Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Nyborg

Lejeboliger i Nyborg

128 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses7 værelses10 værelses
128 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 92 m²
Nyborg, Vesterhavnen
8.900 DKKI går
...
Side1af 8
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Nyborg på BoligPortal

Har du planer om at flytte til Nyborg og leder i den forbindelse efter en lejebolig i Nyborg? Så er du kommet til det rette sted. Læs med herunder og bliv klogere på nogle af de mange muligheder, som Nyborg kan tilbyde dig, hvis du vælger at flytte i lejebolig i den hyggelige by på Fyn.

Lejebolig i Nyborg

Nyborg er en lille hyggelig købstad på Fyn. Hvis du flytter i en lejebolig i Nyborg, bliver du omringet af rigt kulturliv med forskelligartede arrangementer og oplevelser. Byens attraktive placering med ca. 25 km til Odense betyder, at du heller ikke er langt fra en storby. Nyborg byder på et væld af muligheder og områder, når du søger lejebolig. Ønsker du at finde en lejebolig med gamle trægulve og historie, er der rig mulighed for dette i den hyggelige bymidte. Ønsker du derimod at flytte i noget helt nybygget, byder Nyborg Havn på attraktive, nye lejeboliger. Alt efter beliggenhed varierer huslejepriserne – dog er huslejepriserne overkommelige i forhold til Odense, og du vil opleve, at du får flere kvadratmeter til prisen.

Nyborg er en by med historie

Drømmer du om en lejebolig i en by, der byder på en masse historie, så er Nyborg lige noget for dig. Tag ind og oplev Nordens ældste slot, og oplev de mange autentiske udstillinger og events, som bliver afholdt på slottet. Sværd, rustning og kamp danner grundlag for Nyborgs Kampdage. Det hele går løs den anden weekend i september, hvor portene bliver slået op. Rigtige krigere fra Danmark og andre europæiske lande kommer til byen. Udover markeder og forskellige aktiviteter, kan du også opleve det helt store brag, hvor to hære kæmper mod hinanden.

Transportmuligheder

Der er også gode transportmuligheder i Nyborg, så det er nemt for dig at komme rundt samt til og fra byen. Nyborg ligger i forbindelse med Storebælt og det gør det derfor nemt og overskueligt at tage til Sjælland med bil. Der er også busforbindelser rundt i byen, samt til de nærliggende byer. Derudover er der, via togstationen, mulighed for at rejse med DSB til f.eks. Jylland eller Sjælland.

Mulighed for at pendle til arbejde eller studie

Med Nyborgs attraktive placering, er det oplagt med en lejebolig i Nyborg, hvis du er klar på at pendle til arbejde eller studie. Der er nemlig ikke langt fra Nyborg til Odense, Sjælland og Hovedstaden. Er du studerende kan det være en god måde at spare penge på, da det ofte er billigere at bo i de mindre byer.

Shopping i Nyborg

Der er også gode muligheder for dig, som sætter pris på at være tæt på shopping og butikker. I Nyborgkan du opleve den hyggelige gågade, som bærer præg af, at det er en gammel fæstningsby fra middelalderen. Du kan blandt andet se 1800-tals renæssancebygninger, toppede brosten, voldgrave og selvfølgelig en masse forskellige butikker. På gågaden er der et bredt udvalg af butikker, så der er noget til enhver aldersgruppe. Når du er færdig med at shoppe, kan du besøge en af byens mange caféer eller restauranter, som også ligger på gågaden.

Fyns bedste badestrande

Nyborgs gode placering ved vandkanten gør, at du får en strandoplevelse uden lige. Der findes forskellige badestrande og uanset om du er til en strand med skov og natur eller en lang sandstrand, så har Nyborg begge dele. Du får Fyns reneste badestrand ved Storebæltsbadet, som indtager førstepladsen for den reneste strand på Fyn. Nyborg har faktisk hele fem lækre strande, som gør sig
bemærket med rent vand, gode faciliteter og sikkerhed.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play