Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. København
  4. Alle værelser
  5. Brønshøj

Lejeboliger i Brønshøj

107 boliger fundet
107 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. • Lejlighed • 30 m²
Brønshøj, Hyrdevangen
Lille lejlighed i Brønshøj
35 min. siden
9.500 kr.
Side1af 6

Lignende annoncer i København, Brønshøj, Alle

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger
  • Alle lejeboliger københavn

Find ledig lejebolig i Brønshøj hos BoligPortal

Her på siden har vi samlet alle vores ledige lejeboliger i Brønshøj, så du nemt kan skabe dig det fulde overblik. BoligPortal er Danmarks største portal indenfor lejeboliger , hvilket også afspejler sig i det store udvalg af lejeboliger i Brønshøj. Dette er gældende for både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Brønshøj er en del af bydelen Brønshøj-Husum i Københavns Kommune, og er beliggende i det nordvestlige hjørne af byen. Det er især den grønne og rolige atmosfære, som sætter sit præg på byen, hvor mange af de gamle huse fra middelalderen stadig står intakt. I Brønshøj finder du blandt andet Brønshøj Torv, som er et af de mest populære torve i København .

Brønshøj er hjemsted for både institutioner, biblioteker og en folkeskole. Bydelen giver dig også mulighed for shopping og café- og restaurantbesøg. Et andet attraktivt element for byen er de mange offentlige transportmuligheder - herunder tog, metro og busser, som du finder på nær hånd.

Hvilken type af lejeboliger i Brønshøj er du interesseret i?

Her på siden giver vi dig et samlet overblik over lejeboliger i Brønshøj . Dette gør sig gældende for både huse , rækkehuse , værelser og lejligheder i Brønshøj . Ved du allerede på nuværende tidspunkt hvilken boligtype, du er på jagt efter, så anbefaler vi, at du vælger den specifikke boligtype i venstre side, så du på den måde kun får vist de relevante boliger.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Brønshøj

Når du er på jagt efter din næste lejebolig i Brønshøj, kan det hurtigt blive en uoverskuelig oplevelse. Nedenfor har vi samlet nogle af de fremgangsmåder, som hjælper dig i din søgen på den næste lejebolig, og som gør processen mere enkel og effektiv.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

Ønsker du at indsnævre din søgning, så den målretter sig dine ønsker og behov, anbefaler vi at du benytter filtreringen i venstre side. Her kan du indtaste kriterierne for din næste lejebolig i Brønshøj. Her kan du blandt andet skabe dig et overblik over delevenlige lejligheder eller lejligheder hvor husdyr er tilladt .

Opret BoligAgent og find hurtigt en lejebolig i Brønshøj

Efter du har filtreret, på baggrund af de kriterier du har for din næste lejebolig i Brønshøj, bør du oprette en gratis BoligAgent . Med en BoligAgent modtager du en mail, hver gang der bliver lagt nye lejeboliger i Brønshøj op på siden, som matcher dine ønsker og behov.

Du kan aktivere din BoligAgent, ved at klikke i den orange boks øverst til venstre. Dette gør du, efter du har specificeret dine krav i filtreringen til venstre.

I hvilket område af Brønshøj skal du finde lejebolig?

Brønshøj tilbyder noget til enhver smag, og er en by i stor udvikling - hvorfor du også finder en masse nyopførte lejeboliger centralt i byen.

Hvis du er nysgerrig på at finde din næste lejebolig i Brønshøj, anbefaler vi, at du tager et nærmere kig på enten Kobbelvænget eller Gadelandet. Her finder du en unik og bæredygtig bydel med stort potentiale. Disse boliger er placeret centralt ved bydelen Husum Torv, som er tæt på indkøbsmuligheder, transportmuligheder og skole. Området her er derfor velegnet til både singler, familier og par.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Brønshøj hos BoligPortal

Når du benytter BoligPortal til at finde din næste lejebolig i Brønshøj, er det naturligvis vigtigt for os, at du føler dig tryg. Vi sørger for at varetage din sikkerhed, ved at overholde de gældende regler for GDPR. Derudover validerer vi også alle boligannoncer, inden de bliver lagt op på siden. På den måde kan du altid føle dig tryg, når du tager kontakt til en udlejer.

Hvis lejeboligen er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Har du fundet den rette lejebolig, som består af flere værelser end du har brug for eller hvor huslejen for høj, kan du vælge at udleje et værelse eller to . Dette er en enkel måde hvorpå, at du kan spare på huslejen.

Hos BoligPortal vil vi gerne hjælpe dig igennem processen. Her kan du blandt andet benytte en række af forskellige digitale værktøjer. Her kan du benytte dig af vores digitale lejekontrakt, som sikrer dig, at din lejekontrakt bliver udformet juridisk korrekt. Du har også mulighed for at anvende vores digitale flyttesyn , som kan benyttes til udførelsen af en indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

Det er gratis at blive udlejer gennem BoligPortal, og hvis du ønsker at læse mere, kan du trykke på Udlej bolig øverst i menuen.

Held og lykke med at finde lejebolig i Brønshøj hos BoligPortal

Vi vil gerne ønske dig held og lykke i jagten på din næste lejebolig i Brønshøj. Skulle der opstå nogle spørgsmål i forbindelse med processen, er vi hos BoligPortal altid behjælpelige med at svare på disse. Du kan kontakte vores kundeservice på enten telefon, chat eller mail, så står vi klar til at hjælpe dig på rette vej.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play