Udlej bolig
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Aalborg

Lejeboliger i Aalborg

1393 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses8 værelses
1393 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 67 m²
Aalborg, Vestre Fjordvej
Dejlig lys lejlighed er nu klar til ny lejer eller lejere. Lejemålet er delt i to store lyse stuer s
12 timer siden
5.000 kr.
...
Side1af 78

Populære søgninger

Find lejebolig i Aalborg på BoligPortal

De sidste par år har Aalborg sat sit mærke på landkortet som en yderst attraktiv by. Med en lejebolig i Aalborg kan du opleve den fede udvikling, hvor både nationale og internationale studerende flytter til. De hyggelige boligkvarterer og åndehuller kendetegner Aalborg. Placeringerne af institutionerne gør, at det er interessevækkende for alle, som ønsker at være i nærheden af den pulserende bymidte, tæt på uddannelsesinstitutioner i Øst eller på den anden side af Limfjorden med fantastisk udsigt. Du kan finde en lejebolig med udsigt til fjorden eller med den beliggenhed, som passer til dit behov. Herunder har vi beskrevet de 7 mest populære områder at finde lejebolig i Aalborg.

Aalborg Centrum

I centrum af Aalborg er der masser af kulturtilbud, underholdning og shopping muligheder. Det er blandt andet her, du finder Aalborg Teater. I den anden ende af det kulturelle spektrum finder vi Jomfru Ane Gade, der sædvanligvis går under navnet Gaden, og som du helt sikkert har hørt om. Gaden er nok det sted i Danmark, hvor du finder fest og ballade i mest koncentreret form. I dagtimerne kan du opleve de hyggelige caféer og restauranter rundt i byen, som byder på gode og unikke smagsoplevelser.

Hvis du vil finde noget nyt til garderoben, slukke sulten eller få gode oplevelser – så kig forbi Friis Shoppingcenter. Med en lejebolig I Aalborg midtby finder du Studenterhuset, der er populært blandt studerende, hvor der tilbydes koncerter, debatter, events og aktiviteter – som alle kan deltage i. Er du vild med dyr, så finder du også Aalborg Zoo i Aalborg centrum. Ønsker du at bo i den pulserende bymidte, så brug filtreringen i toppen til at finde den rigtige for dig.

Øgadekvarteret i Aalborg

Øgadekvarteret ligger øst for Aalborg centrum, hvor området er forholdsvis fredeligt og roligt. Selvom, der ikke er langt fra Aalborg centrum møder man ikke på den samme form for travlhed, som i midtbyen. Hvis du gerne vil finde en lejebolig I Aalborg til en rimelig husleje eller studievenlige priser, så er Øgadekvarteret måske det rette sted for dig.

Området har gode indkøbsmuligheder, fastfood steder og værtshuse. Udover et dejligt kvarter fyldt med boliger, har du mulighed for at gå på opdagelse i et af aalborgensernes fortrukne grønne åndehuller – Østre Anlæg. Det er en af Aalborgs ældste og dejligste parker, når man skal koble fra og slappe af. Ikke langt fra Østre Anlæg, byder Karolinelund velkommen – en kulturpark, hvor graffiti og streetart vidner om Aalborgs mangfoldige bykultur. Her kan man opleve gratis koncerter, events og eksperimenterende kunst. På solskinsdage er det et populært samlingspunkt for Aalborgensere.

Eternitten i Aalborg

Eternitten er en af Aalborgs nye attraktive bydele, hvor man har det hele inden for rækkevidde. I området finder du charmerende, gamle og unikke industribygninger, der er blevet forvandlet til moderne boliger, butikker og kontorer. Lejeboligerne har fået en makeover med hver deres karakteristika, der tager udgangspunkt i de unikke spor fra de gamle facader. Der er lejeboliger til både studerende, par og familier.

Eternittens centrale placering gør, at der er gode busforbindelse hver halve time, uanset om man skal mod Aalborg Øst, City Syd eller Aalborg Midtby. Det er særligt attraktivt for studerende, som kan få gavn af de nyopførte studieboliger og kollegier. Med få minutters gang, er der mulighed for at træne i Fitness World samt gode indkøbsmuligheder. Priserne på lejeboligerne kan variere afhængigt af, hvilken type lejebolig det er – kollegie, nyopført lejlighed eller rækkehuse. Selvom Eternitten ligger tæt på bymidten, er huslejepriserne væsentlig lavere end i centrum.

Aalborg havnefront

Aalborg havnefront har været igennem en stor udvikling og har nu unik arkitektur, lejeboliger og gastronomiske oplevelser i verdensklasse. Aalborg havnefront er populært om sommeren, hvor en masse mennesker samles om de grønne arealer og siddepladser. På havnefronten har man skabt en oase for aalborgenserne med promenade og havnebad. Ganske tæt på havnefronten kan man fornemme Nordkraft og Musikkens Hus – der huser teaterstykker, koncerter og kunstudstillinger, og ligeledes kan få stillet sulten hos et af Nordkrafts spisesteder.

Den massive udvikling ved havnefronten med nyopførte lejeboliger med udsigt til vandet, har ændret stedet med liv og sociale samlingssteder. Lejeboligerne henvender sig til et bredt publikum. Skal du studere på Aalborg Universitet i afdeling City, så er det oplagt med en lejebolig ved havnefronten. Elsker du kombinationen af god mad og sejltur? Så er Prinses Juliana et besøg værd, der byder på gourmet mad på den flydende restaurant ved Vestre Havnepromaden.

Aalborg Vestby

Aalborg Vestby er et gammelt arbejderkvarter, som er en anelse mere råt end resten af Aalborg. Især unge mennesker ynder at flytte i lejebolig i Vestbyen i Aalborg, og det smitter af på omgivelserne. Besøg for eksempel Reberbansgade, der har lækre lejeboliger med udsigt til vandet og ligger tæt på de forskellige caféer. Fra Vestbyen kan man tage en gåtur langs fjorden og opleve Vestre Fjordpark – et stort friluftsbad og aktivitetsområde med vand fra fjorden. Holder du af autentiske madoplevelser fordelt over 16 køkkener, så finder du Aalborg Streetfood i Aalborg Vestby.

Har du en sød tand – så kan Pandekagehuset, der er kendt for at tilbyde pandekager i forskellige fortolkninger, også være noget for dig. Hvis du gerne vil komme tættere på historien om 2. verdenskrig og Aalborg, som Garnisonsby – så kan Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum givet et indblik i det. Lyder det som noget lige for dig? Så skal du skynde dig at finde lejebolig her.

Aalborg Øst

Aalborg Øst ligger ca. 6 km fra Aalborg Centrum. Den østlige del har tidligere været kendt for grønne områder og marker. Men de seneste år har bydelen udviklet sig og tiltrukket studerende, familier, seniorer og par. Aalborg Øst er det største byområde i Aalborg, hvor Aalborg Universitet også er placeret. Så hvis du vil bo tættere på AAU, kan du finde mange lejeboliger I Aalborg Øst omkring campusområdet. Med gode busforbindelser fra campus er det nemt at komme til og fra midtbyen.

Tæt på motorvejen og Aalborg Universitet ligger også Gigantium Svømmehal og Wellness placeret. En central del af Aalborg Øst, er den nye bydel, Tornhøj. Her finder du nye lejeboliger, butikker og mødesteder. Fornyeligt er Tornhøjcentret indviet med supermarked, spisesteder og delebiler. Området har mange grønne haver og ny bypark med plads til både afslapning og leg. Med få minutters gang eller en kort cykeltur over den nye bro, kan du hurtigt komme rundt til butikker og institutioner.

Nørresundby

Nørresundby har faktisk har sit eget postnummer, men forstaden ligger så tæt på Aalborg centrum, at den er værd at nævne her. Det kan nemlig være fornuftigt at kigge efter lejebolig i Nørresundby, da det ikke er her, der er størst rift om lejeboligerne. Dermed er huslejeniveauet også mere fornuftigt. Hvis du står og mangler en bolig nu og her, så er det værd at prøve i her, hvor du næsten er garanteret et hus til leje , værelse til leje eller lejelejlighed.

Limfjordbroen og den nye Kulturbro, der er en cykel– og gangsti, giver god mulighed til at komme over på den anden side af fjorden. Med en lejebolig i Nørresundby får du daginstitutioner, skoler og Nørresundby Gymnasium & HF inden for rækkevidde. Der er ligeledes gode handlemuligheder og aktiviteter til alle. Derudover er der motorvej i nærheden af byen samt gode bus– og togforbindelser til hele landet.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP