Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Kerteminde

Lejeboliger i Kerteminde

8 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
8 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
5 vær. · Hus · 191 m²
Kerteminde, Fabers Alle
Stueetagen indeholder et stort køkken-alrum, en stor stue, et toilet med badekar, en entré/bryggers
4 timer siden
12.000 kr.
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Kerteminde på BoligPortal

Er du på udkig efter en lejebolig i Kerteminde? Så får du her en kort introduktion til, hvad byen kan tilbyde dig. Kerteminde er kendt for at være en af de byer i Danmark der har flest solskinstimer i løbet af et år. I Kerteminde vil du desuden ikke kunne undgå at opleve de skønne maritime omgivelser, med sin placering lige ud til Kerteminde bugt. Finder du en ledig lejebolig i Kerteminde får du en god kombination af idylliske natur, god infrastruktur, samt en lang række sports- og kulturaktiviteter.

Find den perfekte boligtype i Kerteminde

Leder du efter en lejebolig i Kerteminde? Måske søger du en lejebolig, hvor husdyr er tilladt? Eller måske håber du på at finde en lejebolig med en smuk altan? Frygt ikke, uanset hvad du leder efter, kan vi hos BoligPortal hurtigt hjælpe dig. I Kerteminde kan du vælge imellem flere forskellige boligtyper, herunder rækkehuse , lejligheder , og huse .

Benyt BoligPortals filtreringsmuligheder og BoligAgent

Hvis du har nogle specifikke krav til din kommende lejebolig i Kerteminde, kan du benytte de forskellige filtre ude i venstre side. Du har både mulighed for at sortere på pris, størrelse, boligtype m.m. På den måde skal du ikke gå på kompromis med dine ønsker til en fremtidig lejebolig.

Du kan også oprette en gratis BoligAgent på BoligPortals hjemmeside og endnu lettere finde en lejebolig i Kerteminde. Du skal blot tilføje de krav, som du har til en lejebolig i Kerteminde, og resten klarer BoligAgenten. Når der er et match, vil du modtage en mail. Herunder kan du læse mere om, hvad Kerteminde kan tilbyde sine borgere.

Udforsk naturen i Kerteminde

Kerteminde har en hel del lejeboliger som er placeret under en km fra havet. Finder du en bolig til leje i Kerteminde, vil du få fornøjelsen af hele to pragtfulde badestrande. Med sit kridhvide sandstrand og børnevenligt vand tiltrækker Nordstranden i Kerteminde hvert år et hav af mennesker. Sydstranden er derimod mindre populær og bliver som regel kun benyttet af de lokale i Kerteminde. Ikke desto mindre byder den sydlige strand ligeså på dejligt sandstrand.

Kertemindes omkringliggende områder byder på endnu flere skønne naturoplevelser. En 30 minutters køretur vil føre dig ud til fyns hovede, hvor du kan nyde den friske vind og lade skuldrene falder ned. Kører du 30 minutter i modsat retning ender du i Danmarks 3. største by, Odense, hvor der også venter dig utallige oplevelser. Foretrækker du at gå, frem for at køre til steder, så har Kerteminde kommune adskillige stiruter, som frit kan benyttes. Du kan både vælge den lange Munkeborute på 20 km eller Kløverstierne med varierende længder.

Kerteminde Marina er også et attraktivt sted både for indbyggerne, men også udefrakommende sejlere. Tag ned på havnepromenaden en sommeraften og nyd solnedgangen og de mange flotte sejlbåde. Med en lejebolig i Kerteminde kan borde, bænke og grillpladser frit benyttes på havnepromenaden. Du har også mulighed for at tage på en af havnens to hyggelige restauranter og nyde et velsmagende måltid.

Skoler i Kerteminde kommune

Finder du en ledig lejebolig i Kerteminde tilbyder kommunen en bred vifte af muligheder for børn og unge. Hvis man er ung i Kerteminde kan du vælge mellem de to folkeskoler, en friskole eller Kerteminde efterskole, som har fokus på at klæde dig på til fremtiden. Hvis du derimod har mindre børn, tilbyder Kerteminde et væld af dagtilbud, herunder to vuggestuer, en kommunal dagpleje og tre børnehaver.

Trygt og sikkert på Danmarks største lejeboligportal

Hos BoligPortal finder du et stort udvalg af lejeboliger i Kerteminde, hvor alle udlejer annoncer på forhånd er sikkerhedsgodkendt af vores kundeservicemedarbejdere. På den måde slipper du for bekymring og kan holde fokusset på at finde din fremtidige lejebolig.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play