Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Værelser
  3. Helsingør

Værelser til leje i Helsingør

2 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses
2 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 værelse på 30 m²
Helsingør, Kongensgade
5.800 DKK1 time siden
1 værelse på 10 m²
Helsingør, Grønnehavevej
4.500 DKK20. marts

Lignende annoncer i Helsingør

Populære søgninger
  • Alle i Værelser

Find ledigt værelse i Helsingør hos BoligPortal

Her på siden finder du det aktuelle udvalg af værelser til leje i Helsingør. Denne by beliggende ud til den smalleste del af Øresund er et oplagt sted at slå sig ned, både for dig, der jævnligt skal til Sverige, men også for dig, der blot ønsker at nyde tilværelsen i Nordsjælland .

Når du søger bolig via BoligPortal har du gode chancer for at komme godt i mål. Vi er nemlig ikke blot stærkt til stede lokalt, men er også landsdækkende de største inden for lejeboliger , herunder både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Også hvis du er på udkig efter noget mere specifikt, er BoligPortal din indgangsvinkel. På hver af vores sider kan du for eksempel finde studieboliger eller delevenlige lejligheder , hvilket kan være oplagte alternativer for dig, der er på udkig efter et værelse.

Er du interesseret i andre boligtyper end værelser i Helsingør?

Helsingør byder på flere andre boligtyper, så er du ikke fastsat på, at din kommende lejebolig i Helsingør nødvendigvis skal være et værelse til leje, kan du med fordel tjekke vores andre kategorier ud: Det gælder specifikt vores rækkehuse , huse og lejligheder i Helsingør .

Vælg de relevante for dig i venstre side under overskriften ‘boligtype’ eller klik på de fremhævede links her ovenfor.

Sådan finder du hurtigt og nemt et værelse til leje i Helsingør

Det er ikke nødvendigvis en dans på roser at stå mellem boliger, men hos BoligPortal behøver det ikke at være sværere end som så. Benyt dig for eksempel af vores tips og fremgangsmåder i din søgning, og kom hurtigt og nemt i mål med det rette værelse i Helsingør. Læs mere om dette nedenfor.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Dem anbefaler vi, at du udfylder i overensstemmelse med dine krav til dit kommende værelse til leje i Helsingør. På den måde skaber du nemt et overblik over relevante boligannoncer på siden.

Filtrér for eksempel efter størrelsen på værelset i Helsingør, eller indtast dit maksimale beløb på husleje, som du er villig til at betale. Mulighederne er mange, og kun du definerer, hvor snæver eller bred, din søgning skal være.

Aktivér BoligAgent og find hurtigt værelse i Helsingør

Når du har fundet frem til en kombination af filtreringer, som giver mening for din videre søgning, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent . Det gør du i den orange boks øverst til venstre.

Efter at du har aktiveret din personlige BoligAgent, bliver din søgning smartere. Fremover kan du nemlig læne dig tilbage, da du automatisk vil modtage besked over mail, hver gang nye værelser til leje i Helsingør matcher dine kriterier.

Føl dig tryg, når du søger værelse til leje i Helsingør hos BoligPortal

Hos BoligPortal går vi op i din sikkerhed og tryghed. Det er noget, der kan mærkes, når du søger bolig på vores platform. Lær mere om, hvad vi gør for at sikre din tryghed, nedenfor.

  • Vi validerer manuelt alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden. I praksis betyder det, at du altid kan vide dig sikker på ægtheden af den enkelte annonce.
  • Derudover passer vi godt på dine data i forbindelse med din færden på siden. Du kan færdes trygt ved visheden om, at vi i den sammenhæng naturligvis overholder gældende GDPR.

Vend din søgning på hovedet og bliv selv udlejer af værelser i Helsingør

Det vil ikke nødvendigvis altid være tilfældet, at udbuddet af værelser i Helsingør dækker over dine ønsker. Finder du ikke umiddelbart det rette værelse til leje i Helsingør, er der dog stadig god mulighed for at komme godt i mål med søgningen: Du kan nemlig vende din søgning på hovedet og selv udleje et eller flere værelser .

Ved at leje en større bolig for derefter selv at udleje værelser til andre, kan du stable dit eget lille bofællesskab på benene i Helsingør. Her bestemmer du helt selv, hvilken bolig, du ønsker at have værelse i, samt hvem du i sidste ende vil leje de andre værelser ud til. Det giver en helt særlig frihed.

Heldigvis behøver det ikke at være svært at udleje værelser. Det er gratis at gøre via BoligPortal, og vi hjælper dig godt på vej gennem processen. Blandt andet hjælper vi dig med at få styr på de praktiske detaljer omkring udlejning med vores gratis digitale services:

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt med de rette paragraffer og formuleringer. Derudover tilbyder vi et digitalt flyttesyn , hvilket er oplagt for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde det rette værelse til leje i Helsingør

Fra os hos BoligPortal ønsker vi dig mange gange held og lykke i din jagt efter det rette værelse til leje i Helsingør. Husk, at vi brænder for din boligjagt, og at vi derfor hver dag året rundt står klar til at hjælpe dig i vores kundeservice. Tøv ikke med at tage kontakt til os over mail, chat eller telefon, hvis du har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play