Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. København
  4. Alle værelser
  5. Kongens Lyngby

Lejeboliger i Lyngby

67 boliger fundet
67 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. • Lejlighed • 32 m²
Kongens Lyngby, Lyngby Hovedgade
1 værelses lejlighed på Lyngby Hovedgade i Kongens Lyngby udlejes
23 timer siden
7.500 kr.
Side1af 4
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger
  • Alle lejeboliger københavn

Find en lejebolig i Lyngby hos BoligPortal

Her på siden finder du vores samlede udvalg af alle lejeboliger i Lyngby, som også går under navnet Kongens Lyngby. Byen er placeret i den nordlige del af København , og tilhører Lyngby-Taarbæk Kommune. Med en lejebolig i Lyngby kommer du til at bo i en meget attraktiv og hyggelig by, som opfylder mange behov. Bydelen byder nemlig på en kombination af strand, skov og by. Alt du har brug for.

Udover de skønne, naturrige områder, er byen også hjemsted for mange uddannelsesinstitutioner, jobmuligheder og kulturelle oplevelser. Lyngby er et levende og aktivt byrum, hvor du kan nyde de mange hyggelige spisesteder og et hav af gode shoppingmuligheder. Tag eksempelvis til Lyngby Hovedgade, Lyngby Storcenter eller Magasin Lyngby. Det er også nemt at komme rundt med de mange offentlige transportmuligheder.

Opdag udvalget af ledige lejeboliger i Lyngby

Hos BoligPortal finder du et stort udvalg af ledige lejeboliger i Lyngby, som kan imødekomme forskellige behov. Dette gælder uanset om du ønsker at være placeret tæt på bylivet i centrum eller om du gerne vil søge mod mere ro og natur i udkanten af byen. Udover placeringen af din nye bolig, er der også mange andre faktorer, du kan overveje. Blandt de ledige lejeboliger i Lyngby, som du finder her på siden, kan du både vælge mellem forskellige størrelser, priser og faciliteter.

Udover det brede udvalg af ledige lejeboliger i Lyngby, kan du hos BoligPortal også finde det største udvalg af lejeboliger i hele Danmark . Vi dækker alle boligtyper; lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje landet over. Søger du derimod mere specifikt efter et hjem, hvor dit kæledyr kan flytte med, kan du nemt danne et overblik på vores side for lejeboliger med husdyr er tilladt på Sjælland .

Hvilken boligtype i Lyngby er du interesseret i?

Uanset hvilken boligtype, du er på jagt efter, kan du få ønsker opfyldt i Lyngby. Du skal dog være hurtig, da der er stor efterspørgsel på de forskellige lejeboliger i Lyngby og rift om boligerne. Start derfor med at finde ud af hvilken boligtype, du er mest interesseret i. Hos BoligPortal finder du flere boligtyper i Lyngby, heriblandt; lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje i Lyngby .

Sådan finder du hurtigt og enkelt din kommende lejebolig i Lyngby

Når du søger lejebolig i Lyngby gennem BoligPortal, kan du bruge vores fremgangsmåder til at komme hurtigere i mål. Din boligjagt behøver nemlig ikke at være besværlig, når du gør brug af følgende muligheder:

Præcisér din søgning og find hurtigt din lejebolig i Kongens Lyngby

Start med at overveje, hvilke krav du har til din kommende lejebolig i Lyngby Kommune. Orientér dig i venstre side, hvor du finder en række kriterier, som du kan inkludere i din søgning. Med en filtreret søgning vil du hurtigt få overblik over de mest relevante lejeboliger i Lyngby for dig, da de lever op til dine ønsker og behov. Tilføj eksempelvis muligheden for parkering eller altan.

Aktivér en BoligAgent og modtag relevante lejeboliger i Kongens Lyngby

Når du har udfyldt dine kriterier i venstre, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent . Med en BoligAgent slipper du for at holde øje med, om der er kommet nye lejeboliger Lyngby. Den hjælper dig nemlig med at spejde efter nye, og du vil løbende modtage mails med nye lejeboliger i Lyngby, som har din interesse. Aktivér din BoligAgent i den orange boks øverst til venstre.

I hvilket område i Lyngby skal du finde en bolig til leje i Lyngby?

Lyngby er en by for alle - om du er studerende, pendler, enlig eller en stor familie, så er der en lejebolig i Lyngby, der passer til formålet. Herunder finder du to bud på attraktive områder i byen:

  • Du kan finde en lejebolig i Skovbrynet i Lyngby. Her finder du eksklusive og bæredygtige lejeboliger med mulighed for parkering. Området ligger tæt på skovområder med fine søer. Her er også kort afstand til flere skoler og Lyngby Storcenter.
  • Vil du helt tæt på Lyngby Centrum, kan du overveje området omkring Kanalvej. Lejeboligerne på Kanalvej ligger i hjertet af Lyngby og befinder sig tæt på byens mange forretninger, Lyngby Storcenter, hyggelige spisesteder og s-togsstationen.

Du kan trygt finde din lejebolig i Lyngby hos BoligPortal

På BoligPortal vægter vi din sikkerhed højt. Alle boligannoncer bliver manuelt sikkerhedsgodkendt af kundeservice, inden de offentliggøres på hjemmesiden. På den måde kan du med ro i maven finde din nye lejebolig i Lyngby gennem BoligPortal.

Derudover passer vi også rigtig godt på din persondata i overensstemmelse med gældende GDPR-lovgivning og al din kommunikation med udlejer foregår gennem vores sikre beskedsystem.

Er lejeboligen i Lyngby for stor til dig alene?

Hvis du har lejet en lejebolig i Kongens Lyngby, som har mere plads, end hvad du kan bruge, har du hos BoligPortal mulighed for at fremleje helt gratis. Du kan udnytte alle lejemålets rum og spare penge på huslejen ved at udleje et eller flere værelser til andre. Hos BoligPortal får du fri adgang til at benytte dig af vores digitale værktøjer, som gør din udlejningsproces meget lettere.

Du kan eksempelvis gøre brug af vores:

BoligPortal ønsker dig held og lykke med at finde din kommende lejebolig i Lyngby

Vi håber, at du finder lige præcis den bolig i Lyngby, som lever op til dine præferencer. Opstår der spørgsmål undervejs, er du altid velkommen til at tage fat på vores kundeservice via telefon, mail eller chat. Rigtig god boligjagt i Kongens Lyngby!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play