Udlej bolig
Lejekontrakt
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Kolding

Lejligheder i Kolding

370 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses10 værelses
370 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 50 m²
Kolding, Clemensgade
Lejligheden ligger få hundrede meter fra Koldings gågade og tæt på universitet, IBC og designskolen,
3 timer siden
4.500 kr.
...
Side1af 21

Populære søgninger

Find lejlighed i Kolding på BoligPortal

Overvejer du at flytte i lejlighed i Kolding? Så er du kommet til det rette sted. Hos BoligPortal finder du et stort udvalg af ledige lejligheder til leje i Kolding. Men før du starter din søgning, kan du blive lidt klogere på byen og hvad den har at byde på herunder.

Kolding som studieby

Der er gode muligheder for uddannelse i Kolding. Foruden et væld af folkeskoler og gymnasier, finder du også uddannelsessteder som UC Syd, IBA Erhvervsakademi, Syddansk Universitet og Designskolen, hvor du kan vælge mellem en bred vifte af forskellige videregående uddannelser.

Gode transportmuligheder

Der er gode muligheder for at komme rundt, hvis du flytter i lejlighed i Kolding. Her er der nemlig kollektiv trafik i form af bybusser, rutebiler og toge, som nemt kan fragte dig rundt. Hvad enten du skal rundt i byen eller ønsker at tage til andre dele af landet. Ligeledes ligger Kolding centralt i Jylland og med motorvejen placeret tæt på byen, er det nemt at komme rundt i resten af landet med bil.

Rig natur ved Kolding Å

Tag ud og oplev det fantastiske stisystem, som ligger langs Kolding Å. Går du langs stisystemet, vil du støde på Åstederne. Her kan du slappe af, hygge med vennerne eller dyrke forskellige former for sport og motion. De 15 Åsteder er en fantastisk mulighed for at nyde den skønne natur i Kolding. Du kan også tage på en hyggelig kanotur og nyde naturen og Kolding Å fra kanoen.

Kolding Storcenter

Mere end 120 specialbutikker danner grundlag for Jyllands største indkøbscenter, nemlig Kolding Storcenter. Der er altså gode shoppingmuligheder for dig, der flytter i lejlighed i Kolding. Storcenteret har alt, hvad du har brug for under et tag, herunder modebutikker, Bilka og biograf. Afsæt et par timer og tag ind og oplev den gode stemning i centret.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP