Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Find roomie i Odense

Find roomie i Odense

128 boliger fundet
128 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. · Værelse · 25 m²
Odense, Vindegade
Et fint lyst værelse midt i Odense centrum. Lejligheden har andre beboere (4 i alt) som man deler kø
2 dage siden
3.275 kr.
...
Side1af 8

Find et værelse hos en roomie i Odense på BoligPortal

Der eksisterer mange sjove roomie-historier om alt lige fra mislykkede pranks og underlige lugte til tætte venskaber og kæresteforhold. Uanset udfaldet af historierne, så er tiden i et kollektiv helt speciel. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din roomie, så I kan skabe jeres egne historier.

Er du stadig ikke helt sikker på, hvor du skal studere henne, eller hvilken by, du helst vil bo i, så kan du på BoligPortal også lede efter et værelse hos en roomie i København , Aarhus eller Aalborg .

Her skal du bo med din roomie i Odense

Odense har, som en af Danmarks største byer, en masse skønne områder at bosætte sig i. Hvis du gerne vil være tæt på shopping, hyggelige caféer og det pulserende byliv, så skal du søge et værelse i Odense C . Skal du bruge det meste af din tid på universitetet, så vil det måske være en fordel for dig at lede efter en roomie i Odense M , hvor du også er tæt på den hyggelige Fruens Bøge Skov. Du kan også finde dit næste bofællesskab i Odense SØ , der byder på rolige omgivelser og en masse naturskønne områder som for eksempel Davinde Badesø.

Derfor skal du bo med en roomie i Odense

I et bofællesskab er der mulighed for at få tætte relationer, og du udvikler dig på det personlige plan, fordi du bliver klogere på dine grænser, din adfærd og den måde, du lever på. Sammen med din(e) roomie(s) er der plads til fællesspisning, filmhygge og dybe samtaler, og du lærer at mærke efter, hvornår du har brug for ro, og hvordan du kommunikerer med mennesker tæt på dig i pressede situationer og i svære tider.

Fordelene ved at bo med en roomie er mange. Ved at dele husleje og andre faste udgifter på tværs af et kollektiv, har du hver måned flere penge til øl, pizza og studiebøger. Samtidig lærer du både dig selv og andre meget bedre at kende, og du får med garanti en spændende studietid, når du deler den med andre.

3 tips til, hvordan du skiller dig ud til roomie-samtalen

Inden du flytter ind i et værelse i et bofællesskab, er der tit en ansøgningssamtale med de andre beboere eller med udlejer. Her giver vi dig tre gode idéer til, hvordan du skiller dig ud, så det er dig, der bliver valgt.

1. Forbered nogle gode spørgsmål, der både er praktiske og sjove

På den måde viser du, at du er ansvarlig og tager samtalen seriøst. Samtidig får du også udtrykt din humor, mens I lærer hinanden at kende på en uformel måde.

2. Opfordre udlejer til en anderledes roomie-samtale

Foreslå for eksempel en walk-and-talk i Munke Mose, invitér på en drink på SIRUP’s eller mød hinanden til en kop kaffe på Nelle’s.

3. Del ud af din hobby

Hvis du godt kan lide at bage, så tag muffins med. Eller hvis du kan lide at strikke, så strik en lille ting til bofællesskabet. Du kan også dele ud af din passion for poesi ved at skrive et lille digt om, hvorfor din(e) kommende roomie(s) skal vælge lige netop dig.

Find trygt et værelse hos en roomie i Odense

Ligegyldigt om du har boet ude før eller om du skal flytte hjemmefra for første gang, så kan du trygt leje et værelse hos en roomie i Odense gennem BoligPortal. Vi har et topprofessionelt kundeserviceteam, der er tilgængeligt alle ugens dage. De sidder klar til at hjælpe dig helt frem til klokken 21, så du også kan få fat på dem uden for skole- og arbejdstid.

Vi validerer derudover alle bolig- og værelsesannoncer inden de bliver lagt ud på vores side, så på BoligPortal behøver du ikke at frygte for falske, ugyldige eller misvisende annoncer.

Lej nemt og hurtigt gennem BoligPortal

Vil du undgå besværet ved at flytte langt, eller vil du gerne spare penge på nye møbler, så kan du tjekke vores store udvalg af møblerede lejligheder ud. Hvis du vil være sikker på, at værelset er SU-venligt, kan du også kigge nærmere på udvalget af studieboliger i Odense . Eller måske er det alfa og omega for dig, at boligen har en altan ?

Uanset dine individuelle behov, kan du via filtreringsmulighederne i venstre side altid markere, hvilke faktorer værelset skal opfylde. Når du har valgt de ting, der er allervigtigst for dig, kan du oprette en gratis BoligAgent. Den giver dig besked via mail, når der dukker værelser op i et bofællesskab, der matcher det, du går og drømmer om. Så går der ikke længe, før du har fundet dit næste værelse. Din kommende roomie sidder måske allerede derude og venter på dig.


Er det helt umuligt at finde en roomie, kan du også se udvalget af lejligheder i Odense . Så kan du måske selv starte et kollektiv? Det er i hvert fald nemt at gøre via BoligPortal, for her kan du gratis oprette annoncer og søge efter en eller flere roomies.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play