Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Værelser
  3. København
  4. Alle værelser
  5. Albertslund
Alle værelser til leje i københavn

Værelser til leje i Albertslund

1 boliger fundet
1 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 værelse på 10 m²
Albertslund, Havrens Kvt
3.500 DKK29. november

Lignende annoncer i København, Albertslund, Alle

Populære søgninger
  • Alle i Værelser
  • Værelser københavn

Find ledigt værelse i Albertslund hos BoligPortal

Vores platform præsenterer det seneste udvalg af ledige værelser i Albertslund, og vi opdaterer vores liste regelmæssigt, så du har en god chance for at finde et ledigt værelse. Boligportal er førende inden for udlejning af lejeboliger, herunder værelser , lejligheder , huse og rækkehuse i hele Danmark .

Hvis du søger efter noget specifikt, kan vi hos Boligportal også hjælpe dig med det. På vores platform kan du eksempelvis finde delevenlige lejligheder eller studieboliger.

Er du interesseret i andre boligtyper end værelser til leje i Albertslund

Hvis du endnu ikke har besluttet dig for, at det skal være et værelse, du skal bo i, kan du med fordel se nærmere på nogle af dine andre muligheder. Du kan for eksempel kigge på det generelle udvalg af lejeboliger i Albertslund eller udforske de forskellige boligtyper i byen, såsom vores lejligheder , rækkehuse og huse i Albertslund .

For at se vores udvalg af lejeboliger kan du vælge at sortere efter de relevante boligtyper i venstre side under overskriften 'Boligtype'.

Oplev fordelene ved at leje et værelse i Albertslund

Albertslund er en bydel i Storkøbenhavn og ligger 15 kilometer vest for Københavns centrum . Byen er en del af Vestegnen og byder på sine helt egne charmerende træk og unikke fordele, hvilket gør den til et eftertragtet sted at bo for mange. Når du leder efter et værelse i Albertslund, vil du hurtigt opdage, at byen har noget at tilbyde enhver smag. Herunder har vi opstillet nogle af de unikke fordele, som byen har at byde på:

Skønne naturomgivelser

I Albertslund kan du nyde de smukke naturområder i byen, hvor over 60% af byens areal består af skove og grønne områder. Dette er ideelt for dig, der søger en by med let adgang til naturen og friluftslivet. Her kan du tage på skovture, cykelture, vandreture og løbeture i byens parker og skove. Om sommeren kan du besøge det populære friluftsbad, Badesøen, der tilbyder aktiviteter som cross-training, petanque, volleyball og meget mere.

Stærkt foreningsliv

Hvis du vælger at slå dig ned i Albertslund, kan du drage fordel af det mangfoldige foreningsliv i byen. Her finder du et bredt udvalg af aktiviteter, såsom boksning, billard, cricket, kampsport og meget mere, der henvender sig til alle aldre og smag. Byen er hjemsted for mange dedikerede frivillige, som arbejder ihærdigt for at opretholde og styrke de forskellige foreninger og fritidsaktiviteter.

Nem adgang til København

Søger du et værelse i Albertslund med henblik på at arbejde eller studere i København eller de omkringliggende byer på Vestegnen , er byen det rette sted. Albertslund har nemlig en veludviklet infrastruktur, der gør det nemt for dig at komme rundt i området og til de nærliggende byer på Vestegnen. Byen er vel forbundet med offentlig transport, herunder både tog- og busforbindelser, og den har sin egen togstation, som er en del af S-togsnettet. Dette betyder, at du på blot 20 minutter kan nå Københavns Hovedbanegård.

Derudover er der anlagt supercykelstier og gangstier i hele byen, hvilket gør det både bekvemt og sikkert for dig at færdes til fods eller på cykel rundt i byen.

Har du interesse i værelser andre steder end i Albertslund?

Hvis du endnu ikke har besluttet dig for at finde et værelse i Albertslund, kan du med fordel udforske vores andre sider med værelser i de nærliggende byer omkring Albertslund.

Som nævnt er vi Danmarks største lejeboligportal, og derfor tilbyder vi et stort udvalg af værelser til leje i hele landet - eksempelvis i Glostrup , Brøndby , Ballerup , Taastrup og Vallensbæk . Derudover vil vi også gerne anbefale dig, at du kigger på vores generelle side for lejeboliger på Vestegnen og København.

Find dit værelse i Albertslund hurtigt og nemt med BoligPortal

Hos BoligPortal ved vi, at det kan være stressende og overvældende at skulle navigere blandt alle vores boligannoncer på vores platform. Derfor har vi udarbejdet nogle praktiske redskaber, som vil guide dig på vejen mod dit nye hjem i Albertslund hurtigt og effektivt.

Skab præcision i din boligsøgning gennem avanceret filtrering

Hos BoligPortal opdagede vi hurtigt, at det var nødvendigt for boligsøgende at have mulighed for at filtrere efter specifikke krav til deres kommende bolig. Derfor har vi i venstre side oprettet en række kriterier, som du kan markere for at indskrænke din boligsøgning.

Du kan eksempelvis vælge, om det er vigtigt for dig, at det er tilladt at have husdyr i dit kommende værelse, eller om det skal være møbleret. Du kan også angive en maksimal husleje, som du er villig til at betale for dit kommende værelse, så du ikke får vist værelser, der er over dit budget. Ved at bruge disse filtre vil du kun få vist værelser til leje, der er relevante for dig.

Brug vores BoligAgent til at holde dig opdateret, mens du er på farten

Hvis du ikke finder dit drømmeværelse til leje med det samme i Albertslund, kan du med fordel benytte vores gratis BoligAgent , der kan lette din boligsøgning, så du ikke konstant behøver at holde øje med nye værelser til leje i Albertslund, der matcher dine kriterier.

For at benytte den, skal du starte med at udfylde dine krav til dit kommende værelse til leje og derefter klikke på den orange boks ovenfor. Når du har aktiveret din BoligAgent, vil du modtage en mail, så snart der bliver slået nye værelser til leje op i Albertslund, der matcher dine kriterier. Det betyder, at du kan læne dig tilbage, mens vores agent holder dig opdateret med nye relevante værelser til leje for dig.

Gem dine favorit-værelser i Albertslund

Når du søger efter et værelse til leje på vores platform, har vi udviklet et værktøj, der giver dig mulighed for at gemme værelser, som interesserer dig og som du ser som potentielle muligheder for at bo i. Dette kan gøres ved at klikke på hjerte-ikonet i annoncen, hvorefter værelset bliver tilføjet til din liste over favoritter. Dette er praktisk, især hvis du ønsker at sammenligne flere værelser til leje i Albertslund, som har fanget din interesse. På den måde kan du træffe en mere velovervejet beslutning om, hvilket værelse du vil leje i Albertslund.

Føl dig sikker, når du søger værelse til leje i Albertslund hos BoligPortal

Vi forstår vigtigheden af din tryghed, når du søger efter værelser til leje i Albertslund på BoligPortal. Derfor har vi implementeret flere sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dig og sikre dig en tryg oplevelse på vores platform.

Manuel validering af boligannoncer: Alle boligannoncer, der lægges op på vores platform, gennemgår en grundig manuel validering. Dette sikrer, at hver eneste annonce er autentisk og pålidelig. Du kan derfor trygt tage kontakt til udlejere med tillid til, at de annoncerede værelser er ægte og troværdige.

Beskyttelse af dine data: Vi tager din datasikkerhed alvorligt og følger GDPR-standarder omhyggeligt. Dine personlige oplysninger er i trygge hænder hos os, når du bruger vores platform til at finde dit næste værelse til leje i Albertslund.

Finder du ikke det, du søger: Lej en bolig og bliv selv udlejer i Albertslund

Hvis du ikke straks støder på det ønskede værelse til leje i Albertslund, kan du overveje at tænke ud af boksen. Du kan vælge at leje en større bolig og efterfølgende selv udleje et eller flere værelser i boligen. Dette kan i praksis give dig samme resultat som at leje et enkelt værelse i Albertslund.

Når du træffer beslutningen om at udleje via BoligPortal, vil du opdage, at det slet ikke er så komplekst, som det måske kan virke. Vi vil guide dig gennem hele processen og stille en række digitale værktøjer til din rådighed, så du nemt kan administrere din udlejning – og det bedste af det hele er, at det er helt omkostningsfrit.

Vi har også udviklet en digital lejekontrakt , der gør det nemt for dig at oprette en juridisk korrekt aftale, samt et digitalt flyttesyn , der gør det enkelt at oprette en indflytningsrapport og en fraflytningsrapport for de værelser, du ønsker at udleje.

Held og lykke med at finde et værelse til leje i Albertslund

Vi ønsker dig held og lykke med din boligsøgning i Albertslund, og vi er overbeviste om, at du snart vil finde det perfekte værelse til leje i byen. Hvis du har spørgsmål i løbet af din boligsøgningproces, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play