Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
 1. Hjem
 2. Værelser
 3. København
 4. Alle værelser
 5. Kongens Lyngby
Alle værelser til leje i københavn

Værelser til leje i Kongens Lyngby

17 boliger fundet
17 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 værelse på 74 m²
Kongens Lyngby, Østervang
5.500 DKK16. april

Lignende annoncer i København, Kongens lyngby, Alle

Populære søgninger
 • Alle i Værelser
 • Værelser københavn

Find ledigt værelse til leje i Lyngby hos BoligPortal

Her på siden finder du aktuelle værelser til leje i Lyngby, også kaldet Kongens Lyngby. Byen ligger i Lyngby-Taarbæk Kommune og er et idyllisk samfund med en kombination af vand, skov og by. Her finder du mange kultur- og sportstilbud i området. Er du vild med at dyrke motion i det fri, vil Hjertestien være en skøn rute. Den løber langs søbredden af Lyngby Sø, hvor du bliver ført igennem flotte skove og smuk natur. Tag din roomie eller studiekammerat under armen, for her er der gode muligheder for en hyggelig picnic-tur. Lyngby er også hjemsted for mange uddannelsesinstitutioner, hvor du eksempelvis kan finde Cphbusiness Lyngby, DTU, Lyngby Handelsskole og mange flere. Du kommer let rundt i byen med de mange tog- og busforbindelser, også hvis du skal til Indre København , hvilket tager omkring 20 minutter med S-toget.

Ligesom vi har et stort udvalg af værelser til leje i Lyngby, tilbyder vi hos BoligPortal Danmarks største udvalg af lejeboliger . Er du nysgerrig, kan du hos os finde lejligheder , værelser , huse og rækkehuse i hele landet .

Derudover har vi også specifikke sider, som du kan gå på opdagelse i. Du kan eksempelvis overveje at stable et roomie-fællesskab på benene - her kan du med fordel finde en delevenlig lejlighed i København , og hvis du skal studere i byen, kan du også se vores mange studieboliger i Lyngby .

Er du på udkig efter andre boligtyper end værelser i Lyngby?

Du finder et bredt udvalg af lejeboliger i Lyngby, og du har derfor også rig mulighed for at gå på opdagelse blandt de forskellige boligtyper, hvor du mere specifikt kan tilgå kategorierne lejligheder , huse og rækkehuse i Lyngby . Du kan også benytte dig af filtreringen i venstre side, hvor du kan vælge 'Boligtype' og på den måde skabe dig et hurtigt overblik over den boligtype, du ønsker.

Sådan finder du hurtigt og nemt et værelse i Lyngby

Hos BoligPortal kan du hurtigt og enkelt finde dit kommende værelse til leje i Lyngby ved brug af vores digitale funktioner og services. Læs med herunder, så du kan komme godt fra start:

Udfyld filtreringsmulighederne og præcisér din søgning

Du kan kombinere din søgning med en række filtreringer, som du finder ude i venstre side. Ved brug af disse kan du meget nemt få inkluderet alle værelser i Lyngby i sidevisningen, som opfylder dine behov og ønsker. Kryds de felter af, som har betydning for dig. Her kan du eksempelvis inkludere en maksimal husleje eller størrelsen på værelset. Mulighederne er mange.

Opret en gratis BoligAgent og find hurtigt et værelse i Lyngby

Efter du har udfyldt din kombination af filtreringer, er det tid til at aktivere din gratis BoligAgent . Med en BoligAgent bliver du automatisk opdateret med relevante boligforslag via mail. Du kommer til at være blandt de første, som får muligheden for at tage kontakt til udlejer, og på den måde kan du hurtigere få fat i et værelse til leje i Lyngby. Du aktiverer en BoligAgent øverst i venstre side i den orange boks.

I hvilket område i Lyngby skal du finde et værelse?

Uanset din situation vil der være mange gode placeringer i Lyngby, hvor du kan finde et værelse til leje. Vi kan blandt andet anbefale to områder i Lyngby, som er værd at undersøge:

 • I Skovbrynet finder du et bygningskompleks i en unik arkitektonisk stil. Som beboer i Skovbrynet er man omgivet af flot natur, hvor du både får grønne områder og Lyngby Sø i nærheden. De fleste uddannelsesinstitutioner ligger også tæt på. Med en cykeltur på bare 8 minutter kan du eksempelvis komme til Cphbusiness og DTU.
 • Vil du bo tæt på de gode shoppingmuligheder, kan du med fordel finde et værelse i området Eremitageparken. Her kan du udnytte din shopping-spirit i Lyngby Storcenter, hvor du finder over 100 butikker. Her bor du også tæt på de fleste uddannelsessteder.

Du kan trygt finde et værelse til leje i Lyngby hos BoligPortal

Vi vægter din sikkerhed højt, og derfor gør vi en stor indsats på flere områder. På den måde er du garanteret en sikker boligjagt, når du skal finde dit kommende værelse til leje i Lyngby.

 • Vi sikkerhedsgodkender alle boligannoncer, før de lægges op på vores side. Det betyder, at du færdes blandt troværdige annoncer med seriøse udlejere.
 • Vi behandler din persondata juridisk korrekt, hvilket naturligvis følger GDPR-loven.
 • Al din kommunikation med udlejer vil foregå på vores sikre beskedssystem.

Bliv selv udlejer og udlej et værelse i Lyngby

Du kan overveje at vende din søgning på hovedet og i stedet finde en lejebolig i Lyngby, som du kan dele med andre roomies. Hos BoligPortal kan du gratis blive udlejer og leje et eller flere værelser ud . Ved at udleje værelser i din lejebolig kan du skabe et fedt fællesskab med dine nye bofæller og samtidig spare penge på huslejen.

Hos BoligPortal er det super nemt at udleje, og vi giver dig nogle smarte og effektive digitale værktøjer, som du kan anvende i din udlejningsproces. Vi har lavet et digitalt flyttesyn , så du nemt kan udarbejde en indflytningsrapport og en fraflytningsrapport . Det er naturligvis alt sammen omkostningsfrit for dig at blive udlejer hos os.

Hvis du skulle få brug for hjælp, sidder vores kundeservice klar til at besvare dine spørgsmål. Læs mere i den øverste menu under ‘Udlej bolig’.

BoligPortal ønsker dig held og lykke med at finde et værelse i Lyngby

Vi håber, vi kan give dig en god oplevelse i jagten efter dit kommende værelse i Lyngby. Vi går meget op i, at du kan komme godt i gang og godt på plads. Har du derfor yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat på vores fantastiske team i kundeservice!

BoligPortal ønsker held og lykke med at finde dit værelse i Kongens Lyngby!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play