Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Samsø

Lejeboliger i Samsø

1 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser3 værelses
1 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. hus på 118 m²
Samsø, Ørby Hovedgade
7.200 DKK1. juni

Lignende annoncer i Samsø

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find ledig lejebolig på Samsø hos BoligPortal

Kunne du tænke dig at realisere drømmen om at blive øbo? På Samsø kan du gøre denne drøm til virkelighed. Det første skridt er at finde et sted at bo. Her på siden finder du et overblik over alle ledige lejeboliger på Samsø. Vi sørger løbende for at opdatere siden, så du hurtigt kan komme i mål og flytte til den fantastiske Ø.

Hvis du vælger at bosætte dig på Samsø, får du et stykke af Danmark i miniformat, hvad angår natur- og landskabsformer. Du bliver omringet af afvekslende og smuk natur, og får rig mulighed for at tage del i de mange oplevelser og aktiviteter, der finder sted på øen.

Du kan hos BoligPortal også finde et samlet overblik over lejeboliger i Danmark , hvor du kan skabe dig et mere landsdækkende overblik. Her kan du gå på jagt i de enkelte boligtyper, herunder lejligheder , rækkehuse , huse og værelser i Danmark. Du kan også kigge ind i nogle af de mere specifikke emner, hvis du har nogle særlige ønsker til din lejebolig. Her kan eksempelvis tage et nærmere kig på lejeboliger med husdyr tilladt eller ældreboliger til leje.

Derfor skal du flytte til Samsø

Der er mange gode grunde til, at du skal vælge en lejebolig beliggende på Samsø. Så hvis du stadig er det mindste i tvivl, kan du herunder læse om, hvorfor du bør trække teltpløkkerne op og rykke til Samsø:

Gode transportmuligheder

Hvis du vælger en lejebolig på Samsø, kan du nemt komme til og fra Samsø med færgerne, hvor der er direkte forbindelser mellem både Jylland og Sjælland. Her sejler der både bilfærger og hurtigfærger, hvorfor der stadig er rig mulighed for at besøge både familie og venner, og du kan sågar fortsat varetage et job, som ikke er beliggende på Samsø.

Omringet af smuk natur

Samsø beskrives bedst som et sandt skattekammer for livsnydere, oplevelsessøgende og aktivitetshungrende. Øen byder på kyststrækninger med alt lige fra stejle skrænter, flade badestrande og bakkelandskaber. Hvis du vælger en lejebolig på Samsø, har du alle muligheder for, at tage på opdagelse i øens smukke natur, som byder på eliminente cykel- og vandreture. Her kan du sågar også tage en meditativ spadseretur sammen med familien.

Rig på oplevelser

Samsø byder året rundt på en masse oplevelser og begivenheder for hele familien. Der bliver afholdt omkring 1500 arrangementer året rundt, som består af både musikfestivaler, motionsløb og flere gastronomiske oplevelser. Så hvis du vælger at bosætte dig på Samsø, er du sikret at få en på opleveren året rundt.

Billigere huslejepriser

Generelt er huslejepriserne på Samsø i den lave ende, sammenlignet med andre kommuner i Danmark. Dette er selvfølgeligt attraktivt for dig, der gerne vil bruge dine penge på oplevelser med familien og generelt have et større råderum i hverdagen.

Hvilke boligtyper er du interesseret i?

Hvis du endnu ikke har gjort dig de store overvejelser i forhold til, hvilken boligtype du er på jagt efter, er dette en rigtig god idé at tænke over. Du finder hurtigere dit næste hjem på Samsø, hvis du ved hvad du leder efter. Du kan med fordel kigge ind i de forskellige boligtyper, som du finder på øen. Herunder lejligheder , rækkehuse , huse og værelser på Samsø . Her på siden kan du også benytte filtreringen i venstre side, hvor du kan afkrydse den specifikke boligtype, du ønsker at få vist.

I hvilket område på Samsø, skal du finde en lejebolig?

På Samsø finder du 22 landsbyer fordelt på nord- og sydøen. Derfor bør du også tænke over, hvor din kommende lejebolig på Samsø skal være placeret. Vil du gerne være tæt på indkøbsmuligheder og skole, eller ønsker du i højere grad, at bo nær naturen og vandet? Nedenfor kan du lære et par af Samsøs attraktive områder bedre at kende:

  • Midt på sydøen finder du øens største by, Tranebjerg . Her ligger øens folkeskole sammen med den lokale børnehave. Her finder du også en række forskellige indkøbsmuligheder, caféer og restauranter.
  • Ballen er byen med øens største lystbådehavn, og byen emmer af hyggelig stemning. Ballen er om sommeren der, hvor der sker mest. Netop på denne årstid er byen helt ideel for familien, da de yngste nemt kan blive underholdt med de mange aktiviteter.
  • Den mest charmerende by på Samsø er Norby , som er placeret i den nordlige del af øen, hvor du blandt andet finder smukke velbevarede bindingsværkshuse.
  • Alle Samsøes landsbyer har sit helt eget særpræg, og du kan med fordel også kigge nærmere på lejebolig i byerne Haardmark , Maarup , Ørby og Pillemark .

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig på Samsø

Hos BoligPortal bestræber vi os efter at jagten på din kommende lejebolig på Samsø forløber så nemt som muligt. Her findes der en række værktøjer, du kan benytte, som hjælper dig igennem processen, så du hurtigt kan finde din kommende drømmebolig.

Præcisér din søgning med mulighed for filtrering

Hvis du har nogle særlige krav til din kommende lejebolig på Samsø, bør du benytte dig af filtreringen i venstre side. Her kan du indtaste de ønsker og behov, du har for din kommende lejebolig på Samsø. Herefter vil du kun få vist de boliger, som er relevante for dig.

Opret en BoligAgent og find hurtigere en lejebolig på Samsø

Når du har udfyldt filtreringen, bør du aktivere din gratis BoligAgent. Du aktiverer boligagenten i den orange boks øverst til venstre. Herefter sørger vi for at sende dig en mail, når der bliver slået nye lejeboliger på Samsø op på siden, som matcher dine ønsker og behov. På den måde går du ikke glip af attraktive og nye lejeboliger, som kunne have din interesse.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig på Samsø hos BoligPortal

Du kan med ro i maven benytte BoligPortal til at finde din kommende lejebolig på Samsø. Hos os er den vigtigste prioritet at varetage din sikkerhed. Lær mere herunder:

  • Vi sørger altid for, at hver enkelt boligannonce bliver valideret, inden den bliver lagt op på siden. På den måde kan du være sikker på troværdigheden af indholdet i annoncerne, og roligt tage kontakt til udlejeren.
  • Vi sørger naturligvis også for at følge alle retningslinjer, der gør sig gældende i relation til GDPR.

Fremlej dele af din lejebolig på Samsø, hvis den er for stor

Måske er du udfordret i forhold til at finde den rette lejebolig på Samsø, hvor både størrelse og pris matcher dine kriterier. Her kan du overveje at kigge på lejeboliger, som er større end det du er gået efter i første omgang. Hvis du finder en lejebolig, som rummer mere plads end det du har brug for, kan du nemlig altid vælge at udleje et værelse eller fremleje dele af lejeboligen . Du kan eksempelvis starte dit eget bofællesskab og spare en hel del på huslejeomkostningerne.

Hvis du kunne have interesse i at fremleje dele af lejeboligen, hjælper vi dig gerne igennem processen - helt gratis. Vi har udviklet en række af digitale værktøjer, som gør det nemmere for dig at overskue denne proces:

Held og lykke med at finde din kommende lejebolig på Samsø

Vi håber hurtigt du finder din kommende lejebolig på Samsø, og bliver glad for livet som øbo. Hvis du skulle have spørgsmål eller der skulle opstå tvivl, er du velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice. Teamet sidder klar til at hjælpe dig, og sende dig i den rigtige retning. Hos BoligPortal vil vi ønske dig held og lykke i din boligjagt!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play