Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Fredensborg

Lejeboliger i Fredensborg

17 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses9 værelses
17 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. rækkehus på 56 m²
Fredensborg, Hammersvej
7.466,67 DKK14. juni
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Fredensborg hos BoligPortal

Drømmer du om at finde bolig i det nordsjællandske? Så er denne side det helt rigtige sted for dig at starte din søgning. Lige her finder du nemlig et godt udvalg, hvor vi sørger løbende for, at opdatere siden med nye lejeboliger i Fredensborg. Hos BoligPortal kan du hurtigt og trygt finde alt fra lejligheder i Fredensborg til huse i Fredensborg .

Vælger du at finde en lejebolig i denne nordsjællandske by, vil du også få æren af at have bopæl i samme by som Hendes majestæt Dronning Margrethe, hele 6 måneder om året. Du kan læse meget mere om Fredensborgs majestætiske karakter nedenfor.

Når du vælger en lejebolig i Fredensborg

Nordsjælland er også kendt under navnet kongernes nordsjælland, for denne del af landet har majestæterne benyttet til jagtområde tilbage i 1600-tallet. Mere præcist skete jagten i det stadig skønne naturområde, Jægersborg Dyrehave og Hegn. Datidens jagtmark er nu omlagt til nationalpark og er blevet del af UNESCO’s kulturarv. Vælger du at finde lejebolig i Fredensborg, så kommer du til at bo omtrent 20 minutter i bil fra det storslåede landskab.

Det vil vi gerne fortælle om bylivet omkring lejeboligerne

Vi vil selvfølgelig også gerne informere dig lidt mere om selve bylivet inde i Fredensborg. Som du måske allerede har fornemmet, så finder du Fredensborg slot i den nordsjællandske by. På slottet har Hendes majestæt Dronning Margrethe residens cirka 6 måneder om året. Det medfører selvfølgelig et bybillede, der præges af smukke parader, vagtskifte ved slottet og et generøst tilbud om at opleve slotsparken og dele af slottet.

Så når du vælger at bo til leje i en lejebolig i Fredensborg by, vil du få mulighed for at dyrke din indre royalist.

Mindre spændende men praktisk viden er, at du i Fredensborg også har alle nødvendige tilbud lige i nærheden. I byen er der nemlig både skoler, dagligvarebutikker og flere andre praktiske fornødenheder. Desuden kommer du til at bo blot 40 minutter fra hovedstaden, hvis du har en bil, så du kan trygt finde en bolig i denne by, hvis du leder efter en by, der kan gøre hverdagen gnidningsfri. Nedenfor kan du læse mere om, hvad du mere specifikt kan forvente som en del af hverdagen, hvis du vælger at finde bolig i Fredensborg.

Kulturen i Fredensborg

Men lad os lige vende tilbage til, hvor skønt det er at bo til leje i en lejebolig i slotsbyen Fredensborg. Fredensborg slot er et af hendes majestæt dronningens yndlingsslotte, og her opholder hun sig ofte. Det er helt forståeligt, for Fredensborg slot er noget af et arkitektonisk kunstværk og i slotsparkens finder man smukke barokke akser, der giver landskabet et overdådigt udtryk. Haven indbyder desuden til, at du kan komme lidt ud af lejeboligen og gå en dejlig lang tur i de skønne omgivelser i den historiske have.

Som borger eller turist i Fredensborg kan du desuden også opleve vagtskifte hver dag kl. 12 og vagtparade gennem byen hver torsdag. Du kan også opleve slottet indefra i den offentlige del, hvor der er åbent for besøgende.

Skulle du få lyst til lidt afveksling, så kan du få minutter uden for byen opleve store rovfugle i aktion på Falkonergården. Så når du vælger en lejebolig i Fredensborg, bliver der rig mulighed for en hverdag fyldt med oplevelser.

Friluftsliv i Fredensborg

I Fredensborg by kommer du til at bo tæt på skove, enge og strande. Så elsker du at være ude under den åbne himmel, er der rige muligheder for at komme ud af lejeboligen i Fredensborg og nyde den omkringliggende natur.

Helt særligt for den skønne nordsjællandske by er Esrum sø, hvor du kan tage en tur i kajak og nyde naturen ude på vandet. Du kan også nøjes med at gå en tur langs den dejlige sø, spille golf på byens golfbaner, nyde den maritime stemning på havnen eller tage på Naturlegepladsen. Som du kan høre, så kan du trygt finde lejebolig i Fredensborg, for her er der kort til den udendørs lejeplads.

Andre ledige lejeboliger på Nordsjælland

Drømmer du mest af alt bare om at komme ud på landet igen og nyde store vidder, havets skvulpende bølger og det skønne danske markland? Så kan det være, at du endnu ikke er fast besluttet på, hvor du helt præcist vil bo på nordsjælland. Vi vil gerne hjælpe dig godt på vej, så her har du en liste over andre nordsjællandske byer, hvor du kan lede efter dit næste hjem:

Kontakt kundeservice

Måske har du nogle spørgsmål til, hvordan du finder den perfekte lejebolig? Så er du velkommen til at kontakte kundeservice. Vores telefon har åbent mellem 10-12 og igen fra 13-16. Ring ind og få den rådgivning, du har brug for.

Hører vi ikke fra dig, så vil vi blot ønske dig en god flytning, når du kommer så langt og en rigtig god dag i dag.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play