Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Aabenraa

Lejeboliger i Aabenraa

88 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
88 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. lejlighed på 98 m²
Aabenraa, Sandved
5.695 DKK5 timer siden
Side1af 5

Lignende annoncer i Aabenraa

Populære søgninger
  • Studieboliger i Aabenraa
  • Alle i Alle lejeboliger

Find ledig lejebolig i Aabenraa hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores aktuelle udvalg af lejeboliger i Aabenraa. Udvalget spænder bredt og opdateres løbende, hvorfor du har gode chancer for at finde din næste lejebolig hos os. Dertil kommer, at BoligPortal generelt er de største inden for leje og udlejning af lejeboliger – herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Vi ønsker at facilitere den gode søgning efter lejeboliger i Aabenraa. Vil du se mere specifikke udvalg af lejeboliger, kan du derfor for eksempel afgrænse din søgning og få vist delevenlige lejligheder eller lejeboliger med husdyr tilladt . Disse kategorier blandt flere kan du krydse af i venstre side.

Hvilken type af lejebolig i Aabenraa er du interesseret i?

Siden her dækker over alle typer af lejeboliger i Aabenraa, herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse i Aabenraa . Er du på udkig efter en bestemt af disse boligtyper, kan det være en god idé at kigge på siden specifikt for dette – det gør du ved at krydse den eller de relevante boligtyper af i venstre side under emnet ‘boligtype’.

Hvis du er interesseret i lejeboliger, som blot ligger i nærheden af Aabenraa, finder du også dette hos os. Tag for eksempel et kig på vores side for lejeboliger i Rødekro eller orienter dig blandt vores lejeboliger i Padborg , Gråsten eller Sønderborg .

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Aabenraa

Når du ønsker at finde lejebolig i Aabenraa hurtigt, nemt og effektivt, hjælper vi dig godt på vej. Det gør vi ved at stille de rette fremgangsmåder og redskaber til rådighed i din søgning, så du kan læne dig tilbage under din søgning. Bliv klogere på dette nedenfor.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Dem anbefaler vi, at du udfylder i overensstemmelse med dine kriterier for din kommende lejebolig i Aabenraa. På den måde kan du præcisere i din søgning og kun få vist boligannoncer, der lever op til dine kriterier.

Filtrér for eksempel efter, om lejeboligen skal have adgang til altan eller terrasse, eller vælg om der skal være parkering i forbindelse med lejemålet. Du kan også filtrere efter praktiske aspekter såsom lejeboligens størrelse eller pris.

Opret BoligAgent og find lejebolig i Aabenraa i en fart

Når du har fundet frem til en filtrering, der giver mening for din videre søgning, anbefaler vi, at du klikker i den orange boks øverst for at aktivere en gratis BoligAgent . Med en BoligAgent fra BoligPortal modtager du nemlig efter aktivering fremover automatisk besked over mail, hver gang nye lejeboliger på siden matcher dine kriterier.

At modtage besked om nye relevante boliger i Aabenraa er smart, da du så ikke selv aktivt behøver at holde øje med nye lejeboliger på siden. Samtidigt kan du være blandt de første, der tager kontakt til relevante udlejere og på den måde øge dine chancer for at få fat i den rette lejebolig.

I hvilket område af Aabenraa skal du finde lejebolig?

Aabenraa byder på lidt af hvert, og du kan finde lejebolig i et bredt udvalg af områder. Ønsker du at blive klogere på de forskellige dele af Aabenraa, kan du læse med nedenfor, så du kan danne dig en idé om, hvor i Aabenraa, du gerne vil slå dig ned.

  • I selve Aabenraa, eller Åbenrå, som det også kan staves, finder du lejeboliger med ofte gammel arkitektur. Byen emmer af hygge og er oplagt for dig, der nyder en gåtur langs havnen.
  • Lidt syd for Aabenraa finder du den behagelige by Stubbæk, der byder på alt hvad du måtte ønske at et småt lokalområde, herunder også diverse idrætsforeninger. Led efter lejebolig i Stubbæk , hvis du ønsker en lejebolig i hyggelige omgivelser tæt på Aabenraa.
  • Nord for Aabenraa finder du også behagelige byer med god forbindelse til Aabenraa, der ligger nogle kilometer længere nede i Sønderjylland. Lyder det som noget for dig, kan du overveje en lejebolig i Løjt Kirkeby eller Rise-Hjarup .
  • Overvej også en lejebolig i Styrtom eller Hostrupskov , hvis du ønsker at slå dig ned i tæt afstand til Aabenraa Fjord uden nødvendigvis at skulle bo i selve Aabenraa.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Aabenraa hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg. Det er noget, vi går højt op i, hvorfor vi sørger for at værne om din sikkerhed på en række centrale punkter. For det første sørger vi for at validere alle boligannoncer manuelt, når de lægges op på siden: På den måde kan du altid stole på ægtheden af den enkelte annonce og tage kontakt til udlejer med ro i maven.

For det andet passer vi godt på dine data i forbindelse med din færden på siden. Vi overholder i den sammenhæng alle regler for GDPR, så du sikkert og trygt kan benytte vores services til at finde din næste lejebolig i Aabenraa.

Hvis lejeboligen er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Støder du på den helt rette lejebolig, som dog er for stor eller for dyr til dit budget, kan den i visse tilfælde alligevel vise sig at være relevant. Det gælder ikke mindst, hvis du er åben for at bo sammen med en eller flere andre. I det tilfælde kan du nemlig vælge gratis at udleje et eller flere værelser og på den måde dele udgifterne med andre.

Når du vælger at udleje værelser via BoligPortal, hjælper vi dig godt igennem processen fra start til slut. Vi har i den sammenhæng udviklet nogle digitale services, som hjælper dig med at få styr på de praktiske detaljer.

Vi stiller både en digital lejekontrakt til rådighed, som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som gør det muligt for dig at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde lejebolig i Aabenraa hos BoligPortal

Vi ønsker dig mange gange held og lykke med at finde lejebolig i Aabenraa. Har du på noget tidspunkt i løbet af din søgning spørgsmål eller brug for hjælp, må du endelig tage kontakt til vores kundeservice, som hver dag står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os over mail, chat eller telefon, så møder vi dig med kompetent kundeservice og hjælper dig godt videre med din søgning efter den rette lejebolig i Aabenraa.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play