Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Hornbæk

Lejeboliger i Hornbæk

7 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser3 værelses4 værelses5 værelses
7 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. rækkehus på 103 m²
Hornbæk, Søvej
20.000 DKK3 dage siden

Lignende annoncer i Hornbæk

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find ledig ledig lejebolig i Hornbæk på BoligPortal

Vælger du at bosætte dig i Hornbæk, flytter du til en vidunderlig strandby i Nordsjælland . Byen ligger ved Øresundskysten nordvest for Helsingør . Glæd dig til at komme ned til byens samlingspunkt, som siges at være Hornbæk Havn. Her er et livligt og indbydende havnemiljø, hvor du finder en lang række lækre spisesteder, et fiskerhus, dagligvarebutikker og masser af is. Det er også stedet, hvor lystbåde og fritidsfiskere samles for at fange krabber fra molerne.

Hornbæk er også en by i børnehøjde, da der bliver gjort meget for børnene. Ved Hornbæk Havn samles flere familier omkring de hyggelige grillpladser og nyder udsigten over Kattegat og nordkysten. Derudover er Hornbæk også pakket med flotte strande og skønne naturrige områder. Her kan hele familien tage en tur til Nordkystens mest populære badestrand, Hornbæk Strand.

Som Danmarks største lejeboligportal vil vi gerne hjælpe dig med at finde dit kommende hjem. Vi er stolte af at kunne tilbyde det største udvalg af lejeboliger i hele landet, hvor du kan du finde alle lejeboligtyper; lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Er du på udkig efter bestemte lejeboligtyper i Hornbæk?

Få overblik over vores store udvalg af boliger til leje i Hornbæk her på siden. Hvis du er på jagt efter en bestemt type af lejebolig, kan du nemt tilgå disse; lejligheder , værelser , huse og rækkehuse i Hornbæk .

Sådan finder du hurtigt og enkelt en bolig til leje i Hornbæk

Hos BoligPortal forsøger vi altid at gøre din boligjagt nemmere. Det er vores store ønske, at du kan finde din nye lejebolig i Hornbæk så nemt og hurtigt som muligt. Herunder kan du se, hvordan du kan benytte dig at vores digitale tjenester og funktioner:

Udfyld vores filtreringsmuligheder

Vi anbefaler, at du udfylder alle kriterier, som har en betydning for dig i forhold til en kommende lejebolig i Hornbæk. Du finder de forskellige muligheder for filtreringer i venstre side. Skal du eksempelvis holde dig inden for et bestemt budget, kan du tilføje dit maksimale huslejebudget eller hvis du har et ønske til en bestemt størrelse, kan du også tilføje antal kvadratmeter.

Aktivér en gratis BoligAgent

Når du har udfyldt dine personlige kriterier i venstre side, er det en super god idé at aktivere en BoligAgent . Med en BoligAgent får du et forspring, da du automatisk modtager besked, så snart vi tilføjer nye lejeboliger i Hornbæk. Det er naturligvis en gratis service til dig, så det er bare med at aktivere den øverst i den orange boks.

Hvilke områder i Hornbæk skal du finde en lejebolig?

Du kan finde mange skønne områder i Hornbæk, hvor du befinder dig tæt på kysten. Herunder kan du læse lidt om to af dem:

  • Med en lejebolig ved Tennisvej i Hornbæk har du kort afstand til Horneby Sand St. På bare 15 minutter på gåben kommer du derudover til byens livlige spots; Hornbæk Havn og Hornbæk Strand. Du finder også gode muligheder for at handle ind i de nærliggende supermarkeder.
  • I Holmegårdskvarteret holder mange børnefamilier til. Hopper du på cyklen, tager det kun 5 minutter at komme ned til byen og havnen. Om sommeren bliver der holdt loppemarked på flere af gaderne i området og det skaber en hyggelig stemning blandt naboerne i Hornbæk.

Du kan trygt finde en lejebolig i Hornbæk hos BoligPortal

Hos BoligPortal går vi meget op i din sikkerhed, når du færdes rundt på siden. Herunder kan du se nogle af de områder, hvor vi arbejder på at sikre din tryghed:

  • Vores team sidder og validerer alle boligannoncer, så du bliver præsenteret for troværdige lejeboliger fra seriøse udlejere.
  • Vi passer godt på dine persondata, som naturligvis er inden for de juridiske rammer for GDPR-loven. Dette gøres i samarbejde med førende advokater.
  • Al din kommunikation med udlejer vil foregå i vores sikre beskedsystem.

Du kan selv udleje dele af din lejebolig i Hornbæk, hvis dit lejemål er for stort

Finder du en lejebolig i Hornbæk, som passer perfekt med dine kriterier, men består af lidt for mange rum - kan du hos BoligPortal selv vælge at blive udlejer. Du har muligheden for at udleje et eller flere værelser , og det er naturligvis helt gratis for dig.

Det er enkelt og nemt at udleje hos BoligPortal, hvor du også får en række digitale værktøjer stillet til rådighed. Du har eksempelvis mulighed for at benytte dig af vores digitale lejekontrakt , som er tilpasset den nye lejelov og Typeformular A10. Du kan også udføre et digitalt flyttesyn , så du får styr på de små detaljer, som du nemt kan registrere i vores indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

Får du brug for en hjælpende hånd til at komme i gang, er du velkommen til at kontakte os. Men du kan også læse mere om dette under ‘Udlej bolig’ øverste i menuen.

BoligPortal ønsker dig al held og lykke med at finde din kommende lejebolig i Hornbæk

Vi håber, at du kommer godt i mål med at finde din kommende lejebolig i Hornbæk. Hvis du sidder med nogle spørgsmål eller er i tvivl om noget, kan vores kundeserviceteam give give dig en hjælpende hånd. Du kan kontakte os på telefon, chat eller mail. Rigtig god boligjagt!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play