Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Allerød

Lejeboliger i Allerød

9 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses3 værelses4 værelses
9 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Lejlighed · 87 m²
Allerød, Allerød Stationsvej
Med central beliggenhed i Allerød lige ved stationen og gågaden, udlejes denne lækre nyistandsatte l
I går
9.900 kr.
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find din nye lejebolig i Allerød hos BoligPortal

Kigger du på lejeboliger i Allerød? Så lad Danmarks største BoligPortal hjælpe dig. Hos BoligPortal har vi over 10.000 lejemål, i forskellige typer, størrelser og prisklasser, så der er noget til enhver smag. Læs mere nedenfor, for at blive klogere på, hvad du kan, med en lejebolig i Allerød.

Brug vores filtreringsmuligheder, når du søger lejebolig i Allerød

Gør din søgning efter lejebolig i Allerød lettere ved at anvende de filtreringsmuligheder vi hos BoligPortal tilbyder, ovre i venstre side. Her kan du filtrere efter hvilken type bolig, du er på udkig efter, f.eks. om det er et rækkehus , en lejlighed , et værelse eller et hus til leje i Allerød. Derudover kan du f.eks. filtrere efter størrelsen på boligen, om der er husdyr tilladt, mulighed for parkering eller noget helt andet.

Natur og byliv i Allerød

Hvis du er til både natur og byliv, så kan du få begge dele med en lejebolig i Allerød. I centrum af Allerød finder du et væld af indkøbsmuligheder, og butikker. Så hvad end indkøbene omfatter dagligvare, tøj eller noget helt tredje, kan disse klares. Derudover byder byen på naturskønne søer og parker, hvor man kan tage hen og nyde en kop kaffe, eller en gåtur. F.eks. er Allerød Sø, Buresø og Bastrup Sø og Buresøstien eksempler på naturskønne steder i byen.

Nemt at komme fra A-B i Allerød

Med en lejebolig i Allerød er du sikret gode transportmuligheder. Allerød Station kan sende dig til København på ca. 30 min, til Kongens Lyngby på ca. 20 min, samt Birkerød og Hørsholm på ca. 15 min. Udover de gode pendlermuligheder man får med S-toget fra Allerød Station, er der et godt vejnet og gode busforbindelser, som man ligeledes kan benytte sig af. Så uanset om du har arbejde i f.eks. Roskilde, eller du studerer i København, er du sikker på at komme nemt fra A-B med en lejebolig i Allerød.

Træningsmuligheder

I Allerød er der gode træningsmuligheder, uanset hvilken form for motion du foretrækker. Hvis du er til fitness, er der forskellige centre til dette formål, som f.eks. Fitness World og Club Fitness. Ønsker du en anden form for træning, huser byen også Allerød Tennisklub og Allerød Idræts Union. Hvis du ikke er til nogen former for indendørs træning, kan du med en lejebolig i Allerød, med fordel benytte en af byens stier, f.eks. Buresøstien, hvor du kan røre dig med en frisk gåtur, samtidig med at du kan nyde naturen.

Held og lykke med at finde lejebolig i Allerød på BoligPortal

Hos BoligPortal er det trygt, hurtigt og nemt at finde sin nye lejebolig, også har vi det største udvalg af lejeboliger, så vi er sikre på, at vi også har en til dig. Synes du alligevel det er lidt svært at finde lige præcis dén bolig der passer bedst til dig? Så fortvivl ej. Med vores BoligAgent, får du automatisk en mail hver gang der dukker en lejebolig op, som opfylder netop dine krav. Tilmeld dig vores BoligAgent her.

Vi hos BoligPortal ønsker dig al held og lykke med at finde din kommende lejebolig i Allerød.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play