Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Fremleje i Aarhus

Fremleje i Aarhus

1.179 boliger fundet
1.179 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 67 m²
Aarhus V, Ryhavevej
8.250 DKK6 timer siden
...
Side1af 66

Lignende annoncer i Aarhus

Find ledigt fremleje i Århus hos BoligPortal

Ovenfor finder du en samlet oversigt over lejeboliger til fremleje i Aarhus. Hos BoligPortal går vi op i at gøre din boligsøgning nem og overskuelig, hvorfor vi også generelt har samlet en række oversigtssider til din boligjagt: Find for eksempel lejligheder , huse , rækkehuse eller værelser til leje på vores platform, der er den suverænt største lejeboligplatform i Danmark. Leder du efter noget specifikt, for eksempel en studiebolig eller en delevenlig lejlighed , finder du også sider for dette.

Hvad betyder det, når du lejer en fremlejet bolig i Århus?

At finde rundt i de mange begreber for leje kan være noget af en jungle.Helt simpelt dækker fremleje over, når en person, der selv lejer en lejebolig, vælger at leje hele eller dele af den ud til en anden lejer for en begrænset periode. Du betaler altså husleje til vedkommende, der så sørger for at sende husleje til den oprindelige udlejer. Forskellen på normal leje og fremleje er altså, at den der fremlejer ikke selv ejer boligen.

Er du interesseret i andre typer af leje end fremleje i Aarhus?

For dig som ønsker at leje, er der i praksis ikke nødvendigvis nogen forskel på, om lejemålet er fremlejet eller udlejet på almindelig vis. Finder du ikke, hvad du leder efter her på siden, kan det derfor give mening at brede din søgning ud til generelt at inkludere leje af ledige lejeboliger i Aarhus .

Du kan også kigge på andre boligtyper til leje i Århus, herunder lejlighed , værelse , hus eller rækkehus til leje i Aarhus . Leder du efter noget, der specifikt passer til livet som studerende, har vi også lavet en samlet oversigt over studieboliger i Aarhus .

Sådan finder du hurtigt og nemt ledigt fremleje i Århus

I de større byer er der mange boliger at skulle navigere i, og der bliver hele tiden lagt nye relevante annoncer op. Det gælder også, når det kommer til fremleje i Aarhus. Derfor har vi samlet en række tips, der kan være medvirkende til at gøre din boligsøgning efter fremleje i Aarhus mere præcis og hurtig.

Præcisér din søgning med vores filtreringsmuligheder

Hvis du leder efter noget specifikt, kan du med fordel benytte vores filtreringsmuligheder i venstre side til at skabe en mere præcis søgning. Ved at inkludere dine kriterier til dit kommende fremleje i Århus, får du nemlig kun resultater, der matcher denne søgning. Du kan for eksempel være, at du ønsker at filtrere efter et bestemt antal værelser eller kvadratmeter. Alternativt kan du filtrere efter, om lejemålet skal være delevenligt eller om husdyr er tilladte.

Aktivér din BoligAgent og find hurtigt ledigt fremleje i Aarhus

Skal du hurtigt have fat i et ledigt lejemål, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent her på siden. Det gør du ved at klikke i den orange boks placeret over filtreringsmulighederne efter du har udfyldt dine krav. På den måde finder du hurtigt et fremleje i Århus, der matcher dine kriterier, da du fremover vil modtage besked over mail, når nye relevante boligannoncer, der matcher dine kriterier, bliver lagt op på siden.

Hvilket område af Aarhus skal du finde fremleje i?

Aarhus er Danmarks næststørste by, og der er mange skønne områder, som du kan overveje at slå dig ned. Vores oversigt over fremleje i Aarhus dækker vidt og bredt. Vil du blive klogere på de forskellige områder, finder du nedenfor en indføring i nogle af boligområderne i Aarhus.

1. Fremleje i midtbyen/Aarhus C

I centrum af Aarhus finder du, hvad der populært kaldes midtbyen. Her finder du udover lejligheder især mange forskellige butikker, stræder og stemningsfyldte torve. I hjertet af Aarhus er du tæt på alting, også når det kommer til transport og gode spiseoplevelser på café eller restaurant. Ved at lede efter en lejebolig i midtbyen får du derfor en god indgangsvinkel til fremleje i Århus, der hvor alting sker.

2. Fremleje på Trøjborg

På Trøjborg beliggende i Aarhus N er du tæt på bylivet, da disse boligområder til dels er vokset sammen. Trøjborg er utroligt hyggeligt med sine røde murstensbygninger og hyggelige gårde. Dertil kommer, at bydelen ligger tæt på både muligheder for uddannelse og adspredelse.

3. Fremleje på Christiansbjerg

Også beliggende i Aarhus N finder du Christiansbjerg. Her er du særligt tæt på uddannelse og på forskellige dele af Aarhus Universitet. Der er gode muligheder for offentlig transport, blandt andet via letbanen, der kører forbi området ved Randersvej. Også i dette boligområde er der god mulighed for hygge og adspredelse: Således finder du blandt andet både shoppingcenteret Storcenter Nord og den lokale skøjtehal i Aarhus.

4. Fremleje i Åbyhøj

I Åbyhøj beliggende mellem midtbyen og det vestlige Aarhus finder du en god kombination af villakvarterer og hyggelige lejlighedskomplekser. Vejene i området er i vid udstrækning opkaldt efter digtere og karakterer fra nordisk mytologi. Området ligger tæt ved Aarhus Å, hvor der er god mulighed for en cykel- eller gåtur i det fri.

5. Fremleje i Højbjerg

Leder du efter et sted i Århus, der ånder af natur og skønne omgivelser, kan du overveje at slå dig ned i den sydlige del af byen, hvor Højbjerg ligger. Her er du tæt på skov, strand, dyrehave og grønne arealer.

6. Fremleje i Risskov

Risskov er på mange måde den nordlige del af Aarhus’ pendant til det naturskønne Højbjerg i Syd. I Risskov finder du Danmarks største offentlige skov, Riis Skov, som bydelen også tager sit navn efter. Her er hyggelige boligkvarterer og også god forbindelse til strand og kystlinje, der strækker sig ind imod Aarhus C og hele vejen ud til Egå .

Føl dig tryg, når du søger efter fremleje i Aarhus

Når du leder efter fremleje i Aarhus, er vi hos BoligPortal din garanti for, at alle annoncer på siden er legitime. Det sikrer vi os ved at gennemgå alle annoncer, før de lægges op på siden. På den måde kan du være tryg i din boligsøgning, når du tager kontakt til fremlejere på vores platform.

Kontakt også trygt vores kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar til at hjælpe dig i vores kundeservice. Vi arbejder hver dag året rundt på at hjælpe danske boligsøgende godt igennem processen, og står også klar til at hjælpe dig.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePrivatlivspolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play