Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Horsens

Lejeboliger i Horsens

555 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses
555 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. hus på 109 m²
Horsens, Bankagervej
9.900 DKK10 timer siden
...
Side1af 31

Lignende annoncer i Horsens

Populære søgninger
  • Studieboliger i Horsens
  • Seniorboliger i Horsens
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Horsens hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores aktuelle oversigt over lejeboliger i Horsens. Byen befinder sig i hjertet af Danmark, hvor mange muligheder udfolder sig. Her vil du opleve forvandlingen fra fængselsby til kulturby, og du vil komme helt tæt på natur, oplevelser og et sprudlende byliv.

Stort udvalg af ledige lejeboliger i Horsens

Hos BoligPortal har vi et omfattende udvalg af ledige lejeboliger i Horsens, lige fra små hyggelige lejligheder til rummelige familiehuse . Uanset om du leder efter en lejebolig i centrum af byen eller i udkanten af Horsens, finder du det her på siden. Et andet bemærkelsesværdigt træk ved udvalget af ledige lejeboliger i Horsens er mangfoldigheden i prisklassen. Det giver mulighed for at både studerende, enlige og familier kan finde en bolig, der passer til den enkeltes budget.

Ligesom vi har et stort udvalg af ledige lejeboliger i Horsens, er vi hos BoligPortal også de største inden for lejeboliger i Danmark . Er du nysgerrig, kan du derfor både finde lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje til enhver smag rundt omkring i Danmark. Vi tilbyder også mere specifikke oversigter såsom studieboliger og delevenlige lejligheder .

Hvilke typer af lejeboliger i Horsens er du interesseret i?

Du kan med fordel starte din søgning efter den rette lejebolig i Horsens med at indkredse din søgning til en bestemt type af lejebolig. Overvej i den sammenhæng, om du kun er interesseret i nogle af boligtyperne, som dækker over huse , rækkehuse , lejligheder og værelser i Horsens .

I hvilket område skal du lede efter lejebolig i Horsens?

På BoligPortal finder du et stort udvalg af lejeboliger i Horsens. Vi har samlet en kort introduktion til dig, der har brug for yderligere viden om de forskellige områder, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med at søge lejeboliger i Horsens.

  • I Horsens Midtby finder du en hverdag, som byder på et berigende børneliv, sprudlende studieliv og mange jobmuligheder. Med en lejebolig her, kan du være sikker på, at dine børn har adgang til daginstitutioner og skoler. Med en lejebolig i hjertet af Horsens kan du desuden med kort transporttid nå frem til nærliggende byer som Aarhus , Skanderborg og Vejle , hvilket er relevant for dig, der pendler.
  • Horsens havnefront er blevet en attraktiv ny bydel, som er tidligere kendt som arbejds- og industribygninger. Med en lejebolig ved havnefronten bor du tæt på lystbådehavnen med mulighed for en unik udsigt og lystfiskeri. Her finder du nye lejeboliger, der er forbundet med vandet, hvor målet er, at bringe havnen og borgere tættere på hinanden.
  • Ved området omkring Campus Horsens er studerende i deres es. Du vil træde ind i en ungdommelig atmosfære, hvor VIA University College har sin placering. Her vil du blive mødt af et internationalt studiemiljø med studerende fra hele verden. Skal du studere på VIA, har du mulighed for at benytte stedets mange faciliteter – herunder med mulighed for fodbold, fitness, crossfit med mere. Med en lejebolig omkring Campus Horsens, kan du finde studieboliger og almindelige lejligheder med SU-venlig husleje. Det er også relevant for dig, der studerer i Aarhus. Er du på udkig efter en studiebolig, anbefaler vi at tage et kig på vores side for studieboliger i Horsens .
  • Horsens har mange mindre byer og landsbyer at byde på, og har du mod på at prøve kræfter med en beliggenhed lidt længere ude på landet, kan du for eksempel kigge efter lejebolig i Hatting , Lund eller Steensballe .

Sådan finder du nemt og hurtigt en lejebolig i Horsens

Hos BoligPortal stiller vi en række redskaber til rådighed i din søgning, som skal gøre det lettere for dig at danne overblik og hurtigt finde den rette lejebolig i Horsens. Nedenfor finder du to af de fremgangsmåder til søgning, som kan hjælpe dig godt på vej i din søgning.

Præcisér din søgning med vores filtreringsmuligheder

Det er langt nemmere at danne dig et overblik i din boligjagt, hvis du sørger for at skabe en mere præcis søgning. Det kan du gøre ved at benytte dig af filtreringsmulighederne, som du finder i venstre side.

Når du udfylder kriterier i filtreringerne til venstre, vil du kun få vist boliger, der lever op til disse. Det er med til at gøre din søgning nemmere, da du kun vil få vist relevante boligannoncer til dine ønsker. Filtrér for eksempel efter antallet af værelser, typen af lejebolig i Horsens eller hvorvidt lejemålet er møbleret. Sørg samtidig for at være skarp i dine prioriteringer, så du ikke ender med at filtrere lejemål fra, som du egentlig kunne have været interesseret i.

Opret BoligAgent og find hurtigt lejebolig i Horsens

Når du hurtigt skal finde en ledig lejebolig i Horsens, anbefaler vi, at du opretter en gratis BoligAgent . Udfyld først dine filtreringer i venstre side, og aktivér derefter agenten ved at klikke i den orange boks øverst. Når du aktiverer din BoligAgent, vil du nemlig fremover automatisk få besked over mail, når nye lejeboliger i Horsens bliver lagt op på siden, som er relevante for dig.

Hvis lejeboligen er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Finder du ikke umiddelbart, hvad du leder efter i den rette størrelse, kan du overveje at udvide din søgning til også at inkludere større lejeboliger i Horsens. Selv hvis budgettet ikke rækker til disse, kan du nemlig overveje at stable et bofællesskab på benene og på den måde dele lejemål og husleje med en eller flere andre.

Når du vælger et større lejemål med ambitionen om at udleje et eller flere af værelserne, hjælper vi dig hos BoligPortal godt på vej igennem processen. Du kan nemlig via vores platform gratis udleje et eller flere værelser ved at oprette dine egne boligannoncer.

Vi stiller derudover en række services til rådighed, der skal gøre det nemt for dig at være udlejer. Således har vi for eksempel udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme din lejekontrakt på juridisk korrekt vis. Udover det har vi lavet et digitalt flyttesyn , som er oplagt for dig, som ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport . På den måde bliver det nemt og enkelt at få styr på detaljerne ved udlejning af dele af dit lejemål.

Søg trygt lejebolig i Horsens hos BoligPortal

Når du søger lejebolig i Horsens, kan du hos BoligPortal være tryg igennem processen. Vi sørger for at varetage dine interesser fra start til slut gennem din boligjagt, og står klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål. Derudover passer vi på dig og dine interesser ved manuelt at gennemgå alle boligannoncer, inden de lægges op på siden – det er din sikkerhed for, at de enkelte annoncer er ægte, og at du med ro i maven kan tage kontakt til relevante udlejere.

Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp

Husk at du altid kan tage kontakt til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med din søgning efter en lejebolig i Horsens. Vi står klar til at guide dig igennem processen, så du kan komme godt fra land. Vores kundeservice holder åbent hver dag, og du kan tage kontakt til os via dit foretrukne medie, enten over mail, chat eller via telefon.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play