Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Espergærde

Lejeboliger i Espergærde

42 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses11 værelses
42 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
11 vær. hus på 272 m²
Mørdrup, Mørdrupvej
39.900 DKK3 dage siden
Side1af 3
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find ledig lejebolig i Espergærde hos BoligPortal

Her på siden har vi samlet alle vores lejeboliger i Espergærde, så du kan danne dig det fulde overblik. Du er godt stillet, når du søger lejebolig i Espergærde: Vi er nemlig stærkt til steder, både lokalt og landsdækkende, og vores udvalg opdateres løbende. Vidste du for eksempel, at vi hos BoligPortal er de største i Danmark inden for lejeboliger ? Herunder tæller både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje .

Er du interesseret i bestemte typer af lejeboliger i Espergærde?

Siden her dækker over alle vores lejeboliger i Espergærde. Ved du, at du kun er interesseret i visse boligtyper, kan det derfor være en god idé at filtrere efter disse typer af boliger under overskriften ‘boligtype’ i venstre side.

Vælg mellem boligtyperne lejligheder , værelser , huse og rækkehuse i Espergærde , og skab et godt indledende overblik i din jagt efter den rette lejebolig i Espergærde.

Oplev fordelene ved at vælge en lejebolig i Espergærde

Espergærde ligger i Nordsjælland ved Øresund og regnes faktisk som en bydel i Helsingør s byområde. Dog har Espergærde sin helt egen karakter, og herunder giver vi dig fire unikke fordele, der gør det særligt attraktivt at vælge en lejebolig i Espergærde:

Espergærde Havn

I Espergærde finder du lystsejlerhavnen, der har udviklet sig til en ægte perle ved Øresund. Her kan du nyde den rolige atmosfære og de hyggelige omgivelser ved den mindste havn i Øresund.

Nyd sandstranden

Espergærde strand ligger lige syd for havnen i Espergærde midt i byen. Stranden er en lidt overset strand med skønt hvidt sand, lækker sandbund og en god stor badebro. Stranden er velbesøgt og er især et hit blandt børnefamilier i byen.

Gode shoppingmuligheder

Er du til en god shoppingtur, kan du besøge byens eget indkøbscenter, Espergærde Centret, som er et særdeles populært shopppingsted. Centret har et bredt udvalg af butikker, restauranter og supermarkeder, der opfylder forskellige behov.

Skole og uddannelser i byen

I Espergærde finder du flere daginstitutioner og folkeskoler, hvor du kan sikre et stabilt læringsmiljø for de yngste børn i familien. Har du ældre børn, så huser Espergærde også Gymnasium og HF.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Espergærde

BoligPortal gør din søgning smartere. Vi ved nemlig, at du med de rette fremgangsmåder og redskaber til søgning nemt, hurtigt og effektivt kommer i mål med den rette lejebolig i Espergærde. Lær mere om dette nedenfor.

Skab et præcist overblik med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Dem anbefaler vi, at du benytter, så du kan skabe dig det nødvendige overblik. Udfyld filtreringsmulighederne i overensstemmelse med dine krav til din kommende lejebolig i Espergærde, og se, hvordan din visning af boligannoncer opdaterer sig.

Filtrér for eksempel efter størrelsen på lejemålet i Espergærde, eller vælg, hvorvidt det skal være tilladt at have husdyr. Mulighederne spænder bredt, så orientér dig godt i listen og sammenlign med dine ufravigelige krav i din boligjagt.

Opret BoligAgent og find hurtigt lejebolig i Espergærde

Efter at du har filtreret i din søgning i overensstemmelse med dine krav til din kommende lejebolig i Espergærde, anbefaler vi, at du klikker i den orange boks øverst for at aktivere en gratis BoligAgent . På den måde modtager du nemlig fremover automatisk besked over mail, hver gang nye lejeboliger i Espergærde bliver tilgængelige via BoligPortal.

Inden du aktiverer din BoligAgent, er det vigtigt, at du er skarp på dine udfyldte filtreringer. Ved at gennemgå dem nøje sikrer du dig nemlig, at du ikke går glip af besked om lejeboliger i Espergærde, der ellers kunne have været relevante for dig.

I hvilket område af Espergærde skal du finde lejebolig?

Det er populært at slå sig ned i en lejebolig i Espergærde, og i et så eftertragtet område er det svært helt at gå galt i byen. Alligevel kan det være rart at få et overblik over nogle af de områder i Espergærde, som der er at vælge imellem.

  • Du finder mange nye lejeboliger i Mørdrup. Vælg for eksempel en lejebolig i Mørdrup , hvis du ønsker at slå dig ned i et stille kvarter i hvad der engang var en selvstændig landsby uden for Espergærde, men som nu agerer reel bydel.
  • Det er også populært at lede efter lejebolig i Søndermarken. Her vil du befinde dig mere centralt i Espergærde, men med god mulighed for at opsøge grønne arealer.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Espergærde hos BoligPortal

Du kan føle dig tryg, når du søger lejebolig via BoligPortal. Vi gennemgår manuelt alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden, så du kan vide dig sikker på ægtheden af den enkelte annonce. Derudover sørger vi for at passe godt på dine data i forbindelse med din færden på siden — naturligvis i overensstemmelse med GDPR.

I den store lejebolig i Espergærde kan du udleje et eller flere værelser

Finder du en lejebolig i Espergærde, der matcher dine boligdrømme, men som er for stor eller for dyr, kan den i visse tilfælde alligevel vise sig relevant. Det gælder især for dig, der er åben for at bo sammen med andre. Via BoligPortal kan du nemlig gratis udleje et eller flere værelser og på den måde skære i omkostningerne til husleje.

Du kan føle dig tryg, når du udlejer via BoligPortal. Vi hjælper dig godt igennem processen, og gør det nemt for dig at få styr på de praktiske detaljer. I den sammenhæng tilbyder vi både en gratis digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som gør det overskueligt og ligetil at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde din næste lejebolig i Espergærde hos BoligPortal

Vi ønsker dig mange gange held og lykke i din jagt efter den rette lejebolig i Espergærde. Husk, at vi brænder for din søgning, og at du derfor endelig ikke må tøve med at række ud, hvis du har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp – hver dag året rundt står vi klar til at hjælpe dig, via mail, chat eller telefon.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play