Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Odder

Lejeboliger i Odder

97 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses8 værelses
97 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 68 m²
Snærild, Bregen Krog Vej
8.000 DKK9 timer siden
Side1af 6

Lignende annoncer i Odder

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Odder hos BoligPortal

På denne side finder du vores aktuelle udvalg af ledige lejeboliger i Odder, som ligger i det centrale Midtjylland . Odder er blevet et populært område at bosætte sig de seneste år, og med god grund, når man kigger på, hvad byen har at byde på. Hvis du finder en bolig til leje i Odder, vil du både være tæt på havet, kysten og naturen, hvilket giver dig mulighed for at udforske nogle af Østjyllands mest populære strande og skove. Samtidig vil du have nem adgang til storbyens faciliteter, da du hurtigt kan komme til Aarhus med letbanen eller bil.

Hvis du drømmer om at leje en bolig i Odder, er du kommet til det rette sted. BoligPortal er Danmarks førende lejeboligportal og vi tilbyder derfor et bredt udvalg af lejeboliger , herunder lejligheder , huse , værelser og rækkehuse til leje i hele landet.

Stort udvalg af ledige lejeboliger i Odder

I Odder kan du vælge mellem et bredt udvalg af ledige lejeboliger - lige fra nybyggede boliger med moderne hvidevarer til ældre og charmerende boliger. Byen tilbyder forskellige boligtyper, herunder huse , rækkehuse , værelser og lejligheder i Odder i forskellige størrelser og prisklasser. Uanset om du er single, et par eller en familie, vil du kunne finde noget, der passer til dine behov i Odder.

Vi arbejder kontinuerligt på at opdatere vores liste med nye lejeboliger i Odder, så du hurtigt kan finde dit næste drømmehjem.

Opdag fordelene ved at leje en bolig i Odder

Odder betragtes i dag ofte som en lille forsmag på Aarhus, men hvis man spørger byens indbyggere, vil de fortælle dig, at Odder ikke blot er en forstad til Aarhus; det er en selvstændig by med et rigt foreningsliv, smukke naturområder og et imponerende udvalg af mad- og kulturoplevelser. Byen byder på sine egne unikke fordele, og nedenfor vil vi præsentere nogle af de fordele, som du kan se frem til, hvis du beslutter dig for at leje en bolig i Odder.

En tryg base for din familie

Odder er hjemsted for mange børnefamilier, og det er ikke uden grund. Hvis du har en familie, vil en lejebolig i Odder være særligt attraktiv for dig. Byen tilbyder alt, hvad du og din familie har brug for. For de yngste er der adskillige gode daginstitutioner, og når de når skolealderen, er der både folkeskoler og privatskoler at vælge imellem.

Hvis du vælger at flytte til Odder, vil du hurtigt opdage, at det generelt føles som et trygt sted at bo og færdes. Der er et omfattende stisystem og sikre skoleveje, der gør det trygt for dig at sende børnene i skole. Hvis du vælger at slå dig ned her, bliver du også en del af et stærkt fællesskab, hvor der er bred enighed om at værne om byen og hinanden.

Oplev den skønne natur

Odder er omgivet af fantastisk natur, der strækker sig fra kysten til skovene. Byen byder på Østjyllands mest børnevenlige strand, Saksild Strand, der er perfekt til afslapning og badning. Når du har brug for at koble hjernen fra og nyde den friske luft, kan du gå en tur langs kysten eller drage fordel af Vejlskoven eller Rathlousdal Skoven, som indbyder til vandreture og udfordrende mountainbiketure.

Tæt på Odder ligger byen Hou , hvor du kan tage færgen til Tunø , der byder på krabbejagt eller en tur rundt om øen på bare tre timer. Uanset om du foretrækker en afslappende dag ved kysten eller en aktiv udflugt i skoven, har Odder en naturoplevelse for alle.

Attraktiv placering midt i Østjylland

Det, der gør Odder særligt attraktiv, er byens placering tæt på flere større byer som Aarhus , Skanderborg og Horsens og dens velfungerende offentlige transportsystem. Her kan du nemt tage letbanen fra Odder Station eller en af de mange busser, der kører til Aarhus, Skanderborg og Horsens, og være i byerne efter cirka 30 minutter. Du får dermed mulighed for at nyde de rolige områder i Odder samtidig med, at du har let adgang til storbyens faciliteter og de mange arbejdspladser, der findes der.

Gode uddannelsesmuligheder og rigt foreningsliv

Hvis du har børn, finder du også en række forskellige gode uddannelsesmuligheder for dem i Odder. I byen er der flere gode efterskoler, højskoler og gymnasiale- og erhvervsskoler. Odder Gymnasium er et bevis på dette, da det rangerer på listen over landets bedste gymnasier.

Når du har brug for en pause fra skolebænken, tilbyder byen ligeledes et rigt foreningsliv, hvor du finder over 120 sports- og fritidsforeninger, der spænder lige fra klassiske sportsgrene som håndbold og fodbold til forskellige vandsportsgrene ved Odderkysten. Du får altså med andre ord gode muligheder for at skabe et aktivt liv for hele familien.

Udforsk de nærliggende byer omkring Odder

Hvis du ikke finder den ideelle lejebolig i Odder, kan du med fordel udforske de mindre landsbyer i nærheden af byen, som hver især har noget unikt at tilbyde.

  • Fem kilometer øst for Odder ligger Saksild , der som nævnt blandt andet byder på en af Østjyllands bedste strande, flot natur og et godt lokalsamfund. Byen har både ældre charmerende lejeboliger og mere moderne boliger. Har du børn, vil du kunne gøre brug af Saksild Skole- og Børnehus, der tilbyder dagpleje og skole til og med 6. klasse.

  • Sydøst for Odder finder du Hou , som er en charmerende havneby. Byen byder på naturskønne omgivelser med smukke skove, strande samt en populær lystbådehavn og en trafikhavn, hvorfra du nemt kan tage færgen til Samsø og Tunø. For forældre med børn i skolealderen tilbyder byen også både en folkeskole, efterskole og højskole.

  • Omkring fem kilometer syd for Odder finder du Ørting , som byder på et stærkt lokalsamfund, smuk natur og et aktivt foreningsliv. Her er både gode indkøbsmuligheder, kommunal dagpleje og fritidsaktiviteter.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Odder

Vi har gjort boligsøgningen i Odder nemmere for dig på BoligPortal. Vi ved nemlig, at det kan føles overvældende og tidskrævende at være på udkig efter et nyt hjem. Derfor anbefaler vi, at du bruger vores praktiske værktøjer for at lette processen og finde den perfekte lejebolig i Odder, der passer til dine behov og ønsker. Du kan læse mere om, hvordan du benytter dig af vores værktøjer nedenfor:

Præcisér dine krav med vores filtreringsfunktioner

Når du søger efter en lejebolig i Odder, kan du med fordel benytte vores filtreringsmuligheder i venstre side. Her kan du tilpasse din søgning efter dine specifikke krav. Søger du eksempelvis efter en bolig, hvor husdyr er tilladt, kan du markere dette, og herefter vil du kun få vist boliger på siden, der opfylder dette krav.

Du kan også vælge at afgrænse din søgning efter en minimumslejeperiode, om lejeboligen skal være møbleret, eller om der skal være parkeringsplads til din bil. Med vores filtreringsværktøj kan du altså nemt få vist lejeboliger, der har relevans for dig, og undgå at spilde tid i din boligsøgning

Opret BoligAgent og find lejebolig i Odder i en fart

Når du har foretaget din filtrering ved hjælp af filtreringsmulighederne til venstre, kan det være en god idé at oprette en BoligAgent. Dette værktøj sørger for, at du fremadrettet automatisk får e-mails hver gang, der dukker nye lejeboliger op, der matcher dine krav, så du kan tage kontakt til udlejerne som en af de første.

Du kan aktivere BoligAgenten ved at swipe knappen til højre i den orange boks, der er placeret øverst til venstre. Når du har gjort dette, kan du læne dig tilbage og vente på at du får e-mails fra os omkring nye lejeboliger i Odder, der opfylder dine kriterier.

Føl dig tryg når du søger lejebolig i Odder hos BoligPortal

Når du benytter dig af vores platform, kan du føle dig tryg, da vi foretager flere sikkerhedsforanstaltninger, der gør din færden på vores side sikker:

  • Vi gennemgår alle boligannoncer, inden de bliver lagt på vores platform. Det gør, at du kan føle dig helt tryg, når du tager kontakt til udlejerne via vores beskedsystem eller på telefonen.

  • Vi følger alle gældende GDPR-regler for at beskytte dine personlige oplysninger.

Udlej et værelse, hvis lejeboligen i Odder er for stor

Hvis du finder en god lejebolig med flere værelser, end du har brug for, har vi en løsning. Du kan vælge at udleje et eller flere værelser gennem BoligPortal og finde roomies - helt gratis. På den måde kan du spare på huslejen og samtidig skabe et hyggeligt bofællesskab.

Hvis dette lyder som noget for dig, har vi skabt nogle digitale services, der gør udlejningsprocessen nemmere og mere effektiv for dig. Du kan eksempelvis benytte vores digitale lejekontrakt , som hjælper dig med at oprette en juridisk korrekt lejekontrakt, eller vores digitale flyttesyn , hvis du ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

BoligPortal ønsker dig held og lykke med din boligsøgning i Odder

Vi håber, at du finder den perfekte lejebolig i Odder hos BoligPortal. Hvis du har spørgsmål under din boligsøgning, har du altid mulighed for at kontakte vores kompetente kundeservice. De er tilgængelige fra kl. 09:00 til 21:00 året rundt via telefon, e-mail eller chat.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play