Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Helsingør

Lejeboliger i Helsingør

45 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
45 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 76 m²
Helsingør, Murergade
8.500 DKK4 dage siden
Side1af 3
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Helsingør på BoligPortal

Den nordsjællandske by Helsingør er kendt for sin kultur og ikke mindst sin placering lige ud til Øresund. Uanset om du søger et værelse , en lejlighed eller et hus til leje i Helsingør, kan BoligPortal hurtigt hjælpe dig.

Anvend BoligPortals filtreringsmuligheder og BoligAgent

Hos BoligPortal kan du finde lige præcis den type lejebolig, som du ønsker. Du kan ved hjælp af filtreringsmulighederne i venstre side sortere i listen af lejeboliger i Helsingør. Du har blandt andet mulighed for at ændre på pris, størrelse og boligtype. På den måde sørger du for, at du ikke går på kompromis med dine ønsker til en fremtidig lejebolig i Helsingør.

En anden løsning er at oprette en gratis BoligAgent her på siden. Du skal blot udvælge de ønsker, som du har til en lejebolig i Helsingør, og resten klarer BoligAgenten. På den måde slipper du for konstant at holde øje og i stedet får du en mail, når der er et match mellem nye lejeboliger på siden og dine ønsker. Herunder kan du læse mere om byen, så du kan blive klogere på, hvad du kan se frem til, når du har fundet en ledig lejebolig i Helsingør.

Bo tæt på spændende uddannelsesmuligheder i Helsingør

Når det kommer til uddannelse i Helsingør, er det kun fantasien, der sætter grænser. På U/Nord finder du flere forskellige uddannelser samlet under samme tag, som er med til at skabe et kreativt og dynamisk studiemiljø for de unge. Her kan man både vælge handelsgymnasium, handelsskole, teknisk gymnasium og det almene gymnasium – der er plads til alle og enhver.

Oplevelser for enhver smag i Helsingør

Hvis du finder en lejebolig i Helsingør, kommer du ikke til at løbe tør for kulturelle oplevelser lige foreløbigt. Byen byder på noget for enhver smag – du kan bl.a. opleve historiske bygningsværker, skønne naturområder, lystbådehavnen, strand og meget mere. Herunder kan du læse om nogle af de seværdigheder, du kan se frem til, hvis du finder en ledig bolig i Helsingør.

1. Kronborg slot

Med en lejebolig i Helsingør, kan du ikke undgå at støde på renæssanceslottet, Kronborg, som ligger med udsigt direkte til Øresund. Kronborg er på UNESCOs Verdensarvsliste og blev opført i 1420. Nede i slottets kælder sidder den legendariske kriger Holger Danske forstenet. Hvis du ender med at finde en bolig til leje i Helsingør, kan du nyde en dejlig vandretur rundt om slottet langs vandet.

2. Helsingør bymuseet

En tur gennem Bymuseet er en tur gennem Helsingørs historie. Finder du en bolig til leje i Helsingør er dette en oplagt mulighed til dig, der gerne vil blive klogere på byens historie. Igennem tiden har bygningen dannet ramme om alt fra Sygehus og fattighus til et folkebibliotek. I dag står Bymuseet lige så velbevaret, som resten af Helsingørs midtby.

3. Marienlyst Strandhotel

I Helsingør har du også mulighed for at forkæle en du holder af med en tur på et af Danmarks ældste strandhoteller. Marienlyst byder på afslappende spa, romantiske omgivelser og udsigt over Øresund. Stranden finder du lige udenfor døren og ikke langt fra hotellet kan man nyde en skøn gåtur gennem skoven. Med en lejebolig i Helsingør, er du altid kun et stenkast fra et afslappende weekendophold.

4. Øresundsakvariet

Øresundsakvariet er et saltvandsakvarium, placeret ved nordhavnen i Helsingør. Med en bolig til leje i Helsingør kan du komme ind og opleve den ukendte verden, som befinder sig på bunden af de danske have. Besøg akvariet og gå på opdagelse i utallige spændende fiske- og plantearter.

Danmarks største og sikreste lejeboligportal

Hos Boligportal finder du et stort udvalg af lejeboliger i Helsingør, hvor alle udlejerannoncer på forhånd er sikkerhedsgodkendte af vores kundeservicemedarbejdere. På den måde slipper du for bekymring og kan holde fokusset på at finde den perfekte lejebolig i Helsingør.

Held og lykke med at finde en lejebolig i Helsingør på BoligPortal!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play