Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Horsens

Lejeboliger i Horsens

502 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
502 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. · Lejlighed · 100 m²
Horsens, Brahesbakke
Boligerne er en del af det nye boligområde Brahesbakke og har fine landskabskig til marker, skov og
12 timer siden
9.700 kr.
...
Side1af 28
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Horsens på BoligPortal

Er du på udkig efter din nye lejebolig i Horsens? Horsens befinder sig i hjertet af Danmark, hvor mulighederne for dannelsen af det gode liv udfolder sig. Her vil du opleve forvandlingen fra fængselsby til kulturby. Du vil komme helt tæt på naturen, oplevelser og den sprudlende byliv. Om du er til kultur eller aktiviteter, som får pulsen op eller ned – forener Horsens bylivet, de hyggelige gader og parker med naturens ro og omgivelser.

I Midtbyen finder du et hav af butikker og restauranter, og bevæger du dig ned til fjorden, få hundrede meter derfra, kan du nyde en skøn marina. Finder du din næste lejebolig her, vil de opleve, hvordan byen emmer af eventyr året rundt på de grå regnvejrsdage, i vinterkulden og når solen står højt fra en skyfri himmel.

Skal du i job, ud på studiet eller fra A til B? Med en lejebolig i Horsens får du en bolig med en attraktiv placering med ca. 30 minutter nord for trekantområdet og 30 min. til storbyen Aarhus. På BoligPortal kan du finde et stort udvalg af lejeboliger i Horsens, så du nemt og hurtigt kan få fat på din nye bolig.

Bo i Horsens Midtby

I Horsens Midtby finder du en hverdag, som byder på et berigende børneliv, sprudlende studieliv og mange jobmuligheder. Med en lejebolig her, kan du være sikker på, at dine børn har adgang til daginstitutioner og skoler.

Skal du studere på en ungdomsuddannelse, videregående uddannelse eller en efter- og videreuddannelse, så er der et væld af muligheder. Her finder du VIA University College, Learnmark, Landbrugsskolen, Erhvervsakademiet Dania eller Social- og sundhedsskolen, men hvis du hellere vil tage din videregående uddannelse et andet sted, er du heldig med gode forbindelser til andre studiebyer.Med en lejebolig i Horsens, kan du med få minutters transport nå frem til nærliggende byer som Aarhus , Skanderborg og Vejle . Horsens Midtby tilbyder desuden et pulserende byliv med adgang til spisesteder, shopping i gågaden og barer.

Nattelivet er centralt placeret i byen og fordelen er, at stort set alle diskoteker, caféer og barer ligger indenfor en radius af få hundrede meter. Du er derfor ikke tvunget til at blive et sted, men kan besøge flere steder i løbet af byturen. Uanset om du er til den lokale pub, bodega eller natklub – så findes der lidt til enhver smag og anledning. Dette gør Horsens til en attraktiv by, at finde sin kommende lejebolig i.

Lejebolig ved Havnefronten

Horsens havnefront er blevet en attraktiv ny bydel, som er tidligere kendt som arbejds- og industribygninger. Med en lejebolig ved havnefronten, bor du tæt på lystbådehavnen med mulighed for en unik udsigt og lystfiskeri. Du bliver forbundet med vandet, og målet den nye bydel er, at bringe havnen og borgere tættere på hinanden.

Livet på Havnefronten byder på alt, hvad hjertet begærer. Det er smukt og et unikt miljø med plads til god mad i nærliggende caféer og restauranter. Vil du gerne en tur forbi byen, så vil du med en lille gåtur på 5-10 minutter kunne opleve den pulserende byliv i gågaden. Børnefamilier ville nyde godt af den store legeplads og trækfærge til børn med fri afbenyttelse af redningsveste. Derfor kan du lade dine børn lege uden at frygte for sikkerheden. Afslutningsvis kan man nyde en lækker is på Restaurant Pynten eller et lækkert måltid med en overdådig udsigt.

Der er god mulighed for at nyde udelivet ved vandet eller med en lille gåtur ned til Horsens Fjord. Fjorden og havnen danner baggrund for ét af byens mest charmerende områder, tæt på vandet og livlige omgivelser. Er du til det aktive udeliv, så kan Horsens Fjord byde på sejlerliv, hvor du kan tage en havkajak med den anbefalede tur på 44 km fordelt i etaper. På turen kan du opleve den smukke natur. Lejeboliger ved havnefronten er forholdsvis eksklusive boliger med en husleje i den høje ende, men til gengæld får man den smukkeste udsigt over vandet og fjorden. Og selvfølgelig finder du alt hvad Horsens ellers tilbyder indenfor rækkevidde.

Campus Horsens

Campus Horsens er de studerendes sted. Du vil træde ind i en ungdommelig atmosfære, hvor VIA University College har sin placering. Her vil du blive mødt af et internationalt studiemiljø med studerende fra hele verden. Skal du studere på VIA, har du mulighed for at benytte stedets mange faciliteter og heraf benytte den nye sportshal til fritidsaktiviteter – alt fra fodbold, fitness, crossfit osv. Som studerende, vil Campus Horsens være et oplagt sted at finde din lejebolig i.

Med en tur på 10 minutter kan du få direkte busforbindelser til banegården og gågaden – ellers vil du elske at tage cyklen og træde på pedalerne, da Horsens er en fremragende cykelby. Med en lejebolig omkring Campus Horsens, kan du finde studieboliger og almindelige lejligheder med SU-venlig husleje. Er du bosiddende i Horsens, men studerer i Aarhus – er det også en stor fordel, at pendle fra Horsens. Huslejepriserne i Horsens er stadig på et lavere niveau, hvor du får mere for huslejen end i Aarhus – hvor det tilmed kan være sværere at finde en lejebolig.

En lejebolig i naturskønne omgivelser

Finder du din næste bolig i Horsens, kommer du til at begå dig blandt naturskønne omgivelser hver dag. Hvis du nyder gode stunder ved vandet, er byen med sin placering, måske det oplagte sted for dig at finde dit nye hjem.

Fjorden giver gode muligheder for oplevelser og lægger op til det gode sejlerliv, cykelferie, lange gåture, afslapning og meget mere. Tag en dagstur til en af Danmarks fineste øer, Endelaven, eller måske til Den Genfundne Bro nordvest for byen, der afspejler en kulturhistorisk perle og et stykke af Danmarkshistorien. Mulighederne for at opleve naturen i skønne omgivelser er mange.

Kommunen byder også på mange camping- og teltpladser, hvis du altid har haft lyst til at overnatte i naturen. Det er også muligt, at overnatte på udvalgte stande, hvor man kan tage dukkert på de varme sommerdage. Eller om vinteren, for dens sags skyld.

Fængslet i Horsens

Man kan ikke komme udenom fængslet, når man snakker om Horsens. Tidligere har fængslet været et statsfængsel, men blev lukket og omdannet til oplevelsesvirksomheden, FÆNGSLET. Det fungerer, som stedet, der skaber oplevelser og betegnes som fyrtårnet i Horsens.

Fængslet bliver nu brugt på en mere kreativ måde end de fleste andre fængsler, der er nemlig ingen fanger i cellerne. Fængslet bliver nemlig brugt til et hav af forskellige arrangementer alt fra festivaler, koncerter, messer, erhvervsarrangementer og som museum.

Stedet har dannet rammerne for både danske og udenlandske topnavne, lige fra Rasmus Seebach til Metallica og Aerosmith og der er derfor god mulighed for fede oplevelser, for dig der vælger at flytte i en af de mange boliger i Horsens. Tag ind og oplev Danmarks mest specielle fængsel, og mærk på egen krop, hvordan det er bag tremmerne.

Fitness i Horsens

Træningsmuligheder er der mange af, såfremt du vælger at flytte i en af de mange ledige boliger i Horsens. Du får nemlig de mest benyttede steder, som Lido Fitness, Fitness dk, Fitness World, Smart Fitness og Crossfit Horsens. Den gennemgående tankegang ved alle steder er, at der er plads til alle, og man har mulighed for at træne alene eller tilmelde sig holdtræning. Nogle af træningscentrene er placering flere steder rundt i byen, hvor du på den måde har mulighed for at træne lige der, hvor det passer dig.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP