Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Huse
  3. Odense

Huse til leje i Odense

21 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses3 værelses4 værelses6 værelses
21 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. hus på 78 m²
Odense N, Bladstrupvej
6.400 DKK3 dage siden
Side1af 2

Lignende annoncer i Odense

Populære søgninger
  • Alle i Huse

Find hus til leje i Odense hos BoligPortal

Drømmer du om at nyde livet i en smuk villa eller i et hyggeligt hus til leje i Odense? Så er du landet det helt rigtige sted - her på siden giver vi dig mulighed for at finde drømmehjemmet i den skønne by på Fyn .

Hos BoligPortal tilbyder vi generelt Danmarks største udvalg af lejeboliger , herunder værelser , lejligheder , huse og rækkehuse i hele landet . Du kan derfor betragte os som din ultimative indgangsvinkel, når du er på udkig efter et hus til leje i Odense.

Gode grunde til at leje et hus i Odense

Et hus til leje kan være ideelt for dig, der gerne vil slippe for alle forpligtelserne og den vedligeholdelse, som følger med et huskøb. Derudover kan der være en række andre grunde til, at et hus til leje er det rette valg for dig:

Det kan være, at du ønsker at starte på en frisk, eller også vil du gerne have mere luft omkring dig og længere afstand til naboerne. Det kan også være, at du og familien har behov for flere kvadratmeter og ønsker direkte adgang til en have. Uanset hvad, giver vi dig blandt udvalget her på siden muligheden for at finde præcis det hus til leje i Odense, der matcher dine behov.

Lej et hus i Odense og oplev byens fordele

Odense er en populær by at lede efter et hus til leje, og det er ikke uden grund. Odense er en by, der tilbyder noget for enhver, uanset dine interesser eller hvor du er i livet. At leje et hus i Odense er for dig, der ønsker mere plads og rummelighed, men stadig ikke er helt klar til at forlade storbyen.

Byens centrale beliggenhed i landet er også en betydelig fordel for mange, da Odense hverken er langt fra Jylland eller Sjælland , hvilket gør det nemt at komme til andre dele af Danmark. Herunder kan du læse mere om, hvad du ellers kan forvente, hvis du vælger at finde et hus til leje i Odense:

Charmerende og hyggelige omgivelser

Når du kommer til Odense, vil du straks opleve den hyggelige og charmerende atmosfære, som især kendetegner byens restauranter og caféer. Mange af disse finder du i de små sidegader, hvor bindingsværkshuse præger området og skaber en unik stemning, hvor dæmpet belysning og hygge er centrale nøgleord. Du kan også gå en tur langs åen og nyde omgivelserne med frisk luft og liv omkring dig.

Spændende by med mange oplevelser

I Odense får du et væld af fantastiske seværdigheder og oplevelser, hvor der altid er noget at give sig til, uanset alder og interesse. Du kan for eksempel tage familien med på tur og besøge H.C. Andersens Hus eller I kan udforske Odins Odense, hvor I kan opleve, hvordan livet i Danmark var, da jernalderen blev til vikingetid. Er du mere til de festlige arrangementer, kan du hver sommer besøge Tusindårsskoven, hvor du kan opleve den ikoniske festival 'Tinderbox'.

En børne- og familievenlig by

Når du og din familie flytter i hus i Odense, kan du være sikre på, at omgivelserne er ideelle for både store og små. Udover at være en by, hvor der altid er sjove arrangementer og aktiviteter i børnehøjde, er Odense også hjemsted for flere folkeskoler og institutioner. Når du finder et hus til leje i Odense, kan du være tryg ved, at dine børn får de bedste rammer for uddannelse og læring tæt på hjemmet.

Hvor skal du finde et hus i Odense?

Hvis du søger efter et hus eller en villa til leje i Odense, kan det være en fordel at undersøge de forskellige områder i og omkring byen. Hvis du hidtil kun har kigget efter huse til leje i Odense C , vil udvalget være begrænset.

Hvis du derimod kigger lidt uden for byens centrum, finder du områder som Odense S , Odense M , Odense N , Odense SV og Odense SØ . Hvis du udvider din søgning til flere områder, vil du få tilbudt et langt bredere udvalg af spændende og attraktive huse til leje, hvor du med garanti også kan finde et hus, der matcher dine personlige præferencer.

Kom hurtigt i mål med dit hus til leje i Odense

Hos BoligPortal vil vi gerne hjælpe dig, når du først beslutter dig for at gå på jagt efter et hus i Odense. For mange kan det hurtigt blive en overvældende og uoverskuelig proces, men med den rette tilgang behøver det slet ikke være så komplekst. Uanset om du leder efter et hyggeligt parcelhus med have eller en mere eksklusiv villa til leje i Odense, gør vi det muligt for dig at finde præcis det hus, du drømmer om at kalde dit hjem.

Læs videre nedenfor, hvor vi præsenterer dig for nogle fremgangsmåder, du kan benytte til at komme hurtigt og nemt i mål med dit nye hus til leje i Odense.

Udfyld filtreringen og præcisér din søgning

Hvis du gerne vil leje et hus i Odense, har du med garanti også nogle krav eller ønsker, som du gerne vil have opfyldt. Det kan være en god idé at præcisere dine kriterier til huset og indtaste disse i filtreringen til venstre på siden, så du kun får vist de huse i Odense, der er aktuelle og relevante for dig. Du kan for eksempel angive en maksimal husleje i filtreringen, hvis du har oplevet, at den generelle husleje i Odense er højere end hvad dit budget tillader. På den måde vil du kun blive præsenteret for de huse til leje i Odense, som er inden for din økonomiske rækkevidde.

Lad din BoligAgent holde dig opdateret

Hvis du gerne vil finde et hus i Odense hurtigt, som du kan flytte ind i, anbefaler vi, at du opretter en gratis BoligAgent . Start med at indtaste dine krav til huset i filtreringen og klik derefter i den orange boks ovenfor. Når du har aktiveret BoligAgenten, sørger den for at holde øje med ledige huse til leje i Odense for dig.

Når der bliver lagt et nyt hus i Odense op på siden, som matcher dine kriterier, vil du straks modtage en mail. På den måde slipper du for selv at skulle bruge en masse tid på at holde øje med nye huse her på siden, da din BoligAgent gør arbejdet for dig.

Saml alle dine favorit-huse i Odense

Når du gennemgår det store udvalg af huse til leje i Odense, kan det hurtigt blive en anelse uoverskueligt med alle de muligheder. Derfor anbefaler vi, at du gemmer de huse, der fanger din interesse, ved at klikke på favorit-ikonet. Du kan altid tilgå listen over dine gemte huse i Odense ved at gå ind under dine 'Favoritter'. Her kan du undersøge nærmere og sammenligne, så du er sikker på at træffe det rigtige valg.

Har du overvejet andre boligtyper end et hus i Odense?

Hvis du endnu ikke har fundet et ledigt hus i Odense, hvor du kan se dig selv bo, kan det være en god idé at undersøge nogle af de alternative muligheder, der er at vælge imellem. Udover huse til leje, finder du blandt det store udvalg af lejeboliger i Odense også både værelser , lejligheder og rækkehuse til leje .

Hvis du har nogle mere specifikke drømme om dit nye hjem i Odense, tilbyder vi hos BoligPortal flere sider, hvor mere præcise ønsker og behov kan imødekommes. Det kan for eksempel være, hvis du håber på at finde et nyt hus i Odense og derfor bør udforske siden for nybyggeri i Odense . Eller hvis det er afgørende for dig at kunne medbringe dit kæledyr, kan du finde huse på Fyn med husdyr tilladt .

Fremlej et værelse, hvis dit hus i Odense er for stort

Hvis du støder på det perfekte hus til leje i Odense, men det viser sig at være enten for stort eller for dyrt, kan du overveje at starte dit eget bofællesskab ved at fremleje et eller flere værelser i huset. Et bofællesskab er en hyggelig måde at bo på, og det giver dig også mulighed for at udnytte pladsen og samtidig spare penge på huslejen, da I er flere til at dele udgifterne.

Hvis du gerne vil fremleje dele af huset , sørger BoligPortal for at guide dig gennem processen. Vi har udviklet en række digitale værktøjer, som du frit kan benytte, og som gør det nemmere og mere overskueligt for dig som udlejer:

Benyt trygt BoligPortal i jagten på drømmehuset i Odense

Hos BoligPortal ønsker vi, at du skal føle dig tryg ved at benytte vores platform, når du søger efter dit kommende hus i Odense, og derfor er din sikkerhed vores vigtigste prioritet. Vi sørger blandt andet for at validere alle annoncer, inden de bliver lagt op på siden, for at sikre, at indholdet i annoncerne er troværdigt. På den måde kan du med ro i maven tage kontakt til den enkelte udlejer. Derudover overholder vi naturligvis også alle regler, der gælder i forbindelse med GDPR, så du kan stole på, at dine data behandles fortroligt.

Held og lykke med din søgen efter hus i Odense

Hos BoligPortal vil vi gerne ønske dig held og lykke med jagten på dit nye hus til leje i Odense. Vi håber, at du snart finder drømmehjemmet, hvor du kan se dig selv bosætte dig og hvor der kan skabes en masse gode minder.

Kontakt kundeservice, hvis du har spørgsmål

Hvis der skulle opstå nogle spørgsmål i forbindelse med processen, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan kontakte kundeservice på mail, telefon eller chat, og teamet sidder klar alle dage fra 9-21 til at besvare dine spørgsmål og sende dig videre i den rigtige retning.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play