Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
 1. Hjem
 2. Lejligheder
 3. København
 4. Alle værelser
 5. Albertslund
Alle lejligheder til leje i københavn

Lejligheder i Albertslund

21 boliger fundet
21 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 49 m²
Albertslund, Topperne
8.500 DKK6 dage siden
2 vær. lejlighed på 50 m²
Albertslund, Vognporten
6.660 DKK12. april
Side1af 2

Lignende annoncer i København, Albertslund, Alle

Populære søgninger
 • Alle i Lejligheder
 • Lejligheder københavn

Find lejlighed i Albertslund

Er du på jagt efter en lejlighed i Albertslund? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos BoligPortal er det vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at finde dit kommende hjem. Her på siden har vi samlet vores udvalg af lejligheder til leje i Albertslund, hvor du nemt, hurtigt og trygt kan gå på opdagelse.

Du kan med fordel skabe dig et samlet overblik over alle lejeboliger i Albertslund , hvis du endnu ikke er fast besluttet på, at det er en en lejlighed, du søger.

Derfor skal du vælge en lejlighed i Albertslund

Albertslund er en by, hvor ethvert behov dækkes. De alsidige kultur- og fritidstilbud, gør byen attraktiv for børnefamilien, og den korte afstand til København, gør også byen fordelagtig for studerende.

Herunder har vi samlet en række gode argumenter for, hvorfor du bør overveje en lejlighed i Albertslund, og hvordan du hurtigst og nemmest kommer i mål.

Fordele ved at vælge en lejlighed i Albertslund

Der er mange gode grunde til at vælge en lejlighed til leje. Derudover er det i særdeleshed også fordelagtigt, hvis du vælger en lejlighed, som er beliggende i netop Albertslund. Nendefor kan du blive klogere på 3 af mest attraktive fordele der følger med, når du vælger en lejlighed til leje i Albertslund:

Lavere husleje

 • Når du vælger en lejlighed i Albertslund, er huslejen markant lavere, end hvis du eksempelvis valgte en lejlighed til leje i København . Derfor er denne mulighed oplagt for dig, der ønsker en husleje i den lavere ende, men samtidigt gerne vil være tæt på storbyen - det kunne eksempelvis være oplagt for dig, der er studerende.

Minimal vedligeholdelse

 • Med en lejlighed til leje, får du minimal vedligeholdelse. Det er helt normalt, at der med tiden opstår skader som skal udbredes, og reparationer som skal laves. Dog er dette ikke bekymringer du skal tage dig af, da dette er din udlejers ansvar.

Højere grad af fleksibilitet

 • En af de mest fordelagtige aspekter der gør sig gældende, når du lejer en lejlighed i Albertslund, er den fleksibilitet der følger med. Du kan flytte præcis når det passer dig, hvis byen alligevel ikke levede op til dine forventninger eller hvis du skifter job, og derfor må flytte.

Det får du, når du vælger at bo i en lejlighed i Albertslund

Hvis du vælger at flytte ind i en lejlighed til leje i Albertslund, kan du se frem til de mange gode tilbud, som byen tilbyder og som skaber gode rammer for hverdagslivet. Albertslund er nemlig tæt på både natur, institutioner og København .

Perfekt til familie

 • Med byens 17 daginstitutioner, fire folkeskoler, et gymnasium og en privatskole, henvender Albertslund sig i høj grad til familien. Dette gør sig gældende, hvad end du har store eller små børn. Det er en høj prioritet i byen at værne om de gode rammer, der skabes for børn og unge, hvorfor du også finder en lang række kultur- og fritidstilbud, som henvender sig til hele familie.

Gode transportmuligheder

 • 95% af alle boliger i Albertslund har et stoppested indenfor 400 meter, hvor busserne kører flere gange i timen og forbinder områdets S-togsstationer. Fra Albertslund Station kan du tage S-toget, som kører døgnet rundt. Her kan du på blot 20 min. komme ind til det centrale København . Dette er i høj grad fordelagtigt for dig, der er studerende eller har job i en af de omkringliggende byer, da det er nemt at komme til og fra byen.

Tæt på naturen

 • Over 60% af Albertslund Kommune er dækket af skove og grønne områder. Dermed er du altid tæt på naturen, hvad end du ønsker en kort tur i byparken eller foretrækker et besøg i en af kommunens naturparker. Hvis du vælger en lejlighed i Albertslund, vil du også kunne opleve, hvordan boligområder og natur går hånd i hånd.

Har du interesse i andre boligtyper og områder end Albertslund?

Hvis du ikke finder en lejlighed i Albertslund, som lever op til alle dine ønsker og behov, kan du overveje at kigge nærmere på nogle af de andre boligtyper, som måske også kunne være interessante for dig. Her kan gå på opdagelse blandt værelser , huse og rækkehuse i Albertslund .

Hvis du endnu ikke er fast besluttet på, at det er i Albertslund du gerne vil finde den kommende lejlighed, kan du eventuelt kigge på nogle af de attraktive omkringliggende byer, hvor du også kan finde et stort udvalg af ledige lejligheder. Udforsk eksempelvis Vallensbæk , Glostrup , Brøndby eller Taastrup .

Sådan finder du hurtigt en lejlighed i Albertslund

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre processen så enkel og overskuelig som mulig, når du skal finde din kommende lejlighed i Albertslund. Nedenfor kan du følge en række af værktøjer, så du hurtigere kommer i mål med drømmelejligheden.

Præcisér din søgning med filter

Hvis du har nogle særlige krav til lejligheden i Albertslund, bør du benytte dig af filtreringen i venstre side. Her kan du indtaste og tilføje de krav du har, til dit kommende hjem. Herefter vil du kun få vist de resultater, som henvender sig til dig og dine kriterier. Det er en god måde hvorpå, du kan indsnævre din søgning, og se dig fri for at skulle fravælge en masse uinteressante lejligheder.

Anvend BoligAgent og find hurtigt en lejlighed i Albertslund

Når du har udfyldt filtreringen i venstre side, bør du aktivere din gratis BoligAgent . Du aktiverer agenten ovenfor filtreringen, i den orange boks. Herefter sørger vi for, at sende dig en mail, når der bliver slået nye lejligheder i Albertslund op på siden, som matcher dine krav. Dette er et rigtig godt værktøj, hvis du gerne hurtigt vil finde din kommende lejlighed.

Markér en bolig som favorit

Hvis du støder på relevante lejligheder i Albertslund, som muligvis kunne have din interesse, kan du med fordel gemme boligen. Du skal blot benytte favorit funktionen for at gemme lejligheden, og du kan herefter vende tilbage igen, når det passer dig.

Kan jeg fremleje et værelse i min lejlighed i Albertslund?

Hvis du finder en ledig lejlighed til leje i Albertslund, som har flere værelser, end det du har brug for, kan du overveje om du skal fremleje. Hvis du fremlejer et værelse , får du udnyttet alle kvadratmeterne i lejligheden og du sparer penge på huslejen, da i er flere til at dele udgifterne. Her kan du med fordel benytte vores digitale værktøjer, som hjælper dig igennem processen, helt gratis.

 • Når du skal fremleje et værelse eller dele af din lejlighed, bør du altid have styr på, at fremlejekontrakten er udfyldt på juridisk korrekt vis. Derfor har vi lavet en digital lejekontrakt , som er nem at udfylde og som lever op til alle krav.
 • Du kan også benytte dig af vores gratis digitale flyttesyn , hvor du kan oprette en indflytningsrapport og en fraflytningsrapport . Disse værktøjer er med til at skabe mere tryghed for dig som udlejer.

Held og lykke med at finde drømmelejligheden i Albertslund

Husk, du altid er velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål i forbindelse med jagten på din kommende lejlighed i Albertslund. Vi sidder klar til at rådgive og svare på dine spørgsmål og kan kontaktes alle ugens dage fra kl. 9-21.

Held og lykke med jagten efter drømmelejligheden!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play