Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejebolig i Z-Huset på Aarhus Ø

Lejebolig i Z-Huset på Aarhus Ø

1 boliger fundet
1 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 62 m²
Aarhus C, Dagmar Petersens Gade
10.500 DKK3. april

Lignende annoncer

Find ledig lejebolig i Z-huset på Aarhus Ø

Her på siden finder du vores samlede udvalg af lejeboliger i Z-huset på Aarhus Ø. Bygningen er en af de prominente og moderne byggerier i denne nyere bydel af Aarhus. Her finder du alt, hvad du måtte have brug for, i en arkitektonisk gennemført perle.

Du har gode chancer for at finde lejlighed eller værelse i en lejebolig i Z-huset hos BoligPortal. Vi er nemlig stærkt til stede og opdaterer løbende vores udvalg. Dertil kommer, at vi hos BoligPortal er de største i Danmark inden for lejeboliger , herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Husk, at BoligPortal også er din indgangsvinkel, hvis du er på udkig efter noget mere specifikt. Hos os finder du for eksempel muligheden for at lede efter studieboliger , delevenlige lejligheder eller lejeboliger med husdyr tilladt – nemt og enkelt.

Er du interesseret i bestemte typer af lejeboliger i Z-huset?

Z-huset består af en lang række af forskellige lejligheder. Fælles er, at de får lysindfald fra flere sider grundet den unikke arkitektur. På siden her vil du typisk både finde lejligheder og værelser i Z-huset på Aarhus Ø. Ved du derfor, at du kun er interesseret i en af disse boligtyper, kan du vælge den relevante under overskriften ‘boligtype’ i venstre side.

Har du interesse i andre lejeboliger på Aarhus Ø end i Z-huset?

Aarhus Ø byder på mere end Z-huset, og også flere af de andre bygninger kan facilitere en lækker tilværelse i en lejebolig. Fælles for området er nemlig, at det er i rivende udvikling, og at bygningerne hver har deres eget unikke og moderne særpræg.

Tag med fordel et kig på vores udvalg af lejeboliger i Aarhus Ø eller gå mere specifikt til værks, for eksempel med vores lejeboliger i Pakhusene . Er du også nysgerrig på andre områder af Aarhus end Aarhus Ø, kan du kaste et blik på vores generelle side for lejeboliger i Aarhus .

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Z-huset på Aarhus Ø

Er være boligsøgende er ikke nødvendigvis nemt, men det bliver det med de rette redskaber og fremgangsmåder fra BoligPortal. Læs med nedenfor og bliv klogere på dine muligheder for at finde lejebolig i Z-huset – hurtigt, nemt og effektivt.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

Vi anbefaler, at du filtrerer i din søgning i overensstemmelse med dine krav for din kommende lejebolig i Z-huset på Aarhus Ø. Kun ved at filtrere i din søgning skaber du nemlig det rette præcise overblik over lejemål, der er relevante for dig.

Det er for eksempel typisk at filtrere efter, hvorvidt der er parkering i forbindelse med lejemålet. Ligeledes filtrerer mange efter lejeperiodens varighed samt kvadratmeter og pris på husleje – har du allerede nogle minimumskriterier i tankerne, er det bare om at få dem indtastet i venstre side.

Aktivér BoligAgent og find lejebolig i Z-huset i en fart

Du kan holde dig opdateret i din jagt efter den rette lejebolig i Z-huset, når du aktiverer en gratis BoligAgent . Med en BoligAgent fra BoligPortal modtager du nemlig fremover automatisk besked over mail, hver gang nye lejeboliger i Z-huset, der matcher dine kriterier, lægges op på siden.

Kom godt i gang ved først at være skarp på dine udfyldte kriterier i filtreringsmulighederne i venstre side: På den måde undgår du at gå glip af lejeboliger i Z-huset, der ellers kunne have været relevante. Aktivér derefter din agent i den orange boks øverst.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Z-huset hos BoligPortal

Hos BoligPortal går vi højt op i, at du kan føle dig tryg. Det er noget, vi prioriterer, hvilket for eksempel kommer til udtryk i følgende foretag, der skal varetage din sikkerhed og tryghed i forbindelse med din færden på siden:

  • Vi validerer manuelt alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op. Det er din sikkerhed for, at ægtheden af den enkelte annonce altid er til at stole på.
  • Derudover sørger vi for at passe godt på dine data. Det sker naturligvis i overensstemmelse med GDPR.

Hvis lejeboligen i Z-huset er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Finder du den rette lejebolig i Z-huset, som dog er for stor eller for dyr, kan du overveje, om du er åben for at bo sammen med andre i en delevenlig lejlighed. Du kan nemlig gratis udleje et eller flere værelser via BoligPortal og på den måde stable et bofællesskab på benene, hvor I deles om plads og udgifter til husleje.

Når du udlejer via BoligPortal, hjælper vi dig godt på vej fra start til slut gennem processen. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at føle sig tryg, når der skal styr på detaljerne i udlejningen. Vi har derfor både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som gør at du kan lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde lejebolig i Z-huset hos BoligPortal

Fra os hos BoligPortal ønsker vi dig mange gange held og lykke i din jagt efter den rette lejebolig i Z-huset. Hvis du i løbet af din søgning har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp, kan du kontakte os over mail, chat eller telefon:

Vores kundeserviceteam står nemlig hver dag året rundt klar til at hjælpe dig godt videre i din søgning. Vi har kompetent viden inden lejeboliger og alt inden for vores platform specifikt.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play