Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Aalborg
  4. Alle værelser
  5. Nørresundby

Lejeboliger i Nørresundby

249 boliger fundet
249 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 50 m²
Nørresundby, Østergade
4.900 DKK3 timer siden
...
Side1af 14
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger
  • Alle lejeboliger aalborg

Find din nye lejebolig i Nørresundby hos BoligPortal

Kigger du på lejeboliger i Nørresundby? Så lad Danmarks største BoligPortal hjælpe dig. Hos BoligPortal har vi over 10.000 lejemål, i forskellige typer, størrelser og prisklasser, så der er noget til enhver smag. Læs mere nedenfor, og se hvad Nørresundby kan tilbyde dig.

Brug filtreringsmuligheder, når du søger lejebolig i Nørresundby

Gør din søgning efter lejebolig i Nørresundby lettere ved at anvende de filtreringsmuligheder vi hos BoligPortal tilbyder, ovre i venstre side. Her kan du filtrere efter hvilken type bolig, du er på udkig efter, f.eks. om det er et rækkehus , en lejlighed , et værelse eller et hus til leje i Nørresundby. Derudover kan du f.eks. filtrere efter størrelsen på boligen, om der er husdyr tilladt samt prisklasse.

Tæt på byliv, vand og natur i Nørresundby

Med en lejebolig i Nørresundby er du sikret den bedste kombination af både byliv samt natur og vand. Byen byder på et væld af dagligvare- og udvalgsvarebutikker, så der er gode handlemuligheder, når indkøbene skal klares. Derudover byder byen på forskellige spisesteder. Ønsker du alligevel andet end hvad der er at finde i Nørresundby, er Aalborg under 3 km væk, og der er alle slags butikker og caféer.

Når alle indkøbene er gjort, kan du tage en pause og evt. et friskt dyp i vandet ved Lindholm Strandpark, der omfatter et areal på 8 ha. Her er der også mulighed for solbadning på de store græsarealer, og skal pulsen op, kan du og vennerne tage et spil Beach Volley på en af banerne, der er lavet til dette.

Har du lyst til en gåtur, er Lindholm Fjordpark et fantastisk sted at gøre dette. Parken omfatter lige knap 70 ha. Hvori Lindholm Å indgår som en del af parken. Her er et rigt dyre- og planteliv, bl.a. finder du her den fredede orkide ’’kødfarvet gøgeurt’’. Er du ikke til en gåtur, kan parken her også nydes fra en kano eller kajak.

Transportmuligheder i Nørresundby

Med en lejebolig i Nørresundby får du rigtig gode transportmuligheder. Lindholm station sender dig godt afsted med tog, hvad end turen går til arbejde eller hjem og besøge familie. Derudover er der gode busforbindelser, som på kort tid kan sende dig til Aalborg . Hvis du ikke ønsker at benytte offentlig transport, kan du hoppe på cyklen, og med under 3 km til Aalborg, vil du være fremme under 10 minutter. Både mod øst og vest er der cykelstier, som er udpeget som pendlerruter for cykeltrafikken, disse er lavet for at sikre trafiksikkerhed, så du trygt kan cykle rundt i din by. Faktisk er Nørresundby et billigere sted at bo end Aalborg, så ønsker du at studere i Aalborg, men spare penge på huslejen, er en lejebolig i Nørresundby et godt valg.

Uddannelsesmuligheder i Nørresundby

Byen byder på uddannelsesmuligheder som f.eks. Nørresundby Gymnasium og HF og TECH College. Ønsker du en anden uddannelse end hvad byen kan tilbyde, er du med en lejebolig i Nørresundby, sikret et væld af gode uddannelsesmuligheder i Aalborg indenfor få minutter på cykel, i bil eller med tog. I Aalborg kan du læse på AAU, University College Nordjylland, Det Jyske Musikkonservatorium og meget mere.

Idrætsmuligheder i Nørresundby

Byen byder på en bred vifte af idrætsmuligheder. Med en lejebolig i Nørresundby, kan du træne i de fitnesscentre du kender, her f.eks. Fitness World, LOOP Fitness osv. Derudover finder du i byen, Lindholm Idrætsforening, Nørresundby Idrætscenter – svømmehal, hvor det er muligt at dyrke forskellige sportsgrene, eller blot tage en svømmetur, hvis det er det du ønsker.

Held og lykke med at finde lejebolig i Nørresundby på BoligPortal

Hos BoligPortal er det trygt, hurtigt og nemt at finde sin nye lejebolig, også har vi det største udvalg af lejeboliger, så vi er sikre på, at vi også har en til dig. Synes du alligevel det er lidt svært at finde lige præcis dén bolig der passer bedst til dig? Så fortvivl ej. Med vores BoligAgent, får du automatisk en mail hver gang der dukker nye lejeboliger op, som opfylder netop dine krav. Tilmeld dig vores BoligAgent her.

Vi hos BoligPortal ønsker dig al held og lykke med at finde din kommende lejebolig i Nørresundby.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play