige her.

Find det rækkehus i Odense, der passer til dig

Brug filtreringsmulighederne i venstre side til at finde de rækkehuse i Odense, der passer til dine behov. Drømmer du om et rækkehus med plads til dyr, er det eksempelvis her, du kan filtrere din søgning efter det. Det samme gælder, hvis du har et særligt ønske til antallet af værelser. På den måde kan du tilpasse dine søgekriterier, alt efter dine behov – hvorefter der formentlig vil komme en liste over boliger, som opfylder dine søgekriterier. Det vil være en fordel at brede søgningen ud og være realistisk med søgekriterierne.

Opret en BoligAgent og få besked med det samme

Rækkehusene i Odense er populære, og har du ikke tid til at tjekke BoligPortal flere gange om dagen, kan det være en god idé at oprette en BoligAgent. Ved at gøre det, vil du få en mail, når der bliver lagt et nyt rækkehus på BoligPortal, der passer til dine søgekriterier.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP