Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Rækkehuse
  3. Aalborg

Rækkehuse til leje i Aalborg

45 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
45 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. rækkehus på 105 m²
Aalborg, Byengen
10.976 DKK11 timer siden
Side1af 3

Lignende annoncer i Aalborg

Populære søgninger
  • Alle i Rækkehuse

Find ledigt rækkehus til leje i Aalborg

Ovenfor finder du vores samlede oversigt over rækkehuse til leje i Aalborg – søg blandt det store udvalg og find dit nye hjem. Er du nysgerrig, kan du også søge blandt vores generelle udvalg af lejeboliger i Danmark, herunder både rækkehuse men også lejligheder , værelser og huse .

Vi har også samlet en oversigt over seniorboliger og lejeboliger med husdyr tilladt , hvis nogen af disse kategorier er interessante for dig.

Derfor kan et rækkehus i Aalborg være det rette for dig

Et rækkehus i Aalborg er den ideelle løsning for dig, der nyder at bo omkring mennesker, men er klar til at komme ned på jorden. Med et rækkehus kommer oftest også egen have og parkering, hvilket er en skøn fornemmelse af ejerskab – særligt for dig, der tidligere har boet i lejlighed med fællesarealer.

Har du interesse i andre boligtyper end rækkehuse i Aalborg?

Selvom du kommer langt i at tilgodese dine drømme og interesser ved at lede efter et rækkehus i Aalborg, er det ikke nødvendigvis den eneste løsning, der kan vise sig at være relevant. Det betyder også, at det kan være en god idé at holde din søgning åben, hvis du kunne være interesseret i andre lejeboliger end rækkehuse i Aalborg.

Du finder mange ledige lejeboliger i Aalborg , hvoraf nogle af disse kan være glimrende alternativer for dig, der leder efter et alternativ til et rækkehus. Undersøg for eksempel kategorien for huse til leje i Aalborg , eller tjek vores sider for lejligheder og værelser til leje i Aalborg , hvis disse boligtyper er relevante for dig. Hører du til blandt den ældre del af befolkningen, kan vi også henvise til vores udvalg af seniorboliger i Aalborg .

Vi har også gjort det nemt for dig at udvide din søgning geografisk, hvis du er interesseret i rækkehuse udenfor selve Aalborg, men som dog ligger lige i nærheden. I den sammenhæng anbefaler vi først og fremmest at lede efter rækkehus i Nørresundby , men med et rækkehus i Vodskov , Klarup eller Svenstrup kan du også være heldig at støde på det rette til dine ønsker og behov.

Sådan finder du det rette rækkehus til leje i Aalborg – hurtigt og nemt

Hos BoligPortal kan du finde et stort udvalg af rækkehuse i Aalborg. Uanset hvilken størrelse du søger, finder du det sandsynligvis her på siden. Du slipper også for at bekymre dig om sikkerheden, da alle udlejningsannoncer bliver gennemgået og valideret, inden de offentliggøres på hjemmesiden. Det betyder, at du trygt kan at finde dit nye rækkehuse i Aalborg på BoligPortal.

Når din søgning efter det rette rækkehus i Aalborg gerne skal gå både nemt og hurtigt, er dette på ingen måde et problem. Vi stiller nemlig en række redskaber til rådighed, de skal gøre det nemt og enkelt hurtigt at finde rækkehuset i Aalborg, der passer til dine ønsker:

Præcisér og skræddersy din søgning med vores filtreringsmuligheder

Du kan ved hjælp af filtreringsmulighederne, som du finder i menuen i venstre side, skræddersy din boligsøgning ved os hos BoligPortal. På den måde bliver det nemt og enkelt at navigere i søgeresultaterne, da du kun vil få vist boligannoncer, der lever op til dine kriterier. Så slipper du for at skulle bladre igennem de rækkehuse i Aalborg, som ikke er relevante for dig.

I filtreringsmulighederne kan du for eksempel angive, hvilken størrelse dit rækkehus skal være, hvor mange værelser, det skal have og hvor meget huslejen maksimalt må være på. Mulighederne er mange, og kun du selv ved, hvordan du bedst definerer din søgning. Er du i tvivl, kan du prøve dig frem og se hvordan forskellige prioriteringer påvirker resultatet i din søgning.

Benyt din filtrering i en BoligAgent og find hurtigt rækkehus i Aalborg

Når du har fundet frem til en filtrering, der giver mening for dig og din videre søgning efter et rækkehus i Aalborg, anbefaler vi, at du benytter filtreringen til at oprette en gratis BoligAgent . Med en BoligAgent fra BoligPortal bliver dine søgekriterier i filtreringen gemt og vil fremover bliver brugt til at sende dig mails, når rækkehuse, som matcher din søgning, bliver lagt op på siden. På den måde går du ikke glip af drømme-rækkehuset i Aalborg, og samtidigt slipper du for selv aktivt at skulle holde øje med siden.

I hvilket område skal du finde et rækkehus til leje i Aalborg?

Aalborg har meget byde på og du finder mange forskellige charmerende kvarterer og byområder. Du skal dog typisk lidt udenfor centrum for at finde et rækkehus i Aalborg. Her er der dog til gengæld gode muligheder.

Med rækkehuse i Aalborg Øst kommer du tæt på natursmukke områder og uddannelsesinstitutioner. Ved Vejgaard tæt på centrum kan du finde charmerende rækkehuse tæt på gode indkøbsmuligheder og livlige gader. Udover det kan du også tage et smut over på den anden side af Limfjorden til Nørresundby , hvor du finder rækkehuse tæt på stationen, wellness og udsigt til vandet.

Med et rækkehus i Aalborg SØ ved Gug havner du i et sandt paradis for villaer. Her er der god mulighed for at finde både mange ligesindede og fremmedartede naboer. Området ligger tilpas tæt på udkanten af byen til også at have rig mulighed for at gå en tur i natur eller opland.

Finder du i stedet et rækkehus i Aalborg SV , er du her både tæt på hyggelige villakvarterer men også i tæt afstand til praktiske muligheder for indkøb, særligt når det kommer til diverse byggemarkeder. Lidt længere mod nord ligger det populære Hasseris i det vestlige Aalborg tæt på både zoo og kunstmuseum.

Her er fordelene ved at bo i rækkehus i Aalborg

Rækkehuse er blevet en populær hustype til mindre familier, kærestepar og enlige, som ønsker at bo i et villakvarter eller parcelhuskvarter – men måske ikke har brug for så meget plads. Det er dog ikke kun mindre familier og enlige, men også studerende, der har fået øjnene op for rækkehuse. Flere og flere studerende foretrækker nemlig også rækkehuset som boform i Aalborg, da de ikke er meget dyrere at bo i end lejligheder. I den sammenhæng kan et delevenligt rækkehus med fordel bruges som substitut for en studiebolig i Aalborg . I den sammenhæng er det let at finde roomie i Aalborg , hvis I ikke er nok til selv at fylde rækkehuset ud.

Bonussen ved rækkehuse er desuden, at der følger en have med. Hvis du har været vant til at bo i lejlighed, vil det føles som en stor luksus at have sin egen have: Her kan de lyse sommeraftener for alvor nydes, og du kan få dit eget lille pusterum fra byen og dagligdagens stress og jag.

Det store rækkehus kan også vise sig relevant: Udlej selv et værelse via BoligPortal

Finder du et rækkehus i Aalborg, der falder i din smag, men som er for stort eller for dyrt, behøver dette ikke nødvendigvis at være et problem. Du kan nemlig starte dit eget bofællesskab, hvis du ikke har noget imod at bo under samme tag som en eller flere andre. Det er især også smart for dig, der kan se dig selv udleje et ledigt værelse til en studerende og på den måde få dækket lidt ekstra udgifter ved huslejen.

Du kommer godt i gang med at udleje et eller flere værelser i et rækkehus, som du har lejet i Aalborg, ved at trykke på ‘udlej bolig’ i menuen øverst til højre. Ligegyldigt, hvad din situation er, hjælper vi dig godt igennem processen, med en kombination af kompetent vejledning fra vores kundeservice og de rette digitale redskaber, som vi stiller til rådighed. Inden for sidstnævnte kategori finder du muligheden for at benytte vores digitale lejekontrakt , som er udviklet i samarbejde med advokater, og som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt. Du finder også et redskab til at foretage et digitalt flyttesyn , hvilket er relevant for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport i forbindelse med til- og fraflytning af lejemålet.

Held og lykke med din søgning efter et rækkehus i Aalborg

Hos BoligPortal ønsker vi, at du kommer godt i mål med din søgning efter det rette rækkehus i Aalborg. Vi ønsker dig i den sammenhæng held og lykke på din videre boligjagt. Husk også, at du altid kan tage kontakt til vores kundeservice, hvis du har tvivl eller spørgsmål i forbindelse med din søgning: Vi holder åbent hver dag året rundt, hvor vi står klar til at hjælpe over chat, mail eller telefon.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play