Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejeboliger på Fyn

Lejeboliger på Fyn

2.069 boliger fundet
2.069 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. lejlighed på 46 m²
Odense C, Seebladsgade
5.910 DKK6 min. siden
...
Side1af 115

Find ledig lejebolig på Fyn hos BoligPortal

Vi har her på siden samlet det fulde overblik over aktuelle lejeboliger på Fyn. Som du kan se er antallet af lejeboliger på Fyn stort – vi er nemlig Danmarks største inden for udlejning af boliger. Er du nysgerrig på at se vores landsdækkende udvalg, kan du kigge blandt vores samlede oversigt over lejeboliger , hvorunder du både finder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Ønsker du mere specifikke kategorier, er der også rig mulighed for dette. Du kan for eksempel finde vores samlede oversigter over landejendomme til leje eller lejeboliger med husdyr tilladt , hvis nogen af disse kategorier er relevante for dig.

Hvilke boligtyper på Fyn er du interesseret i?

Fyn har meget at byde på, men ved du allerede nu, at du kun er interesseret i visse boligtyper, kan du indskrænke din visning af boligannoncer, så det bliver lettere at overskue de mange muligheder. Overvej i den sammenhæng, om du både er interesseret i huse, rækkehuse, lejligheder og værelser på Fyn. I venstre side kan du under emnet ‘boligtype’ sætte flueben ved dem, der er relevante.

Er du interesseret i specifikke områder eller byer på Fyn?

For nogle kan det give mening at kigge efter lejebolig på Fyn i specifikke områder eller byer. I den sammenhæng kan du med fordel overveje, hvad du geografisk ønsker at bo tæt på. Hvis du skal leje bolig på Fyn og ønsker en oversigt og kort introduktion til de forskellige byer og områder, kan du kigge nedenfor.

  • Ønsker du at bo i en by af betydelig størrelse, skal du lede efter en lejebolig i Odense . Her finder du det suverænt største indbyggertal på Fyn, og dertil kommer en central placering på øen.

  • Ønsker du at bo tæt på øerne syd for Fyn, er det en lejebolig i Svendborg , du skal på udkig efter. Her er der direkte forbindelse til Tåsinge. Syd på Fyn finder du også lejeboliger i Faaborg , der med en dejlig placering og gode forbindelser er oplagte at tjekke ud.

  • I den vestlige ende af Fyn og med nem forbindelse til Jylland finder du Middelfart. Lejeboliger i Middelfart er især oplagte for dig, der skal pendle mod vest. Skal du i stedet pendle til Sjælland, kan en lejebolig i Nyborg være oplagt.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig på Fyn

Når du er på udkig efter at leje bolig på Fyn, kan det være relevant at benytte sig af de rette fremgangsmåder og redskaber i din søgning. På den måde kan du nemt og effektivt komme i hus, ligegyldigt hvilket type lejebolig på Fyn, du er på udkig efter – lige fra rækkehus til hus, lejlighed eller værelse på Fyn. Vi har samlet vores bedste tips nedenfor.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Vi anbefaler, at du gennemgår punkterne og krydser de felter af, der er relevante for dig. Dine filtreringer inkorporeres automatisk i din visning, så du kun ser boligannoncer, der lever op til dine krav.

Du kan vælge at filtrere efter lige præcis de emner, der er relevante for dig. Overvej for eksempel, om du har brug for en lejebolig på Fyn, hvor husdyr er tilladt, eller om du har et specifikt budget til husleje.

Opret BoligAgent og find hurtigt den rette lejebolig på Fyn

Når du har udfyldt filtreringsmulighederne i venstre side i overensstemmelse med kriterierne for din søgning efter en bolig til leje på Fyn, anbefaler vi, at du opretter en gratis BoligAgent . På den måde sætter du skub i din søgning, da du fremover automatisk vil modtage besked over mail, når nye, relevante lejeboliger på Fyn bliver lagt op på siden.

Ved automatisk at modtage besked om nye lejeboliger på Fyn gør du din søgning smart og effektiv. Du kan nemlig være blandt de første, der ser nye lejeboliger og får taget kontakt til udlejer – samtidigt behøver du ikke selv aktivt at holde øje med siden, men kan i stedet bruge tiden, som du ønsker.

Du opretter din BoligAgent ved at klikke i det orange felt øverst til venstre. Sørg inden da for at være skarp på dine filtreringer, så du ikke risikerer at gå glip af lejeboliger på Fyn, som du egentlig godt kunne have været interesseret i.

Den store lejebolig kan også være relevant: Lej en bolig og bliv selv udlejer

Der er mange veje, der kan føre til en god lejebolig på Fyn. En af de mindre konventionelle metoder, som ikke desto mindre kan være et godt valg for mange, er at leje en større lejebolig end den størrelse, som du ellers er på udkig efter. I det tilfælde kan du nemlig efterfølgende selv stå for at udleje et eller flere værelser og på den måde stable et bofællesskab på benene. Det er smart, da prisen på husleje ofte kan skæres væsentligt ned ved at dele.

At bo sammen med andre er en unik oplevelse, som lægger op til fællesskab og hygge. Det er dog også vigtigt, at man kan finde ud af det sammen. I den henseende henviser vi til vores roomie-kontrakt .

Når du vælger at udleje et værelse via BoligPortal er du dog i gode hænder. Vi hjælper dig nemlig godt igennem processen omkring udlejning, blandt andet ved at tilbyde en række gratis digitale services. Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som gør det muligt for dig at lave indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig på Fyn hos BoligPortal

Hos Boligportal går vi op i, at du kan føle dig tryg. Derfor validerer vi manuelt alle boligannoncer, inden de lægges op på siden, så du kan føle dig sikker, når du tager kontakt til relevante udlejere.

Du kan også være tryg i vores håndtering af dine oplysninger og data. Vi passer godt på dine informationer i forbindelse med din færden på siden, og overholder naturligvis alle regler for GDPR.

Kontakt trygt vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp

Har du på noget tidspunkt spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp i forbindelse med din boligjagt, står vi hos BoligPortal klar til at hjælpe. Vores kundeservice holder åbent hver dag året rundt, hvor du kan kontakte os over mail, chat eller telefon.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play