Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Assens

Lejeboliger i Assens

52 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses16 værelses
52 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. • Lejlighed • 52 m²
Assens, Østergade
Nyopført lejlighed i Assens
I går
4.950 kr.
Side1af 3
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find ledig lejebolig i Assens hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores samlede udvalg af lejeboliger i Assens. Udvalg opdateres løbende og dækker bredt, og du har derfor gode muligheder for at finde din næste lejebolig i Assens hos BoligPortal. Dertil kommer, at vi hos BoligPortal er den største portal for lejeboliger i Danmark, herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Også hvis du er på udkig efter noget mere specifikt, er BoligPortal din indgangsvinkel. På hver af vores sider kan du for eksempel finde møblerede lejligheder til leje , lejeboliger med husdyr tilladt eller seniorboliger .

Er du interesseret i bestemte typer af lejeboliger i Assens?

Siden her dækker over alle vores aktuelle boliger i Assens. Er du kun interesseret i visse af boligtyperne lejlighed , værelse , hus og rækkehus i Assens , anbefaler vi derfor, at du indsnævrer din søgning til kun at inkludere de boligtyper, der er relevante for dig. Det gør du under overskriften ‘boligtype’ i venstre side.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Assens

Det kan være både spændende og uoverskueligt at være boligsøgende. Med de rette redskaber fra BoligPortal kommer du dog godt igennem din søgning, hurtigt, nemt og effektivt. Lær mere om disse redskaber og fremgangsmåder nedenfor.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Dem anbefaler vi, at du udfylder i overensstemmelse med dine kriterier til din kommende lejebolig i Assens, så du kan danne dig det nødvendige overblik over relevante lejeboliger.

Når du filtrerer i din søgning, kan du tilføje så mange eller så få kriterier, som giver mening for dig. Filtrér for eksempel efter størrelsen på lejeboligen i Assens, eller vælg, hvorvidt det skal være tilladt at have husdyr.

Opret BoligAgent og find hurtigt lejebolig i Assens

Efter at du har præciseret i din søgning ved hjælp af filtreringsmulighederne, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent . Det gør du i den orange boks øverst til venstre.

Med en BoligAgent fra BoligPortal gør du din søgning smartere. Således behøver du efter oprettelse af din agent ikke længere aktivt at holde øje med nye lejeboliger på siden, men vil i stedet modtage besked over mail, hver gang nye lejeboliger i Assens matcher dine kriterier. På den måde kan du nemt finde bolig og være blandt de første, der får taget kontakt til relevante udlejere.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Assens hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg. Det er noget, vi går højt op i, og derfor sørger vi for at varetage din sikkerhed på en række centrale punkter. Lær mere om dette nedenfor:

  • Vi validerer løbende alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden. Det foregår manuelt, og du kan således altid vide dig sikker på ægtheden af den enkelte annonce.
  • Derudover sørger vi for at passe godt på dine data i forbindelse med din færden på siden. I den sammenhæng overholder vi naturligvis gældende GDPR.

I den store lejebolig i Assens kan du udleje et eller flere værelser

Støder du på den rette lejebolig i Assens, som dog ligger over dit budget, kan du overveje at udleje et eller flere værelser . Det er gratis via BoligPortal og er en oplagt mulighed for dig, der har kig på en større delevenlig lejebolig i Assens.

Når du udlejer via BoligPortal, hjælper vi dig godt på vej gennem processen, så du kan få styr på de praktiske detaljer omkring udlejning. Det kan du gøre med vores digitale services, som både dækker over en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt, og et digitalt flyttesyn , som du kan benytte til at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde den rette lejebolig i Assens

Vi ønsker dig mange gange held og lykke i din jagt efter den rette lejebolig i Assens. Husk også, at du til hver en tid kan tage kontakt til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp:

Hver dag året rundt står vi klar til at hjælpe dig i din boligjagt – så kontakt os over mail, chat eller telefon og bliv klogere.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play