Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
 1. Hjem
 2. Alle lejeboliger
 3. København
 4. Alle værelser
 5. Ballerup

Lejeboliger i Ballerup

95 boliger fundet
95 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. lejlighed på 36 m²
Ballerup, Telegrafvej
4.895 DKK23 timer siden
Side1af 6
Populære søgninger
 • Alle i Alle lejeboliger
 • Alle lejeboliger københavn

Find ledig lejebolig i Ballerup hos BoligPortal

Ballerup, der ligger på Sjælland , er en forstadskommune på Vestegnen i Storkøbenhavn . Byen er både en stærk erhvervs-, uddannelses-, og bosætningskommune. Faktisk er Ballerup Danmarks største erhvervskommune, hvorfor der også er mange gode jobmuligheder i byen. Fællesskabet bliver også prioriteret højt i Ballerup, hvor du kan få glæde af mere end 300 sports-, kultur-, og fritidsforeninger. Du finder også over 100 kunstværker i det offentlige rum.

Uanset hvor du vælger at bosætte dig i Ballerup, vil der være kort afstand til skønne naturområder. Kommunen har endda et motto, som lyder ‘Aldrig mere end 5 minutter til et grønt område!’. Derfor kan alle beboere i byen få glæde af de mange grønne fristeder, hvor du både finder skove, søer og parker.

Du kan nemt finde din næste lejebolig i Ballerup her på siden. Hvis du også kunne være interesseret i andre byer, kan du hos BoligPortal generelt finde det største udvalg af ledige lejeboliger i hele landet. Vi er nemlig landets førende portal for lejeboliger og vi dækker alle boligtyperne; lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje .

Hvilken type af lejebolig i Ballerup er du på udkig efter?

Det er en god idé at starte med at finde ud af, hvilken boligtype i Ballerup, som du er på udkig efter. Ude i venstre side kan du tilgå de forskellige typer; lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje i Ballerup .

Sådan finder du lynhurtigt og nemt din lejebolig i Ballerup

Når du søger efter en bolig til leje i Ballerup, kan du med vores smarte funktioner, hurtigt og nemt komme i mål. Benyt dig af nedenstående fremgangsmåder:

Gør din søgning mere præcis med vores filtrering

I venstre side finder du flere muligheder for at filtrere. Her kan du selv inkludere og tilføje dine behov og de ønsker, du har til din kommende lejebolig i Ballerup. Med en indkredset søgning kan du hurtigere danne et overblik potentielle lejeboliger, som lever op til dine kriterier.

Vælg eksempelvis at inkludere et ønsket antal af rum under kategorien ‘Værelser’ eller markér ‘Altan/terrasse’, hvis dette er et must for dig.

Opret en gratis BoligAgent og find hurtigt en ledig lejebolig i Ballerup

Vi slår løbende nye ledige lejeboliger i Ballerup op på siden. Hvis du ikke vil gå glip af dem, kan du oprette en gratis BoligAgent , som vil holde dig opdateret med nye lejeboliger i Ballerup, som er relevenate for dig. På den måde kan du være en af de første, der kan tage kontakt til udlejer. Når du har udfyldt dine kriterier, kan du aktivere BoligAgenten øverst til venstre i den orange boks.

Hvilke områder i Ballerup skal du finde en lejebolig?

Ballerup byder på mange attraktive områder tæt på naturen. Herunder finder du to eksempler på, hvor du kan slå dig ned:

 • Du kan vælge at bosætte dig i området omkring Telegrafvej. Ballerup Station ligger kun 6 min. væk, og der er flere indkøbsmuligheder lige i nærheden. Området byder også på flere idrætsmuligheder, hvor du på under 10 min. på cykel kan være på Ballerup Super Arena.
 • Du kan også overveje Sømoseparken, hvis du vil bo i et område med flere gode skoler og børneinstitutioner. Du kan også besøge Fugletårn Sømosen med vennerne eller familien, som er et kæmpe grønt område, der ligger få minutter væk. Her kan børnene også bruge deres energi på Naturlegepladsen.

Hos BoligPortal kan du trygt søge efter en lejebolig i Ballerup

Det er vigtigt for os, at du trygt kan færdes på vores platform. Vi gør derfor en stor indsats for, at du sikkert kan finde frem til din kommende lejebolig i Ballerup uden bekymringer. Herunder kan du se, hvad vi gør for, at du kan føle dig tryg:

 • Inden boligannoncerne bliver offentliggjort på vores side, sidder vores kundeserviceteam og sikkerhedsgodkender alle annoncer og udlejere. Dermed kan du med ro i maven kontakte udlejere gennem vores portal, hvor al kommunikation foregår i vores sikre beskedsystem.
 • Vi passer også godt på din persondata i overensstemmelse med GDPR-loven, hvor vi samarbejder med førende advokater.

Er lejeboligen i Ballerup for stor, kan du selv blive udlejer hos BoligPortal

Får du øjnene op for en lejebolig i Ballerup, som er lidt for stor, kan du gennem BoligPortal udleje et eller flere værelser . På den måde kan du dele boligen med andre og spare penge på huslejen.

Som fremlejegiver hos BoligPortal, har du alt hvad du skal bruge for at få den nemmeste udlejningsproces. Først og fremmest er det helt gratis for dig at fremleje og derudover kan du frit benytte dig af vores digitale værktøjer, heriblandt en digital lejekontrakt , som gør det muligt for dig at udfylde, opbevare og administrere den online. Du kan også foretage et digitalt flyttesyn , hvor du nemt kan udarbejde en indflytningsrapport og fraflytningsrapport , hvor vi har sørget for at inkludere alle lovmæssige detaljer, så du slipper for at holde styr på det.

Vi ønsker dig en rigtig god boligjagt

Vi håber, at du har dannet dig et godt overblik over dine muligheder hos os og er kommet godt i gang med boligjagten. Vi ønsker dig held og lykke med at finde din kommende lejebolig i Ballerup.

Skulle der opstå spørgsmål undervejs, sidder vores kundeserviceteam klar til at give en hjælpende hånd over telefon, mail og chat!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play