Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
 1. Hjem
 2. Alle lejeboliger
 3. Aalborg

Lejeboliger i Aalborg

1.735 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses
1.735 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 70 m²
Aalborg, Holbergsgade
6.560 DKK18 min. siden
...
Side1af 97
Populære søgninger
 • Studieboliger i Aalborg
 • Seniorboliger i Aalborg
 • Lejeboliger ved Aalborg Havnefront
 • Lejeboliger i Øgadekvarteret i Aalborg
 • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Aalborg hos BoligPortal

Hvis du er på udkig efter en lejebolig i Aalborg, så er BoligPortal din ultimative indgangsvinkel. Hos os finder du Danmarks største udvalg af ledige lejeboliger i Aalborg, hvorfor det rette boligmatch er lige om hjørnet!

Aalborg er kendt for deres fremragende uddannelsesmiljø, gode jobmuligheder og et væld af kultur- og fritidsaktiviteter. Dette er blot et fåtal af grundene til, at Aalborg for alvor har markeret sig på landkortet, som en yderst attraktiv by at bo i.

Undersøg udvalget af ledige lejeboliger i Aalborg

Det store udbud af ledige lejeboliger i Aalborg, kombineret med den høje efterspørgsel, skaber en kontinuerlig udskiftning i boligerne her på siden. Den løbende opdatering med nye, ledige lejeboliger i Aalborg, skaber de bedste forudsætninger, når du skal finde præcis den bolig, du drømmer om!

Udover det store udvalg af ledige boliger i Aalborg, er BoligPortal også den suverænt største udbyder af lejeboliger i Danmark . Her finder du alt lige fra værelser , lejligheder , huse og rækkehuse i hele landet .

Hvilke typer lejebolig i Aalborg er du interesseret i?

Er du åben for flere forskellige boligtyper, kommer du langt med den samlede oversigt, du finder her på siden. Er du derimod kun interesseret i visse typer boliger i Aalborg, anbefaler vi, at du indskrænker din søgning efter disse. I filtreringen til venstre kan du markere huse , rækkehuse , lejligheder og værelser i Aalborg .

I hvilket område skal du finde lejebolig i Aalborg?

Med en lejebolig i Aalborg kan du opleve den fede udvikling, hvor både nationale og internationale studerende flytter til i stor stil. De hyggelige boligkvarterer og åndehuller kendetegner især Aalborg, og du kan finde en lejebolig med udsigt til fjorden eller med den beliggenhed, som passer til netop dit behov. Herunder har vi beskrevet nogle af de mest populære områder at lede efter lejebolig i Aalborg.

 • I centrum af Aalborg er der masser af kulturtilbud, underholdning og shoppingmuligheder. I den anden ende af det kulturelle spektrum finder vi Jomfru Ane Gade, der sædvanligvis går under navnet Gaden, hvor du finder fest og ballade i koncentreret form. I dagtimerne kan du opleve de hyggelige caféer og restauranter rundt i byen, som byder på gode og unikke smagsoplevelser.
 • Ønsker du kig til vandet, skal du lede efter lejebolig i Nørresundby eller ved Aalborg havnefront. Nørresundby har faktisk har sit eget postnummer, men forstaden ligger så tæt på Aalborg centrum, at den er værd at nævne her. Den massive udvikling ved havnefronten med nyopførte lejeboliger med udsigt til vandet giver god anledning til liv og sociale samlingssteder. Lejeboligerne henvender sig desuden til et bredt publikum. I det gamle arbejderkvarter Aalborg Vestby findes således også en anelse mere rå omgivelser, som især unge mennesker ynder at flytte til.
 • Området i det sydvestlige Aalborg inkluderer især bydelen Skalborg . Her blev der i 2017 lagt planer om at transformere området til et eftertragtet beboelsesområde med grønne område og cykelstier. Er du nysgerrig, kan du lede efter en lejebolig i Aalborg SV og selv følge med i udviklingen.
 • Aalborg Øst ligger cirka 6 km fra Aalborg Centrum. Den østlige del har tidligere været kendt for grønne områder og marker. De seneste år har bydelen udviklet sig og både tiltrukket studerende, familier, seniorer og par. Aalborg Øst er det største byområde i Aalborg, hvor Aalborg Universitet også er placeret. Med en lejebolig i Aalborg Øst finder du desuden gode busforbindelser til resten af byen.
 • Undersøg også med fordel et område som Aalborg SØ , hvor du både kan bo kun nogle få kilometer fra centrum og samtidigt være tæt på natur og opland.

Sådan finder du nemt og hurtigt en lejebolig i Aalborg

At være boligsøgende kan være noget af en oplevelse, specielt hvis du står og hurtigt ønsker at komme i mål. Derfor stiller vi hos BoligPortal en række smarte redskaber til rådighed til din søgning, som kan være med til at gøre din boligjagt både præcis, hurtig og nem.

Præcisér din søgning med filtreringsmulighederne til venstre

For at gøre din søgning efter en lejebolig i Aalborg mere præcis og enkel at danne et overblik over, stiller vi en række muligheder for filtrering til rådighed. Dem finder du i venstre side. Ved at filtrere i din søgning kan du sørge for kun at få vist lejeboliger i Aalborg, der passer til dine kriterier – det gør det mere overskueligt for dig som boligsøgende. Filtrér for eksempel efter antallet af værelser eller hvorvidt det er tilladt at have kæledyr. Du kan også inkludere alle de boligtyper i Aalborg, som du er interesseret i.

Find hurtigt lejebolig i Aalborg med en gratis BoligAgent

Når du har fundet frem til en filtrering i venstre side, der giver mening for din søgning fremadrettet, kan du vælge at benytte filtreringen i en gratis BoligAgent . Med en BoligAgent, som du aktiverer ved at klikke i den orange boks øverst til venstre, vil du fremover automatisk modtage besked over mail, når nye lejeboliger i Aalborg, der matcher dine kriterier, bliver lagt op på siden. Det er smart, og gør din boligjagt lettere, da du ikke aktivt behøver at holde øje med siden. Samtidigt kan du være blandt de første, der opdager nye lejeboliger og får kontaktet udlejer.

Står du akut og mangler en bolig i Aalborg?

Hvis du er havnet i en situation, hvor du akut mangler en bolig i Aalborg, vil vi hos BoligPortal gerne hjælpe dig. Vi ved, at livet kan tage en uventet drejning, der pludselig kræver, at du må ud og finde en akutbolig.

Hos BoligPortal tilbyder vi et stort udvalg af ledige akutboliger i Aalborg, der giver dig mulighed for at finde et nyt hjem øjeblikkeligt, så du ikke ender uden tag over hovedet. Vores udvalg af akutboliger er skræddersyet til forskellige behov, uanset om du er alene eller skal bo sammen med din kæreste eller familie.

Mange søger en midlertidig løsning, når de er på udkig efter en akutbolig, da det vigtigste er at finde en tryg base hurtigst muligt. Men her på siden finder du også billige lejeboliger i Aalborg, hvor du ikke behøver at belaste din økonomi unødigt og dermed stadig har mulighed for at finde en mere permanent løsning.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Aalborg hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg. Det gælder især ved kontakt til diverse udlejere, som du finder her på siden. Vi sørger nemlig for manuelt at gennemgå og validere ægtheden af alle boligannoncer, inden de lægges op på vores portal. Det er din sikkerhed for, at du med ro i maven kan tage kontakt til de udlejere, du er interesseret i at starte en dialog med.

Vi sørger også for at passe godt på dine data, og overholder naturligvis alle gældende regler inden for GDPR.

Hvis lejeboligen er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Det kan hænde, at lejeboligerne her på siden ikke aktuelt matcher dine ønsker. I de tilfælde kan det være relevant at se tiden an, eller det kan give mening at overveje andre kreative måder at gøre lejeboligen relevant. Finder du for eksempel en lejebolig i Aalborg, der er for stor til dine egne behov, kan du med fordel dele den med andre ved at udleje et eller flere værelser . Det er gratis at gøre via BoligPortal, og du kan på den måde nemt finde roomies eller bofæller.

Ender du med at vælge en lejebolig i Aalborg, hvor du efterfølgende selv sætter et eller flere værelser til leje, kan du få hjælp til processen omkring udlejning. Vi stiller nemlig en række redskaber til rådighed for dig: Blandt andet har vi udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som er relevant for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp

BoligPortal ønsker dig held og lykke i din søgning efter den rette lejebolig i Aalborg. Har du på noget tidspunkt i løbet af din boligjagt spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp, står vores kundeservice klar til at hjælpe dig. Vi holder åbent hver dag, og du kan kontakte os over enten mail, chat eller via telefon.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePrivatlivspolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play