Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejeboliger på Havneholmen i Aarhus

Lejeboliger på Havneholmen i Aarhus

9 boliger fundet
9 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 96 m²
Aarhus C, Thit Jensens Gade
11.600 DKK12 timer siden

Lignende annoncer

Find ledig lejebolig ved Havneholmen Aarhus hos BoligPortal

Her på siden finder du det samlede overblik over lejeboliger til leje ved Havneholmen Aarhus. Udvalget dækker bredt, hvorfor du har gode chancer for at finde din næste lejebolig hos os. Hertil kommer, at vi er de største inden for leje og udlejning af lejeboliger i Danmark, herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Også hvis du er på udkig efter noget specifikt, har du gode muligheder for at finde det hos os. På hver af vores sider kan du for eksempel filtrere efter delevenlige lejligheder eller møblerede lejligheder til leje .

Hvilken type af lejeboliger ved Havneholmen Aarhus er du interesseret i?

På siden her finder du alle typer af lejeboliger ved Havneholmen Aarhus. Er du kun interesseret i visse af boligtyperne, anbefaler vi, at du skaber et godt indledende overblik ved kun at få vist lejeboliger for disse boligtyper. Det gør du under emnet ‘boligtype’ i venstre side.

Derfor skal du vælge en lejebolig på Havneholmen Aarhus

Havneholmen ligger i hjertet af Aarhus' havneområde og tilbyder en unik livsstil med sin moderne og maritime atmosfære. Havneholmen i Aarhus er bygget som boligblokke i varierende højder mellem 5 og 13 etager og ligger i første række ud til Aarhus Bugt. Havneholmen hører derfor til den nye bydel Aarhus Ø på havnen. At vælge en lejebolig på Havneholmen i Aarhus har mange fordele, der gør det attraktivt for boligsøgende:

Bo i skønne omgivelser

En af fordelene ved at bo ved Havneholmen er den fantastiske beliggenhed med udsigt over havnen og havet. Denne placering giver beboerne mulighed for at nyde smukke solnedgange i de skønne maritime omgivelser. I Havneholmens fælles gårdrum og hjertet af bebyggelsen, kan du også opholde dig i læ og ro og nyde den grønne beplantning.

Mangfoldighed blandt beboerne

Kombinationen af mindre toværelses lejligheder og store lejligheder med fem værelser giver Havneholmen en mangfoldig beboersammensætning. Her er det derfor både muligt for studerende at gå sammen om en bolig, samt børnefamilier og seniorer at slå sig ned.

Kort afstand til centrum

Fra Havneholmen i Aarhus er det muligt med blot en kort spadseretur at komme ind til Aarhus C , hvor du kan tage del i det pulserende byliv. Med en lejebolig på Havneholmen Aarhus har du altså mulighed for at nyde livet ved vandet og de grønne åndehuller i området og samtidigt nemt tage ind og opleve livet i storbyen, når det passer dig.

Oplev det dynamiske miljø

Havneholmen er også kendt for sit levende og dynamiske miljø. Der er et bredt udvalg af restauranter, caféer og butikker i området, der tilbyder kulinariske oplevelser og shoppingmuligheder. Der er også mulighed for at deltage i forskellige kulturelle begivenheder og arrangementer, der arrangeres i området.

Er du interesseret i lejeboliger andre steder end ved Havneholmen Aarhus?

Aarhus har meget at byde på, og det er bestemt ikke kun ved Havneholmen, at du finder skønne lejeboliger. Overvej for eksempel at finde lejebolig på Aarhus Ø , på Frederiksbjerg , eller i Ceresbyen .

Er du ikke fastsat på et bestemt område, kan det også anbefales at tage et kig på den generelle oversigt over lejeboliger i Aarhus eller Aarhus C .

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig ved Havneholmen Aarhus

At være boligsøgende kan være en større proces, men med de rette fremgangsmåder og redskaber til søgning kan du ofte skære væsentligt ned på både besvær og tid brugt. Samtidigt kan det hjælpe dig med at finde den helt rette lejebolig til dine behov.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

Vi anbefaler, at du præciserer i din søgning i overensstemmelse med dine krav. Det gør du ved at udfylde filtreringsmulighederne i venstre side. På den måde får du kun vist boligannoncer med lejeboliger ved Havneholmen Aarhus, der lever op til dine kriterier.

Filtrér for eksempel efter, om din kommende lejebolig ved Havneholmen skal have et bestemt antal værelser, eller om det skal være tilladt at holde husdyr. Mulighederne er mange, og du definerer selv din søgning i overensstemmelse med dine kriterier.

Opret BoligAgent og find hurtigt lejebolig ved Havneholmen

Efter at du har filtreret i din søgning på en måde, der giver mening for din videre boligjagt, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent . Det gør du ved at klikke i den orange boks øverst i venstre side.

Når du aktiverer en gratis BoligAgent for din søgning, gør du din boligjagt smartere. Fremover vil du nemlig automatisk modtager besked over mail, hver gang nye lejeboliger ved Havneholmen Aarhus, der matcher dine kriterier, bliver lagt op på siden. På den måde kan du hurtigt finde den rette lejebolig, uden du aktivt behøver at holde øje her på siden.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig ved Havneholmen Aarhus hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg. Det er noget, vi går højt op i, hvorfor vi også sørger for aktivt at værne om din sikkerhed på en række centrale punkter:

  • Vi validerer manuelt alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden. På den måde kan du vide dig sikker på, at den enkelte annonce er ægte, så du med ro i maven kan tage kontakt til udlejere af lejeboliger ved Havneholmen Aarhus.
  • I forbindelse med din færden på siden passer vi godt på dine data. Det gør vi i overensstemmelse med regler for GDPR, så dit privatliv altid prioriteres.

Hvis lejeboligen på Havneholmen Aarhus er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Støder du på en lejebolig ved Havneholmen Aarhus, som falder i din smag, men som dog er for stor eller for dyr, kan du overveje, om du ønsker at leje den for derefter at udleje et eller flere værelser . Det er gratis at udleje via BoligPortal, og det kan være en glimrende måde at skære på omkostninger til husleje.

Når du udlejer via BoligPortal, bliver du hjulpet godt på vej gennem processen. Blandt andet kan du få styr på alle de mere praktiske detaljer omkring udlejning ved hjælp af vores digitale services:

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som tillader dig at lave indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde lejebolig ved Havneholmen Aarhus

Vi ønsker dig mange gange held og lykke med at finde den rette lejebolig ved Havneholmen Aarhus. Vi brænder for den gode boligjagt, og hjælper derfor hellere end gerne, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Kontakt os over mail, chat eller telefon, så hjælper vi dig med kompetent kundeservice. Vi holder åbent hver dag, så tøv endelig ikke med at tage kontakt.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePrivatlivspolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play