Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Ringsted

Lejeboliger i Ringsted

32 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
32 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 43 m²
Ringsted, Tinggade
Lille lejlighed med fritliggende hanebånd, indeholder køkken/stue, badeværelse og hems. Forbrug er a
13 timer siden
5.375 kr.
Side1af 2

Lignende annoncer i Ringsted

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Ringsted på BoligPortal

Søger du en lejebolig i Ringsted? Så er du kommet til det rette sted. BoligPortal har et stort udvalg af ledigelejeboliger i Ringsted. Læs mere om Ringsted herunder og find ud af hvad byen har at tilbyde dig.

Gode transportmuligheder i Ringsted

Vælger du at flytte i lejebolig i Ringsted, er der gode transportmuligheder. Dette gælder både, hvis du vil rundt i byen med bybus eller ønsker at tage toget til nogle af de andre byer i landet. Fra byens station går der nemlig adskillige bybusser, som kan tage dig rundt i hele kommunen. Finder du en lejebolig i Ringsted, så er du heller ikke langt fra København, Odense og resten af Danmark. Ringsted Station ligger nemlig dejligt bekvemt i midten af Sjælland, hvilket gør at togene jævnligt stopper ved stationen. Ligeledes ligger
Vestmotorvejen tæt på byen, som gør det let for dig at komme til og fra byen med bil.

Gode skoler i Ringsted

Ringsted har mange kompetente privat- og folkeskoler i kommunen. Hvis man finder en lejebolig i Ringsted, er der altså mange gode tilbud til børnene. På Zealand Business College i Ringsted tilbydes der desuden flere forskellige uddannelser. Her er det bl.a. muligt at tage en ungdomsuddannelse på HHX, HTX eller en spændende erhvervsuddannelse som f.eks. eventkoordinator eller konditor. I den sydlige del af Ringsted kan man også tage en STX på Midtsjællands Gymnasium.

Få stillet shoppinglysten i Ringsted

Vil du gerne bo til leje i en by med gode shoppingmuligheder? Så er en lejebolig i Ringsted lige noget for dig. Ringsted er nemlig Danmarks største outlet-by og byder på mærkevarebutikker med store rabatter. Ved siden af outlettet finder du RingStedet, som er et moderne shoppingcenter, hvor man kan købe alt fra dagligvarer, sko, tøj osv. Er det ikke helt shopping nok for dig, er der også mulighed for at shoppe i nogle af de mange butikker eller specialforretninger i bymidten. Langs butikkerne ligger et spændende udvalg af hyggelige restauranter og caféer.

Ringsted Festival

Ringsted har et væld af kulturelle oplevelser for dig, der flytter i lejebolig i Ringsted. Byen har bl.a. en festival; Ringsted Festival, som man kalder Sjællands charmerende festival. De fem scener bliver lyst op af massevis af lamper og giver en fantastisk stemning blandt træerne i det smukke Lystanlæg. Hvis du får fat i en lejebolig i Ringsted, så skal du helt sikkert mingle med resten af byen til Ringsted Festival.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play