Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
 1. Hjem
 2. Alle lejeboliger
 3. Humlebæk

Lejeboliger i Humlebæk

15 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses9 værelses
15 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. • Lejlighed • 93 m²
Humlebæk, Teglgårdsvej
Nyopført moderne lejlighed i naturskønne omgivelser
5 dage siden
12.495 kr.

Lignende annoncer i Humlebæk

Populære søgninger
 • Alle i Alle lejeboliger

Find ledig lejebolig i Humlebæk på BoligPortal

Med sin placering tæt på Øresund er Humlebæk en attraktiv by at finde bolig i, hvis du overvejer at flytte fra storbyen ud i mere rolige omgivelser. Udover sin placering tæt på havet byder byen også på mange lokale forretninger og caféer, hvor man kan nyde en kop kaffe eller lokalt producerede specialiteter. Hos BoligPortal finder du alle relevante lejeboliger i Humlebæk. Siden bliver løbende opdateret med nye lejeboliger, og der vil derfor være rig mulighed for at finde en bolig i Humlebæk, som opfylder dine ønsker.

BoligPortal er Danmarks største lejeboligportal, hvor du finder et kæmpe udvalg af lejeboliger i hele landet, samt boligtyperne huse , rækkehuse , lejligheder og værelser .

Er du på udkig efter en ledig lejebolig med specifikke krav, hvor det eksempelvis er tilladt at have husdyr i boligen, kan du med fordel danne dig et overblik over alle lejeboliger med husdyr tilladt .

Er du interesseret i bestemte typer boliger til leje i Humlebæk?

Lejeboligerne på denne side dækker bredt over alle lejeboliger i kategorierne hus , rækkehus , værelse og lejlighed til leje i Humlebæk . Du kan dog problemfrit skabe et bedre overblik, hvis du kun har interesse for bestemte boligtyper i Humlebæk.

I venstre side under overskriften ‘boligtype’ kan du vælge mellem de forskellige typer af lejeboliger i Humlebæk, som nævnes ovenfor. Med denne funktion kan du danne dig dit overblik præcis efter, hvilke boligtyper, som du søger i Humlebæk.

Har du interesse i andre boliger i Nordsjælland end lejeboliger i Humlebæk?

Der findes mange andre attraktive lejeboliger i Nordsjælland , der ikke er beliggende i Humlebæk. Undersøg bl.a. disse andre muligheder, hvis du er åben for alternativer til boliger til leje i Humlebæk i din boligsøgning:

 • Med beliggenhed i Nordsjælland, men længere væk fra København, finder du Helsingør. Med en lejebolig i Helsingør ville du kunne nyde dens beliggenhed nær vandet, samt byens spirende forretningsliv.
 • Med lignende placering i Nordsjælland kan du også overveje at finde en ledig lejebolig i Fredensborg , Farum eller Kokkedal .
 • Endeligt er der også mulighed for at lede efter lejebolig i København , hvis du er åben for at finde en bolig tættere på hovedstaden. Her findes der både boliger i midten af byen og i området uden for det centrale København.

I hvilket område i Humlebæk bør du finde en lejebolig?

Humlebæk er en attraktiv by at finde lejebolig i. Eftersom byen er placeret langs vandet og i nærheden af grønne arealer, er der mange dejlige områder, hvor man kan slå sig ned. Ikke desto mindre kan det være rart at vide hvilke områder, der er mulige at finde en bolig i.

 • Et attraktivt område med mange nye lejeboliger er området Enebærhaven, der de seneste år har gennemgået en større forvandling til et meget attraktivt område for boligsøgende.
 • Et meget attraktivt område i Humlebæk er byens gamle bydel kaldet Gammel Humlebæk, der er placeret i nærheden af vandet, havnen og kunstmuseet Louisiana. I denne bydel er der rig mulighed for at finde en fantastisk lejebolig.

Sådan finder du hurtigt og nemt den rette lejebolig i Humlebæk

Hos BoligPortal har vi flere redskaber til dig, der gør det nemt at finde den rette lejebolig i Humlebæk. Læs mere om disse nedenfor:

Præcisér din søgning med mulighed for filtrering

Det første, vi anbefaler, når du gerne vil skabe et nemt overblik i din boligsøgning, er at præcisere din søgning efter dine kriterier. Det kommer du nemt i gang med ved hjælp af filtreringsmulighederne i venstre side.

Aktivér BoligAgent og find hurtigt en lejebolig i Humlebæk

Efter filtreringen af din boligsøgning, anbefaler vi, at du aktiverer vores gratis BoligAgent . Med en BoligAgent modtager du løbende mails, hver gang nye ledige lejeboliger i Humlebæk er til rådighed på siden, som passer på dine søgekriterier.

Føl dig sikker, når du søger lejebolig i Humlebæk hos BoligPortal

Hos BoligPortal er det vigtigt for os, at du føler dig tryg og sikker i din boligsøgning. Derfor gør vi løbende en indsats for at varetage dine interesser, når det handler om sikkerhed og tryghed under søgningen efter den rigtige lejebolig. For eksempel gør vi følgende:

 • Dine data og deres sikkerhed prioriteres højt. Således håndterer og opbevarer vi dine data fornuftigt fra start til slut gennem din søgning efter den rette bolig til leje i Humlebæk: Naturligvis i overensstemmelse med gældende GDPR.

 • Vi sørger også for at kvalitetssikre indholdet på siden: Det gør vi ved manuelt at validere alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op. På den måde kan du altid vide dig sikker på, at troværdigheden for den enkelte annonce er i top.

Find en stor lejebolig i Humlebæk og udlej et eller flere værelser

I jagten på en lejebolig kan det være en god idé at kigge på større boliger til leje i Humlebæk. Dette kan være på trods af, at de umiddelbart er for store til dine behov. Hos BoligPortal er det nemlig muligt at udleje et eller flere værelser gratis og derfor kunne dele dine udgifter med andre.

Med vores gratis digitale services sørger vi for, at du er godt stillet gennem hele udlejningsprocessen. Disse gratis services inkluderer en digital lejekontrakt , der nemt hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt. Derudover tilbyder vi hos BoligPortal også digitalt flyttesyn , som nemt hjælper dig med at udføre det lovpligtige flyttesyn med digital indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

BoligPortal ønsker dig held og lykke med din søgning efter en lejebolig i Humlebæk

Hos BoligPortal ønsker vi dig held og lykke med at finde en ledig lejebolig i Humlebæk. Vi ønsker dig den bedste oplevelse med din boligsøgning, og vil derfor hjælpe dig godt på vej, skulle der opstå udfordringer eller spørgsmål.

Vores kundeservice har åbent alle ugens dage, og kan hjælpe dig med problemer i din boligjagt. Tøv derfor ikke med at kontakte dem over telefon, chat eller mail, hvis du har brug for hjælp.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play