Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Værelser
  3. Odense

Værelser til leje i Odense

88 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses
88 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 værelse på 22 m²
Odense M, Christine Løvmands Vej
2.850 DKKI går
Side1af 5

Lignende annoncer i Odense

Populære søgninger
  • Alle i Værelser

Find ledigt værelse i Odense hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores samlede udvalg af værelser til leje i Odense. Udvalget dækker bredt og opdateres løbende, hvorfor du har gode chancer for at finde dit næste værelse i Odense hos BoligPortal. Dertil kommer, at vi er de største i Danmark inden for lejeboliger , herunder både lejligheder , huse , rækkehuse og værelser .

Ligegyldigt om du er på udkig efter et værelse til fremleje i en tidsbegrænset periode, et pendlerværelse eller et værelse i et bofællesskab, har vi det rette for dig. På vores side kan du også lave mere specifikke søgning og for eksempel finde studieboliger eller delevenlige lejligheder , ligesom du også kan finde møblerede lejligheder til leje .

Er du interesseret i andre boligtyper end værelser til leje i Odense?

Du finder en lang række af forskellige lejemål hos BoligPortal, og for dig, der er åben for andre boligtyper end værelser i Odense, er der meget at tage fat i.

Det kan for eksempel være, at du er interesseret i lejligheder , huse eller rækkehuse i Odense . Tag et kig på de enkelte sider, eller tilvælg dem, du finder relevant, under overskriften ‘boligtype’ i venstre side. Er du interesseret i alle typer af boliger i Odense, kan du tage et kig på den generelle side for lejeboliger i Odense .

Sådan finder du hurtigt og nemt et værelse i Odense

Det kan være svært at stå mellem boliger, men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Ved at gøre brug af de rette redskaber fra BoligPortal, finder du nemt og hurtigt det rette værelse til leje i Odense. Bliv klogere på dette nedenfor.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

Når du lader dit blik løbe ned over boligannoncerne her på siden, vil du hurtigt opdage, at der er rigtig mange forskellige værelser i Odense at vælge imellem. Vi anbefaler, at du filtrerer i de mange muligheder og på den måde danner et mere præcist overblik. Det gør du ved hjælp af filtreringsmulighederne, som du finder i venstre side.

Mulighederne for filtrering spænder bredt. Det kan for eksempel være, at du har et krav til økonomien eller lejeperioden eller at du har et antal kvadratmeter i tankerne. Du kan nemt og enkelt præcisere i din søgning ved at bruge filtreringsmulighederne, så du kun får vist de værelser i Odense, du er interesseret i. Du kan endda også oprette en gratis BoligAgent, der giver dig besked, når der kommer nye værelser til leje i Odense, der opfylder dine krav.

Opret BoligAgent og find værelse i Odense i en fart

Du finder mange værelser til leje i Odense, men samtidigt er der også mange om buddet. Derfor kan det være en god idé at skrive til udlejer, så snart værelset dukker op på BoligPortal.

Har du ikke tid til at tjekke BoligPortal flere gange dagligt, kan du oprette en gratis BoligAgent , der giver dig besked, når der kommer nye værelser til leje i Odense, der opfylder dine krav. Vi anbefaler generelt at benytte sig af en BoligAgent, da du på den måde kan være blandt de første, der tager kontakt til relevante udlejere.

Kom godt i gang ved at aktivere din personlige BoligAgent i den orange boks øverst til venstre: Sørg dog inden da for, at du er skarp på dine udfyldte kriterier i filtreringsmulighederne i venstre side.

I hvilket område af Odense skal du finde værelse til leje?

Er du nytilflytter, eller ønsker du blot at udvide din horisont? Ligegyldigt din situation, finder du nedenfor en kort indføring til nogle af de forskellige områder af Odense, hvori du kan finde værelse til leje.

Ligegyldigt hvor i Odense, du er interesseret i at bo, kan BoligPortal hjælpe dig med at finde et ledigt værelse til leje. Det gælder også en bred vifte af forskellige overordnede typer af værelser.

Hvilke typer af værelser findes der i Odense?

Skal du studere i Odense eller er pendler du til og fra Odense og derfor har brug for en midlertidig løsning – så er et værelse til leje en god løsning for dig. Der findes mange forskellige former for værelse til leje i Odense. Det kan være et værelse i et hus eller et værelse i en lejlighed, hvor de øvrige beboere søger en roomie. Det kan ligeledes også været et værelse i et bofællesskab eller et kollektiv.

Mulighederne er mange, og du bliver klogere på situationen for det enkelte værelse ved at læse nærmere i den enkelte boligannonce.

Find værelse i Odense – en billig og fed studieby

Selvom Odense er en studieby på lige fod med København, Aarhus og Aalborg, ligger huslejen for et værelse i Odense meget favorabelt. Leder du efter værelse i Odense, betyder det derfor, at du kommer til at bruge færre penge på husleje, og derfor har flere penge til sjov og oplevelser.

I kraft af at byen huser et af Danmarks største universiteter, har byen et godt udvalg af studieboliger, og er også fyldt med unge mennesker. Det kommer til udtryk i alt fra kulturelle tilbud til interessante spisesteder. Tag med fordel et kig på vores oversigtsside over studieboliger i Odense .

Føl dig tryg, når du søger værelse til leje i Odense hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg. Det er en vigtig prioritet for os, og derfor sørger vi for at værne om din sikkerhed på en række centrale punkter.

  • For det første validerer vi manuelt alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden. Det gør vi, så du altid kan vide dig sikker på ægtheden af den enkelte annonce.
  • Vi sørger også for at passe godt på dine data i forbindelse med din færden på siden. Det gør vi naturligvis i overensstemmelse med GDPR.

Vend din søgning på hovedet: Lej større lejebolig og bliv selv udlejer af værelser i Odense

Finder du ikke umiddelbart, hvad du søger, er der gode muligheder for alligevel at komme godt i mål med et værelse i Odense. Du kan nemlig vende din søgning på hovedet ved selv at leje en større delevenlig lejebolig for derefter selv at udleje et eller flere værelser . På den måde kan du selv sammensætte dit eget kollektiv eller bofællesskab i Odense.

Når du udlejer via BoligPortal, er det ikke kun gratis, men også nemt og enkelt at få styr på de praktiske detaljer. Vi stiller nemlig en række digitale services til rådighed, som giver det det nødvendige overblik gennem udlejningsprocessen:

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , hvis du ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport værelset.

Held og lykke med at finde det rette værelse til leje i Odense

Vi ønsker dig mange gange held og lykke i din jagt efter det rette værelse til leje i Odense. Husk, at vi brænder for din boligjagt, og at du derfor endelig ikke må tøve med at tage kontakt til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Hver dag året rundt holder vi åbent og står klar til at besvare dine henvendelser – så fang os over mail, chat eller telefon.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play