Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Randers

Lejeboliger i Randers

744 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses8 værelses9 værelses
744 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Lejlighed · 85 m²
Randers, Kristrupvej
Stor 3 værelses lejlighed med skøn udsigt beliggende på 1.sal. Lejligheden er med trægulve i sovevæ
12 timer siden
4.804 kr.
...
Side1af 42

Populære søgninger

Find lejebolig i Randers på BoligPortal

Søger du en lejebolig i Randers? Så får du her en kort introduktion til Østjyllands næststørste by, som har et væld af muligheder for dig. Randers er Danmarks 5. største by og er kendt for sin flotte natur tæt på Gudenåen og Randers Fjord. Du kommer desuden til at være en del af Danmarks bedste musikkommune, hvor du flere gange om året kan få en musikoplevelse i verdensklasse. Der er også mulighed for at gå Stjerneruten og høre om historierne bag 15 forskellige steder i byen. Læs mere herunder og bliv klogere på Randers.

Præcisér din søgning og find den perfekte lejebolig i Randers

Hvis du har specifikke krav til din drømmebolig i Randers, så kan du begrænse udvalget ved at bruge filtreringsmulighederne i venstre side. Hvis du ønsker en bestemt boligtype, så kan du vælge det, ligesom du også kan begrænse listen af boliger ud fra husleje eller størrelse. Leder du efter en lejebolig, hvor det er tilladt at have husdyr eller som er delevenlig, så kan du også sortere ud fra disse søgekriterier. Herunder kan du læse mere om de forskellige områder i Randers, så du kan blive klogere på, hvor du skal søge lejebolig i byen.

Lejebolig i Randers C

Drømmer du om en centralt beliggende lejebolig med mulighed for både byliv, shopping og cafébesøg, så har Randers de helt perfekte rammer for dig. I Randers finder du nemlig Danmarks ældste gågade; Houmeden. På gågaden er der flere spændende butikker at besøge i form af specialbutikker, restauranter og hyggelige caféer. Der er også et lørdagsmarked på Houmeden, hvor torvehandlere sætter boder og stande op på gågaden.


Randers midtby er i rivende udvikling. Midtbyen har mange erhvervs- og kontorlokaler, som løbende bliver omlagt til attraktive by-boliger. Der er også et væld af cafeer og restauranter i Randers C, hvor du har mulighed for at få forskellige smagsoplevelser. Med en placering i Randers Midtby er du tæt på det hele – og du kan også komme tæt på historien om Randers gennem byens mange museer. Du kan bl.a. opleve Håndværksmuseet, hvor der er 24 komplette værksteder, der fortæller om købstadens gamle håndværk og herunder produktionen af Randers Reb og Randers Handsker.


Med en lejebolig i Randers Midtby får du alt inden for rækkevidde og du kan endda være så heldig at finde en lejebolig med udsigt til vandet. Ved vandet finder du en smuk oase af grønne områder, plads til aktiviteter og Randers Street Food. Madmarkedet er bedre kendt som Mokajen og har til formål at fungere som et frirum og et samlingssted for folk i og omkring Randers. Mokajen ligger midt på havnen, hvor der er 8 forskellige boder, en stor Street Food bar og mange arrangementer og events med en flot udsigt over Randers Fjord.

Randers S

I den sydlige del af Randers finder du mange kulturelle oplevelser. Du finder også Randers Regnskov, som er en tropisk zoologisk have, hvor det fugtige klima, dyr og planter giver en oplevelse uden lige. Hvis du finder en lejebolig i Randers Syd, er du også tæt på mange af Randers’ attraktioner. Et populært sted at tage hen er Memphis Mansion og Randers Kunstmuseeum. Memphis Mansion er et museum, som er inspireret af Elvis Presley hjem ’Graceland’, som udvendigt stort set er identisk med Graceland i Memphis. Finder du en bolig til leje i Randers Syd, så er du heller ikke langt fra Randers’ smukke fjord. Du er også blot et stenkast fra Randers Storcenter, der med sine 58 butikker har alt, hvad du har brug for, samlet under et tag. Skal du starte på Social- og Sundhedsskolen, så har du desuden Storcentret som nabo. Du får også gode busforbindelser, som kan tage dig direkte til centrum på få minutter.

Randers N

Randers N er kendetegnet ved at være bydelen, hvor mange attraktioner og fritidsaktiviteter finder sted. Finder du en lejebolig her, har du ikke langt til andre større byer, såsom Aalborg og Aarhus. Med en lejebolig i den nordlige del af Randers, kan du få udfordrende og vilde timer i Klatreparken. Her kan du klatre gennem forskellige baner og få nogle hyggelige timer i naturomgivelserne med venner og familie. Er du ikke så meget til at klatre, og har evner inden for tennis – så kan Randers tennisklub være oplagt for dig, hvor du kan tilmelde dig og spille tennis på forskellige niveauer. Du kan også tage i Svømmehal og Wellness, som giver mulighed for afslapning og ro.

Studerende i Randers

Er du blevet optaget på dit drømmestudie i Randers eller nær Randers, så er en lejebolig oplagt. Her tilbydes en lang række forskellige folkeskoler samt gymnasier, hvor der er mulighed for at tage STX, HHX eller HTX. Ligeledes er der et væld af muligheder i forhold til videregående uddannelser, som kan læses på VIA University College eller Dania Erhvervsakademi. Randers har med sin geografiske placering en del fordele, herunder at du som studerende nemt kan komme til og fra dit studie. Hvis du er blevet optaget på en af de nærliggende storbyer, såsom Aarhus eller Aalborg, kan du nemt komme dertil med offentlig transport eller bil. Fordelen ved at bosætte sig i Randers er, at huslejen er væsentlig lavere end de omkringliggende storbyer, hvilket som studerende kan være fornuftigt. Som studerende kan du finde ledige lejligheder, værelser og huse i Randers her på siden.

Gode transportmuligheder

Ønsker du at finde en lejebolig i Randers, er der gode transportmuligheder rundt i byen med en af de mange bybusser. En anden fordel ved at have lejebolig i Randers, er, at det også er nemt at komme til de omkringliggende byer, som f.eks. Aarhus og Aalborg med bus eller tog. De utallige, daglige rejseafgange gør Randers til en attraktiv by for dig, som søger lejebolig i Randers, men ikke nødvendigvis arbejder eller studerer i byen. Har du bil er der ligeledes gode muligheder for at komme til og fra byen via motorvejen, som har flere frakørsler til byen.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP