Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Svendborg

Lejeboliger i Svendborg

46 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
46 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. · Lejlighed · 106 m²
Svendborg, Klosterplads
Flot nyistandsat lejlighed Klosterplads, Svendborg C udlejes. Lejligheden indeholder 2 soveværelser,
11 timer siden
7.500 kr.
Side1af 3
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Svendborg på BoligPortal

Leder du efter en lejebolig i Svendborg, er det værd at undersøge lidt om byen først. Svendborg er en havne- og søfartsby på det sydlige Fyn. Det er den andenstørste by på Fyn, og Svendborg har derfor alt, hvad hjertet begærer og er blevet en populær by af bosætte sig i.

Er du på jagt efter en lejebolig omkring Svendborgsund, hvor du kan tage en dukkert, når vejret tillader det eller er du mere til en lejebolig i midtbyen, hvor du er omringet af smukke bindingsværkshuse og ældre charmerende bygninger? Uanset hvad du søger, skal du nok finde det i Svendborg. Læs mere herunder, hvor vi giver dig en kort introduktion til byen.

Lejebolig i Svendborg

Med en lejebolig i Svendborg, kommer du til at bo i den by, der er kendt som Sydfyns hovedstad. Du vil opleve en hyggelig købstad, der ligger som porten til Det sydfynske Øhav. Du kan nyde øhavets hovedstad på mange måder: i kajak, om bord på et skib eller fra land på smukke vandretur langs kysterne. Svendborg er også en by med mange butikker og udstillinger. Du kan også tage færgen fra
Svendborg til de nærliggende øer, og opleve Ærø, Drejø, Skarø og Hjortø. Er du på udkig din drømmebolig i form af et hus, en lejlighed, et rækkehus eller et værelse til leje, så hjælper BoligPortal dig med at finde din drømmebolig.

Søg lejebolig i Svendborg

Hos BoligPortal kan du finde lige præcis, den type lejebolig, som du ønsker. Uanset om du er studerende, lige har stiftet familie, pendler eller pensionist – kan du med stor sandsynlighed finde dit kommende hjem på BoligPortal. Leder du efter en delevenlig lejlighed, et rækkehus hvor husdyr er tilladt eller et værelse i en tidsbegrænset periode? Du kan skræddersy din boligsøgning ved hjælp af vores filtreringsmuligheder i venstre side. Gør dig nogle overvejelser om, hvor du gerne vil bo – skal det være tæt på natur og stranden, tæt på arbejde og uddannelsesinstitution eller noget helt tredje?

Latinerkvarteret i Svendborg

Svendborg er en by, der har vægt på gode gammeldags indkøbsoplevelser bestående af rigtige, individuelle butikker i et charmerende og afvekslende miljø. Dette er noget du især vil opleve, hvis du finder din næste lejebolig i Svendborg. Svendborg har også et Latinerkvarter, og har fået navnet efter den latinerkvarterscharme, som præger området med de mange små caféer og restauranter. Heraf kan du tage den klassiske byvandring gennem Svendborgs gamle købstad, som byder på en 2,5 times gåtur, og viser, hvordan byen binder det gamle og nye sammen.

Danmarks Museum for Lystsejlads

Svendborg er med sin placering et dejligt sted at finde lejebolig, hvis man gerne vil være tæt på vandet. Ved havnen på Svendborg finder du Danmarks Museum for Lystsejlads. Museet råder over 130 fartøjer – alt fra små joller, klassiske kajakker til historiske både som for eksempel Starbåden Leise, der sejlede med den olympiske ild.

Shopping og aktiviteter i Svendborg

Skulle du finde din næste lejebolig i Svendborg, vil du opleve, at der blandt andet er butikker for enhver smag. I et af Danmarks hyggeligste handelsbyer finder du masser af butikker, hvor du kan tilbringe gode og hyggelige stunder, samt restauranter og caféer, hvor du kan holde en velfortjent pause.

Elsker du at få pulsen op og eventuelt udfordrere din kæreste, familie eller venner til en klatrekamp, så skal du helt klart svinge forbi klatreparken, Gorilla Park. Parken er placeret midt i skoven, hvor der er udfordringer både til børn og vokse med forskellige sværhedsgrader. Der vil være instruktører til stede, som guider jer igennem. Afslutningsvis kan I slutte af i caféen, hvor I kan slukke sulten og tørsten.

Opret en BoligAgent

En BoligAgent er en gratis service for dig som boligsøgende. Du kan på BoligPortals hjemmeside helt gratis oprette en BoligAgent, som spejder boliger for dig, så du ikke skal sidde aktivt og søge efter din drømmebolig. Du udvælger dine krav til en kommende lejebolig, hvorefter BoligAgenten vil sende dig mails, når nye boliger, der matcher dine søgekriterier, dukker op. På den måde kan du være sikker på, at du ikke går glip af din drømmebolig.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP