Udlej bolig
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Odense

Lejligheder i Odense

427 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses8 værelses
427 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Lejlighed · 88 m²
Odense, Tingløkkehaven
Nu har du muligheden for at få en af de eftertragtede lejligheder i Tingløkkehaven, Dalum. Det er en
3 timer siden
9.250 kr.
...
Side1af 24

Populære søgninger

Find lejlighed til leje i Odense på BoligPortal

Er du på udkig efter en lejlighed til leje i Odense? Så er du landet det rigtige sted – BoligPortal har nemlig et stort udvalg af lejelejligheder i Odense fordelt over hele byen. Brug filtreringsmulighederne i venstre side, hvis du har nogle specifikke krav til eksempelvis beliggenhed, størrelse eller lejeperiode. Start din boligjagt i dag. Hvem ved? Måske din nye lejlighed i Odense venter lige om hjørnet.

Hvis du søger aktivt efter andre typer lejemål, så husk at du også kan finde alt fra værelser til rækkehuse på BoligPortal.

Masser af ledige lejligheder i Odense

Odense er en moderne storby med eventyrlige oplevelser. Ikke nok med at Odense er H.C Andersens fødeby, så er det også en af landets ældste byer med mere end 1000 år på bagen. Odense er rig på kultur med gode shoppingmuligheder, lækre spisesteder – og så er den fynske hovedstad ovenikøbet en super cool studieby.

Der er masser af uddannelsestilbud, byliv og gode boligforhold. Faktisk er Odense en af de billigere studiebyer at finde lejlighed i. Der er et stort udvalg af ledige lejligheder til leje i Odense, og du kan snildt få råd til en lejlighed af rimelig størrelse helt inde i centrum, selvom du er på SU.

Gør noget ud af din boligansøgning til udlejeren

Søger du lejlighed i Odense, så er du bestemt ikke alene om det. Odense er blevet en populær by at flytte til, og derfor er der rift om de ledige lejligheder. Hvis du er på udkig efter noget nyt at bo i, kan det derfor være en god idé at overveje, hvordan du skiller dig ud fra mængden. Du kommer rigtig langt ved at lave en god henvendelse til udlejer og tilføje et billede på din profil. På den måde får udlejer sat ansigt på dig, og dét er vigtigt, når udlejer skal udvælge potentielle lejere.

Læs med og bliv klogere på, hvor du vil finde lejlighed i Odense

Hvis du netop er blevet optaget på studiet eller har landet en super fed stilling hos eksempelvis en af Odenses mange kulturinstitutioner, så kan det være, at du lige har brug for at blive lidt klogere på, hvad du kan forvente af din fremtidige hverdag i byen. Herunder kan du læse med og måske blive klogere på, hvilken beliggenhed din lejlighed i Odense skal have.

Find lejlighed i Odense C

I centrum af Odense finder du latinerkvarteret, der er fuld af kultur og kunst. I nærheden af latinerkvarteret ligger Vingade, som er et populært sted at bo for unge og studerende. Hvis du er studerende og bor i lejlighed i Odense C , kan du forvente en lille cykeltur på seks kilometer til universitetet. Lejligheder i centrum af Odense har en højere huslejepris, mens huslejeprisen på lejligheder i Odense M , hvor universitet ligger, er væsentlig lavere. Som studerende er der desuden rig mulighed for at finde en studiebolig i Odense.

Lejlighed i Latinerkvarteret

Odenses latinerkvarter er spækket med kultur. Et godt udgangspunkt er Amfipladsen, som ligger cirka et kvarters gang fra banegården. Området er tydeligt præget af kunst og kultur, og er du vild med kunst, er dette også lige stedet. Selve Amfipladsen har en indbygget tribune og scene, hvor der spilles gratis koncerter under åben himmel.

Lejlighed i den gamle bydel i Odense

I den gamle bydel i Odense , finder du eventyrdigterens fødested. H. C Andersens Hus åbnede i 1908, som et museum og er i dag et af verdens ældste digtermuseer. Du kan gå på opdagelse i H.C Andersens univers, hvor du blandt andet kan lade dig inspirere af fortællinger og kreative tegninger. Er du vild med arkitektur, så er Møntegården et besøg værd. Møntegården er en kulturhistorisk oase fyldt med smukke gårdrum og flotte bygninger fra 1500-tallet til i dag. Du kan også besøge frilandsmuseet og Den Fynske Landsby. Museerne består af en række gårde og huse, der alle oprindelig har stået i landsbyer rundt om på Fyn og øerne.

Munke Mose – Odenses grønne oase

Den store park; Munke Mose, ligger i hjertet af Odense. Munke Mose er cirka to kilometer hele vejen rundt. Der er gode muligheder for løb og et dejligt sted for børn at boltre sig. I parken finder du eksempelvis den populære legeplads, hvor der er en række små kendte naturelementer af fugle, fisk, åkandeblade og sommerfugle gjort store og anvendelige til leg. Finder du en lejlighed her, så kommer du til at bo i et super børnevenligt område.

Gå ikke glip af den perfekte lejlighed i Odense

Har du specifikke krav til din nye lejlighed i Odense, vil det være en god idé at oprette en BoligAgent på BoligPortal . Her kan du opsætte nogle specifikke kriterier for din boligsøgning og derefter modtage mails, når der kommer nye boliger ind på siden, der passer til dig. På den måde går du aldrig glip af relevante lejelejligheder i Odense, og det kan give en stor ro, når du er på jagt efter din drømmelejlighed.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP