Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejeboliger i Pakhusene på Aarhus Ø

Lejeboliger i Pakhusene på Aarhus Ø

6 boliger fundet
6 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 77 m²
Aarhus C, Mariane Thomsens Gade
10.500 DKK4 dage siden

Lignende annoncer

Find ledig lejebolig i Pakhusene på Aarhus Ø hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores aktuelle udvalg af lejeboliger i Pakhusene på Aarhus Ø. Udvalget  spænder både bredt og opdateres løbende, ligesom det generelt er tilfældet med vores sider. Du har derfor gode chancer for at finde din næste lejebolig hos BoligPortal – ikke mindst fordi vi er Danmarks største inden for lejeboliger : Herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Også hvis du er på udkig efter noget mere specifikt, er BoligPortal din indgangsvinkel. Hos os kan du for eksempel finde delevenlige lejligheder , møblerede lejligheder til leje eller lejligheder med altan . Gå i dybden med din søgning og find lige præcis det, du er på udkig efter.

Er du interesseret i bestemte typer af lejeboliger i Pakhusene på Aarhus Ø?

Siden her dækker over alle vores aktuelle lejeboliger på Aarhus Ø – typisk værelser og lejligheder til leje i Pakhusene. Ved du, at du kun er interesseret i en af disse kategorier af boliger, kan det derfor være relevant at afgrænse din søgning til den relevante boligtype. Det gør du i venstre side under overskriften ‘boligtype’.

Gode grunde til en vælge en lejebolig i Pakhusene på Aarhus Ø

Aarhus Ø har de seneste år gennemgået en stor udvikling, hvor mange nye bygninger er skudt i vejret. En ny havnefront og de mange nye beboere er med til at skabe liv og smelte den nye bydel sammen med resten af Aarhus – og midt i denne sammensmeltning finder du Pakhusene.

Der er flere gode grunde til at overveje en lejebolig i Pakhusene på Aarhus Ø. Herunder har vi samlet nogle af de fordele, du kan nyde godt af, hvis dit nye drømmehjem er beliggende i Pakhusene:

Bo tæt på bylivet

Pakhusene er strategisk godt placeret i gåafstand til centrum og Aarhus' gågade. Denne placering giver dig mulighed for nemt og enkelt at udforske det pulserende byliv, præcis når det passer dig, og derefter trække dig tilbage til de rolige omgivelser i din lejebolig i Pakhusene på Aarhus Ø.

Flere vandaktiviteter

I kort afstand fra Pakhusene kan du prøve kræfter med et væld af vandaktiviteter. Hvis du er til actionprægede aktiviteter, kan du give dig i kast med wakeboard på den populære kabelbane. Hvis du foretrækker mere rolige aktiviteter, kan du besøge Havnebadet både i sommer- og vinterhalvåret, hvor du har mulighed for at nyde en forfriskende dukkert før eller efter arbejdet.

Restauranter og spisesteder

Hvis du vælger en lejebolig i Pakhusene på Aarhus Ø, kan du nyde en lækker frokost eller middag lige i nærheden af dit hjem. I området finder du restauranter, der tilbyder noget for enhver i alle prisklasser. Hvis du er til mad på farten, kan du besøge både streetfood og madmarkedet ved havnefronten.

Mange grønne områder

Hvis du bor i Pakhusene på Aarhus Ø, har du også adgang til flere grønne oaser og parker, der giver mulighed for afslapning i naturen. Et af de mest bemærkelsesværdige grønne områder er Ø-Haven, der byder på brede grønne arealer, stier og siddeområder, hvor man kan nyde en picnic, gå en tur eller bare slappe af og nyde udsigten over havnen.

Har du interesse i andre lejeboliger i Aarhus end i Pakhusene?

Aarhus har meget at byde på, både på Aarhus Ø og i de andre bydele. Er du først og fremmest interesseret i lejeboliger på Aarhus Ø , kan du tage et kig på vores generelle side for området, eller du kan kaste et blik på vores side for lejeboliger i Z-huset .

Er du interesseret i lejeboliger i Aarhus i bredere forstand, kan du også tage et kig på vores oversigt over lejemål i hele byen. Alternativt kan du orientere dig i vores lejeboliger i Aarhus C , hvis du ønsker at bo centralt.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Pakhusene på Aarhus Ø

At være boligsøgende i de større byer kan være svært – men med de rette redskaber og fremgangsmåder i din søgning øger du dine chancer for hurtigt, nemt og effektivt at komme i mål. Det gælder også for dig, der er på udkig efter den rette lejebolig i Pakhusene på Aarhus Ø.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Dem anbefaler vi, at du udfylder i overensstemmelse med kravene for din kommende lejebolig i Pakhusene på Aarhus Ø. På den måde opdaterer din visning sig nemlig automatisk, så du kun får vist relevante lejeboliger på Aarhus Ø.

Du kan for eksempel filtrere efter størrelse eller pris på husleje, eller du kan vælge at lejeboligen i Pakhusene skal være delevenlig. Kast et blik ned over mulighederne for filtrering, og vælg dem, der er relevante for dig.

Opret BoligAgent og find lejebolig i Pakhusene på Aarhus Ø i en fart

Efter at du har filtreret i din søgning, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent . På den måde vil du nemlig automatisk modtage besked over mail, hver gang nye lejeboliger i Pakhusene, der matcher dine kriterier, lægges op på siden.

Du aktiverer din BoligAgent i den orange boks øverst på siden. På den måde gør du din søgning smartere, så du ikke længere aktivt behøver at holde øje med siden: Samtidigt kan du være blandt de første, der får taget kontakt til udlejere af relevante lejeboliger i Pakhusene på Aarhus Ø.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Pakhusene hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg. Det er en vigtig prioritet for os, og derfor sørger vi for at værne om din sikkerhed på en række centrale punkter. Lær mere om dette nedenfor.

  • Vi passer godt på dine data under din boligjagt, så du kan færdes sikkert på siden. Det sker naturligvis i overensstemmelse med GDPR.

  • Derudover sikrer vi kvalitetsindholdet på siden ved manuelt at validere alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for ægtheden af den enkelte annonce.

Hvis lejeboligen i Pakhusene er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Med en større, delevenlig lejebolig i Pakhusene er der gode muligheder for at leje – også for dig, der har et begrænset budget til rådighed. Med en delevenlig lejebolig i Pakhusene er det nemlig oplagt at udleje et eller flere værelser og på den måde dele plads og udgifter til husleje med andre.

Når du vælger at udleje via BoligPortal, er det både gratis og nemt. Vi hjælper dig godt igennem udlejningsprocessen, og tilbyder blandt andet en række digitale services, som hjælper dig med at få styr på de praktiske detaljer:

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn . Sidstnævnte er oplagt for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde lejebolig i Pakhusene på Aarhus Ø

Fra BoligPortal ønsker vi dig mange gange held og lykke i din jagt efter den rette lejebolig i Pakhusene. Husk i den sammenhæng, at vi brænder for din boligjagt, og at du derfor til hver en tid kan tage kontakt til vores kundeservice.

Hver dag året rundt står vi klar til at hjælpe dig, og kan inden for vores åbningstid kontaktes over mail, chat eller telefon.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play