Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Sønderborg

Lejeboliger i Sønderborg

40 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
40 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 74 m²
Sønderborg, Brandtsgade
Fin 2-værelses lejlighed i Sønderborg midtby
12 timer siden
4.750 kr.
Side1af 3
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Sønderborg på BoligPortal

Der er god grund til at lede efter en lejebolig i Sønderborg. Byen er nemlig Sønderjyllands største by og centrum for både industri, handel og uddannelse.

Lejebolig i Sønderborg

Sønderborg ligger tæt på den tyske grænse i Sønderjylland. Byen ligger delt af Als Sund, men bundet sammen af Kong Christian X’s bro og Alssundbroen. Byens mest markante område ligger nær havnefronten mellem Sønderborg Slot og Kong Christian X’s bro.

Fra Als, hvor størstedelen af Sønderborg ligger, kan man tage Alslinjen, der jævnligt har afgange til og fra Fyn. Dette gør, at man nemt kan komme til Fyn og Sjælland. Ligesom E45, der ikke ligger langt fra byen, gør at du også hurtigt kan komme rundt i Jylland.

Uddannelse i Sønderborg

Hvis du finder en lejebolig i Sønderborg, så kan du være tryg ved, at kommunen har et væld af gode privat- og folkeskoler. Ungdomsuddannelser er der også rigeligt af, og man kan vælge lige den retning, man har lyst til. Får du fat i en lejebolig i Sønderborg, så kan du også tage en videregående uddannelse i byen. Både Erhvervsakademi Sydvest og Syddansk Universitet har campus i Sønderborg, og de har mange forskellige uddannelser at tilbyde.

Oplevelser i Sønderborg

Sønderborg er fyldt med historie og underholdning. Får du fat i en lejebolig i Sønderborg, så kan du smage nogle af egnens lækre delikatesser på en af de mange hyggelige caféer og restauranter i Sønderborg centrum. Du kan også shoppe løs i Sønderborgs hyggelige gågader, eller i storcenteret BORGEN, som har mere end 50 specialbutikker.

Med en lejebolig i Sønderborg kan du også bare gå rundt i Sønderborgs charmerende gader langs Sønderborgs Havn. Ved indsejlingen til Als Sund ligger Sønderborg Slot, som blev bygget helt tilbage i 1170. Hvis du tager lidt længere ud af byen, så kan du også tage til Dybbøl Mølle, der står som et af Danmarks nationalsymboler på toppen af Dybbøl Banke. Får du fat i en lejebolig i Sønderborg, så kan du desuden også se frem til, at byen er målby for 3. etape af Tour de France i 2022.

Ringridning i Sønderborg

I Sønderborg kan du desuden besøge Danmarks eneste Ringridermuseum. I et gult bindingsværkshus i Kirkegade, kan du få indblik i ringridningens historie. Ringridningen har rødder tilbage til middelalderen, hvor riddere dystede mod hinanden. Med tiden blev modstanderen dog til en ring, da det andet kostede for mange liv og lemmer. I dag er ringridning en traditionsrig byfest. I Sønderborg deltager cirka 500 ryttere i et flot optog, hvor du kan beundre de smukke heste og lytte til lokale og udenlandske orkestre. Der er
underholdning for alle aldersgrupper, karruseller, boder, øltelte og stor fest.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play