Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Esbjerg

Lejeboliger i Esbjerg

237 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses10 værelses
237 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 63 m²
Esbjerg, Gormsgade
Nye 3-lags lavenergivinduer, nyt køkken med induktionsplade og indbygningsovn, plads til opvasker, N
7 timer siden
5.600 kr.
...
Side1af 14
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Esbjerg på BoligPortal

Drømmer om du en lejebolig i Esbjerg? Du bor måske allerede i en lejlighed i Esbjerg , men vil gerne flytte i en anden lejebolig, måske et hus i Esbjerg ? Det kan også være, at du skal flytte til byen for første gang? Uanset kan du finde et stort udvalg af forskellige lejeboliger i Esbjerg hos Danmarks største BoligPortal. Husk også, at du kan finde et stort udvalg af studieboliger i Esbjerg hos os.

Esbjerg bliver kaldt for Danmarks yngste by, da den faktisk kun er 150 år gammel. Men byen har siden da været i en rivende udvikling, og er i dag Danmarks 5. største by. Det kan mærkes på byen, da Esbjerg giver dig den perfekte kombination af storbyliv og naturskønne områder. Det skal også nævnes, at hvis du flytter til Esbjerg, så befinder du dig i den eneste storby i Danmark, hvor man kan se en smuk solnedgang over havet. Flere af Danmarks største virksomheder holder også til i byen, så hvis du finder en lejebolig i Esbjerg, kan du se frem til gode muligheder for at finde et spændende job.

Brug filtreringen til at finde din drømmebolig

Hvis du leder efter noget specifikt i Esbjerg, så kan du bruge filtreringsmuligheden i venstre side. Her kan du nemlig tilpasse søgningen til dine specifikke krav. Du kan vælge hvilken boligtype det skal være, herunder villa, rækkehus, lejlighed og værelse. Du kan også begrænse din søgning efter lejeboliger i Esbjerg efter kvadratmeter og pris. Hvis du er på jagt efter en lejebolig i Esbjerg, hvor husdyr er tilladt, eller en lejebolig, der er delevenlig, så kan du også filtrere efter dette på siden.

Hvor skal du søge lejebolig i Esbjerg?

Hvis du ikke kender Esbjerg så godt, kan det være svært at finde ud af, i hvilket område du skal søge lejebolig. Esbjerg består nemlig af flere forskellige kvarterer og bydele. Det kan derfor være en god idé, at du på forhånd undersøger, hvilken bydel der passer til dig. Vi har forsøgt at give dig en guide til Esbjergs forskellige områder herunder, så du kan blive klædt på til boligjagten.

Esbjerg C – Indre by

Indre by er et meget populært sted at finde en lejebolig i Esbjerg centrum, da man er tæt på alt, og nemt kan komme til det hele. Det kan i denne del af byen ses, at Esbjerg er en relativt ung by, da byplanlægning er mere nytænkende, hvilket man kan se med de lige og lange hyggelige gader og stræder. Dette har medført, at Esbjerg har Danmarks længste gågade, og som faktisk også er en af Europas længste. Langs gågaden ligger et bredt udvalg af shoppingsteder og butikker samt et utal af charmerende caféer, barer og restauranter. Du kan bl.a. gå på opdagelse hos Esbjerg Street Food, som ligger i den gamle teaterbygning.

En anden historisk bygning, der i dag er lavet om til en gastronomisk oplevelse, er det gamle posthus fra 1908, der i dag huserer en restaurant, bedre kendt som ’Posthuset. Når man har spist på Posthuset, kan man nemt tage videre ind på sportsbaren Homerun, der ligger under samme tag som restauranten. Her har de et hav af aktiviteter såsom pool, beerpong, bordfodbold, slå søm og masser af sjove brætspil, man kan spille med venner eller andre på baren. Senere på aftenen skal du tage på Dronning Louise, der er et af favoritstederne at tage i byen for esbjergenserne.

Hvis du finder en bolig til leje i Esbjerg C, så skal du tage en tur ned til området omkring havnen, der går under navnet Strandby og er den ældste del af Esbjerg. Om sommeren kan det anbefales at tage Fanølinjen til Fanø. Færger går stort set hele dagen, og du kan få returbillet med plads til din cykel for kun 35 kr. I vinterhalvåret bliver Esbjerg torv forvandlet til en stor skøjtebane, hvor man gratis kan skøjte rundt i Esbjergs idylliske bymidte. Hvis du gerne vil være tæt på alt dette, så er det altså i Esbjerg C, at du skal finde din lejebolig.

Esbjerg V

Esbjerg Vest, som faktisk ligger i den nordvestlige del af Esbjerg, er den finere del af byen. Her finder du den smukke strandpromenade og udsigt over Vesterhavet. Områderne tættest på byen, Fovrfelt og Sædding, er lækre steder at bo, hvis du stadig gerne vil være tæt på indre by. Hvis du finder en lejebolig her, så skal du gå en tur ved Sædding Strand, og se Esbjergs måske mest kendte varemærke; ’Mennesket ved Havet’ også kaldt ’De 4 hvide mænd’, som sidder på stranden og spejder ud over havet.


Finder du en lejebolig i Esbjerg V , så er du også tæt på et væld af spændende aktiviteter. Fun World, er et stort aktivitetscenter, hvor du kan prøve alt fra bowling og minigolf til gokart og skydning i en virtuel skydesimulator. Vil du gerne opleve Sædding Ådals skønne natur, så skal du prøve Mentor IT Bikepark, hvor man gratis kan sno sig gennem underholdende mountainbikebaner.

Tager du længere ud af Sædding Strandvej, så kommer det attraktive Esbjerg område Hjerting. Her kan man både finde boliger ned til vandet, familievenlige boliger og delevenlige boliger i det smukke område nær Vesterhavet. Hvis du finder en bolig til leje i den nordvestlige del af Esbjerg, så skal du prøve en aften på Hjerting Badehotels engelske pub, der har store traditioner med live musik, rafle turneringer og sportsbegivenheder på tv. Fra deres terrasse kan man få serveret lækker mad, alt imens man nyder udsigten over Esbjerg, halvøen Skallingen, og øerne Langli og Fanø. Det er også et must, at man på en varm sommerdag prøver Café Stryhns berømte isvaffel.


Længere inde i landet ligger forstaden Sønderris, der er et nyt populært nybyggerområde. Her kan man også finde charmerende boliger til leje i et særdeles hyggeligt område. Du skal finde en lejebolig i Esbjerg V, hvis alt dette lyder som noget for dig.

Esbjerg N

I forlængelse af Esbjerg C’s bymidte kommer bydelene Boldesager og Spangsbjerg. Her kan man finde mange boliger til leje med mere plads end i midtbyen, men det ligger stadig i gåafstand til byens mange tilbud. Vognsbølparken og Dyrehaven i den nordlige del af byen er et dejligt afbræk fra storbylivet i centrum. I Esbjerg Nord finder du også mange af byens uddannelsesinstitutionerne. Det er derfor et smart sted at finde en lejebolig her, hvis du skal starte på steder som Syddansk Universitet, Erhvervsakadamiet eller Aalborg Universitet i Esbjerg.


Derudover byder den nordlige del også på mange underholdende aktiviteter. Svømmestadion Danmark, der er Danmarks største, har både et stort tropisk badeland og 10 forskellige bassiner og bade. Du kan også tage et spil curling med dine venner hos Curl’n Fun - og nu vi allerede snakker om is, så kan du lige så godt tage et smut forbi Granly Hockey Arena, hvor du ikke bare selv kan stå på is, men også se et af Danmarks bedste ishockey hold, Esbjerg Energy, spille på hjemmebane. Arenaen er en del af Esbjerg Idrætspark, hvor man ovenikøbet kan se Esbjerg spille fodbold og håndbold på henholdsvis Blue Water Arena og Blue Water Dokken. Rundt om anlægget er der anlagt små multibaner til fodbold og håndbold samt beachvolley og padeltennisbaner.


Du må du ikke gå glip af Esbjergs nye koncept; Kongekampen, som bliver arrangeret hvert år. Her dyster Esbjergs forskellige campusser om at være de bedste til dodgeball, alt imens tilskuerne hepper, fester og drikker til én stor slags havefest. Man kan deltage uanset, om man er studerende eller ej, og after party på Blue Water Dokken om aftenen må du heller ikke gå glip af. Hvis du finder et sted at leje en bolig i Esbjerg N, så har du ikke langt til shopping. I forstaden Gjessing, nord for Esbjerg, ligger nemlig Esbjerg Storcenter, hvor du kan finde butikker inden for enhver smag. Desuden er Gjessing også et attraktivt boligområde med lækre lejeboliger, da området netop er en god blanding af by og natur. Lyder alt dette som noget for dig, så er det specielt en lejebolig i Esbjerg N , som kan matche dine behov.

Esbjerg Ø

I den østlige del af Esbjerg finder du Esbjergs gamle centrum. Rørkjær, som er en del af Esbjergs ældste kvarter, der til forskel fra den indre by, har charmerende snoede gader og snørklede veje. Det samme gælder også for bydelene Østerby og Gammelby, der ligeledes giver dig den klassiske esbjergensiske sjæl med røde tegltag i bybilledet.


Det kan altså være et godt sted at finde en lejebolig i denne østlige del af Esbjerg, hvis du gerne vil bo tæt på centrum af Esbjerg, men også vil have lidt ro fra den hektiske indre by. Du er desuden også kun et stenkast væk fra Esbjerg Bypark, der ligger ved siden af Esbjerg Musikhus. Parken, som har udsigt ud over havnen, er en bakket grøn oase, der med sin friluftsscene byder på gratis koncerter og underholdning hen over hele sommeren. Esbjerg Banegård ligger ligeledes tæt på Esbjerg Øst, hvilket giver dig mulighed for nemt at komme til og fra byen, hvis du finder en lejebolig i denne del af Esbjerg. Shopping skal foregå i Vestjyllands største shoppingcenter, BROEN, der heller ikke ligger langt fra Esbjerg Ø. Jerne, der ligger nord for Østerbyen, er ideel for dig, der gerne vil leje en bolig i et familievenligt kvarter. Tæt på Jerne finder du Esbjergs GAME Streetmekka, hvor børn, unge og voksne gratis kan mødes til street basket, gade-fodbold, parkour, hiphop og skating.


Tager man længere øst på, kommer man til forstæderne Kvaglund, Vedtofte, Novrup og området omkring Stengårdsvej, hvor man kan finde alle slags boligtyper til leje. Hvis du finder en lejebolig her, så skal du handle i Esbjerg Bazar, der har eksotiske varer fra hele verden. Du kan derefter være aktiv i Vedtofte Idrætspark, hvor der er et bredt udvalgt af sportsgrene og spil, man kan deltage i. Desuden ligger University College SYD også i Esbjerg Øst, så hvis du skal starte her, kan en lejebolig i den østlige del af Esbjerg måske friste dig. Du skal altså finde dig en lejebolig i Esbjerg Ø , hvis dette lyder som noget for dig.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP