Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Herning

Lejeboliger i Herning

208 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses10 værelses
208 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Rækkehus · 115 m²
Herning, Jordbærmarken
Med et rækkehus på Jordbærmarken kommer du tæt på naturen ved Fuglsang Sø, men stadig i overskuelig
7 timer siden
9.400 kr.
...
Side1af 12

Populære søgninger

Find lejebolig i Herning på BoligPortal

Drømmer du om en lejebolig midt i Jylland, så du hurtigt kan komme til og fra studie, arbejde eller familie, så kan det være, at en lejebolig i Herning vil være den perfekte løsning for dig. Hvis du derudover også er musikinteresseret og elsker at gå til store sportsevents, så er det jo bare en bonus, at du i Herning vil komme til at bo til leje i den by, som huser selveste Jyske Bank Boxen, hvor du kan tage til alverdens kulturelle oplevelser.

Er du ikke helt sikker på om det er Herning, du gerne vil bo i, så kan du heldigvis også lede meget bredere på BoligPortal. Hos os finder du et stort udbud af lejeboliger spredt udover hele Danmark. Du kan også lede mere specifikt efter for eksempel en lejlighed til leje i Herning , hvis du har besluttet dig for, at det er Herning, der skal være din næste hjemby.

Lejebolig i Herning eller Aarhus?

Mange er ikke klar over det, men Herning kan faktisk tilbyde mange af de oplevelser, som storbyen Aarhus sælger sig på. Ved at bosætte dig i en i Herning kommer du tæt på alt fra museer, skøn natur og fede koncertoplevelser. Ikke nok med det, så er priserne på lejeboligerne i Herning langt billigere, end der er inde i Aarhus. Faktisk kan du rundt regnet slå 50% af huslejeudgifterne ved at bosætte dig i en lejebolig i Herning. Ønsker du alligevel at lede efter en lejebolig i Aarhus, så kan du eksempelvis også finde en studiebolig i Aarhus .

Find lejebolig som studerende i Herning

Der eksisterer mere end 60 uddannelser i Herning, og måske er du en af de nye studerende, der drømmer om at flytte tæt på studiet? Hos BoligPortal kan du finde masser af ledige lejemål til priser, hvor alle studerende snildt kan være med. Den lave huslejepris gør Herning til en helt perfekt by at leje sig ind i, under sin studietid. Hvis du gerne vil søge det unge fællesskab i byen, vil vi klart også anbefale dig at lede efter en studiebolig i Herning .

Det sociale liv i Herning

Ved at bo til leje i Herning, vil du nok hurtigt få øjnene op for byens mange sociale muligheder. Selvfølgelig kan du altid invitere venner og familie op i din nye lejebolig, men du kan også tage ud i Hernings dejlige byliv. I byen kan du enten nørde igennem med dine studiekammerater på nærmeste bibliotek, spise ude på mors og fars regning, når de er ‘in town’ eller tage en pubcrawl med vennerne. Kun fantasien sætter grænser for, hvor tilfreds du vil komme til at blive med dit valg om at bosætte dig i den skønne by Herning.

Et studieliv i Herning kan blive en god investering

Ved at bo til leje i Herning som ung, kommer du til at spare en del penge på husleje sammenlignet med, hvis du bor i Aarhus eller København i din ungdom. Med din billige husleje på lejemålene i Herning kan det være, at du ender med faktisk at få råd til at købe dit drømmehus kort tid efter endt uddannelse? Det finder du kun ud af på én måde. Skynd dig at finde din lejebolig i Herning og spar penge på huslejen, imens du bor til leje som ung.

Alt dette finder du i Herning

Det er altså virkelig rigtigt. Herning har noget for enhver smag. Herunder har vi samlet noget hurtig information om, hvad du som fremtidig lejer i Herning kan forvente af byen:

  • Over 15 forskellige genbrugsbutikker

  • Store oplevelser i Jyske Bank Boxen

  • Spændende museumsbesøg

  • En tur i nærliggende Zoo

  • Et rigt og mangfoldigt studiemiljø

Vælger du at bosætte dig i en lejet lejlighed i Herning eller sammen med en roomie, så ønsker vi dig god fornøjelse med at gå på opdagelse i byen.

Hvilke krav skal din lejebolig i Herning leve op til?

Hvis du har særlige krav til din kommende lejebolig i Herning, så kan du hurtigt og nemt gøre brug af vores filtreringsmuligheder. Her kan du for eksempel slå filtret “elevator” eller “parkering” til, så får du kun vist de lejeboliger i Herning, der matcher netop dine krav. I forbindelse med din filtrerede søgning, kan du aktivere vores BoligAgent. Så får du besked hver gang, der bliver en ny ledig lejebolig i Herning, som matcher dine krav.

Kontakt kundeservice

Brænder du inde med spørgsmål omkring en lejebolig i Herning, så er du velkommen til at ringe ind alle ugens dage, året rundt, mellem kl. 9-21. Ved telefonerne sidder vores dygtige kundeserviceteam klar til at vejlede dig, så du kan komme trygt i mål i din næste lejede bolig - måske i Herning? Vi ønsker dig al held og lykke med at finde den helt rette lejebolig for dig og god fornøjelse med at lære Herning at kende, hvis du er kommende tilflytter.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP