Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Værelser
  3. Hillerød

Værelser til leje i Hillerød

6 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses
6 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. • Værelse • 20 m²
Hillerød, Holmegårdsvej
Lovely room 20 m2 Hillerød City, 35 min train from Copenhagen and 20 min train from Kgs. Lyngby
I går
5.300 kr.

Lignende annoncer i Hillerød

Populære søgninger
  • Alle i Værelser

Find ledigt værelse til leje i Hillerød hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores aktuelle udvalg af ledige værelser til leje i Hillerød. Vælger du at bosætte dig i Hillerød, bliver du en del af en kulturrig by, hvor atmosfæren er præget af en god blanding mellem en storby og provinsby.

Hillerød byder på mange naturoplevelser, hvor du både finder kæmpe skove og parkområder. Hillerød Kommune er også kendt for at være en studieby, da du finder et godt udvalg af både gymnasielle- og videregående uddannelser i byen - og er du kommet ind på studiet i København , vil Hillerød være en rigtig god pendlerby at slå sig ned i.

Udvalget spænder bredt, hvorfor du har gode muligheder for at finde et værelse her på siden. Hos BoligPortal har vi generelt det største udvalg af ledige lejeboliger . Gå endelig på opdagelse i alle vores værelser , lejligheder , huse og rækkehuse i hele landet.

Er du studerende eller vil flytte sammen med venner, kan du med fordel afgrænse din søgning yderligere og se vores mange muligheder inden for studieboliger og delevenlige lejligheder .

Er du interesseret i andre boligtyper end værelser i Hillerød?

Er du interesseret i at på opdagelse i andre boligtyper i Hillerød, så er der rig mulighed for det. På BoligPortal har vi samlet alle lejeboliger i Hillerød , så du kan scrolle igennem alle boligtyper i byen.

Har du måske planer om at flytte sammen med venner og skabe et roomiefællesskab, kan du med fordel tjekke vores ledige lejligheder i Hillerød . Derefter har du gode muligheder at danne dit eget lille bofællesskab i Hillerød. Tager du alene kursen mod Hillerød, så kan du også se vores mange studieboliger i Hillerød .

Flytter du til Hillerød som studerende eller ung?

Byen Hillerød er kendt som Nordsjællands hjerte og rummer alle aldre - men især unge mennesker. Det er en perfekt studieby med mange praktik- og uddannelsesmuligheder, og de fleste værelser i Hillerød ligger i nærheden af uddannelsesinstitutionerne. Der er aktiviteter året rundt i byen, så du kommer ikke til at kede dig, når du slår dig ned i denne by.

Studiecaféer og studierabatter:

  • Hillerød er spækfyldt med studiecaféer, hvor du og dine studiekammerater kan tage computeren med under armen og læse i studievenlige caféer. Udover studiecaféer i Hillerød, tilbyder byens mange butikker, servicesteder, fitnesscentre og restauranter også gode studierabatter mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Livligt natteliv:

  • Nattelivet i Hillerød summer af liv og der er mange gode muligheder for enhver ung sjæl. Tag i byen med dine studiekammerater eller roomies, og oplev de mange værtshuse, barer, diskoteker og natklubber. De lokale anbefaler værtshuset Jernstangen, hvis du er mest til en hyggelig atmosfære.

Mange naturoplevelser:

  • Trænger du til en pause fra lektielæsningen, kan du også nyde de mange naturoplevelser i området. Gå eksempelvis en fredelig vandretur på Søstien i Hillerød og nyd det smukke landskab.


Sådan finder du hurtigt og nemt et værelse til leje i Hillerød

Det behøver ikke være besværligt eller uoverskueligt at finde din næste værelse i Hillerød. Her hos BoligPortal kan du ved hjælp af nedenstående råd nemt og hurtigt finde det rette værelse til leje i Hillerød, som passer dine behov og ønsker.

Lav en mere præcis søgning med filtreringsfunktionen i venstre side

Hvis du kun vil have vist værelser i Hillerød, der lever op til dine krav, kan du anvende vores filtreringsfunktion i venstre side. Her kan du krydse de forskellige felter af, og på den måde selv tilpasse overblikket over værelser. Du får kun vist relevante værelser frem, som har potentiale for dig.

Du kan justere på prisen, så du kun får fremvist værelser med din ønskede huslejepris, så det passer med dit budget. Vil du have en bestemt antal kvadratmeter på dit værelse, har du også mulighed for at ændre i dette felt.

Gør brug af BoligAgent og find hurtigt et værelse i Hillerød

Når du har brugt vores filtreringsfunktion, kan du aktivere en gratis BoligAgent . Øverst i venstre side ser du en orange bokse, hvor du kan aktivere BoligAgenten. Derefter modtager en mail hver gang, der bliver slået et nyt værelse op på siden, som lever op til dine kriterier. Den fungerer som din personlige assistent, der er på udkig efter potentielle værelser hele døgnet rundt.

Du kan trygt søge et værelse i Hillerød hos BoligPortal

Her hos BoligPortal vægter vi sikkerhed rigtig højt, så du som boligsøgende kan føle dig tryg gennem hele boligsøgningen. Dette gøre vi ved at:

  • Validere alle boligannoncer, så du udelukkende får fremvist ægte annoncer med seriøse udlejere, og trygt kan tage kontakt til udlejere, når du finder et interessant værelse i Hillerød.
  • Overholde alle juridiske regler inden for GDPR i samarbejde med førende advokater. Det betyder, at din data er i sikkerhed, når du færdes på siden.

Du har også mulighed for at leje en bolig og selv blive udlejer af værelser i Hillerød

Kan du ikke rigtig finde det perfekte værelse til leje i Hillerød her på siden, har du mulighed for at tage en anden retning i din boligsøgning. Du kan prøve at se efter en delevenlig lejlighed , hvor du selv kan udleje et eller flere værelser i lejligheden og på den måde finde dine roomies. På den måde kan du finde nye venner eller bekendtskaber og skabe et bofællesskab i Hillerød.

Vi har gjort det er super nemt for dig at udleje hos BoligPortal, hvor du kan oprette en annonce og gøre brug af vores digitale services, når du får brug for det. Det koster ovenikøbet intet for dig.

Vi tilbyder en digital lejekontrakt , som er en kæmpe hjælpende hånd i forhold til at få det juridiske på plads. Du finder også et digitalt flyttesyn , som du kan bruge til at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet - alt sammen gratis for dig.

Vi ønsker dig held og lykke med at finde et værelse i Hillerød hos BoligPortal

BoligPortal ønsker dig al held og lykke med at finde det rette værelse i Hillerød. Vi brænder for at din boligsøgning bliver så nem og effektiv som muligt, så du hurtigere kan komme på plads i dit kommende værelse i Hillerød. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os via mail, telefon eller chat.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play