Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Holstebro

Lejeboliger i Holstebro

162 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses
162 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 62 m²
Holstebro, Asagården
Afdelingen består af 336 stk. 2-5 rums lejligheder i 3 etager samt 42 stk. 2-5 rums seniorboliger fo
20 timer siden
3.627 kr.
...
Side1af 9

Populære søgninger

Find lejebolig i Holstebro på BoligPortal

Går du med tankerne om at flytte til Holstebro, og er i den forbindelse på udkig efter en lejebolig? Så læs med her! Byen ligger i den nordlige del af Vestjylland og har meget at byde på. Historie og kultur præger byen, som stadig har den ældste gågade. Vi giver dig en introduktion til den vestjyske by herunder – og håber på, at du finder din drømmebolig hurtigst muligt!

Lejebolig i Holstebro

Du finder mange ledige lejeboliger i Holstebro, uanset om du vil bo i midtbyen eller uden for centrum. Midtbyen ligger nord for Storåen og udspringer af Store Torv. I dette områder finder du butikker, supermarkeder, badeland, biograf, barer og meget mere. Holstebro er tidligere blevet kåret som ”Danmarks bedste handelsby”, og derfor får du også gode shoppingmuligheder med en lejebolig her. Udover det præger kultur og historie byen, som både har museum, kunstmuseum, musikskole, musikteater samt et kongres- og kulturcenter, der ligger ved Storå. Byens boligområder ligger langs ringvejen og mod nordvest, hvor der findes boligblokke, boligforeninger og villakvarterer. I dette område af byen finder du også skoler, grønne områder og idrætsanlæg.

Søg ledig lejebolig i Holstebro

Hos BoligPortal kan du selv vælge, hvilke type lejebolig, du vil se. I menuen til venstre kan du bruge filtreringsmulighederne, som gør din boligsøgning lettere. Er du på udkig efter en lejebolig med plads til husdyr, en delevenlig lejebolig eller en lejebolig i en tidsbegrænset periode, så kan du vælge det i menuen. På den måde får du udelukkende boligforslag, der matcher dine søgekriterier. Uanset, hvilken type lejebolig, du søger, hjælper BoligPortal dig gerne med at finde din drømmebolig.

Jobs og uddannelse

Finder du en ledig lejebolig i Holstebro, har du gode muligheder for både job og uddannelse. Byens erhvervsområder ligger nær byens Ringvej og langs vejene mod Viborg og Herning. Udover et rigt erhvervs- og forretningsliv, er der også mange muligheder for uddannelse i Holstebro. Man kan blandt andet studere på Det Kongelige Teaters Balletskole og Jyske Dragonregiment. På Via University College, kan du tage mange forskellige erhvervsakademiske uddannelser og professionsbachelorer. Ønsker du at dygtiggøre dig indenfor musik, dans, design, teater eller forfatterskab – så giver Dansk Talentakademi muligheden for det.

Sikker boligsøgning

På BoligPortal vægter vi din sikkerhed højt. Alle boligannoncer bliver derfor sikkerhedsgodkendt af kundeservice inden de offentliggøres på hjemmesiden. På den måde kan du nemt og sikkert finde dit nye hjem – og du slipper for scam og svindel.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP