Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Slangerup

Lejligheder i Slangerup

3 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses3 værelses
3 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 91 m²
Slangerup, Kongensgade
8.930 DKK10. april
3 vær. lejlighed på 110 m²
Slangerup, Kongensgade
8.500 DKK20. marts

Lignende annoncer i Slangerup

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find ledig lejlighed i Slangerup hos BoligPortal

Her på siden kan du finde vores aktuelle udvalg af ledige lejligheder i Slangerup. Slangerup hører til Frederikssund Kommune og er en af Sjællands ældste byer.

Byen er placeret i Nordsjælland , og med en køretur på blot 45 minutter kan du nå til København , hvilket gør byen attraktiv for mange. Det giver mulighed for nemt at komme til og fra arbejde i hovedstaden og samtidig trække sig tilbage og nyde roen hjemme i Slangerup.

Hvis du er interesseret i at finde en lejlighed i Slangerup, er BoligPortal det rette sted at starte din søgning. Vi tilbyder nemlig det største udvalg af lejeboliger i Danmark , hvor du finder alt fra værelser og lejligheder til rækkehuse og huse til leje . Vi giver dig derfor det bedste udgangspunkt, når du starter din søgen efter dit kommende drømmehjem.

Oplev fordelene ved at leje lejlighed i Slangerup

Hvis du gerne vil leje en lejlighed i Slangerup, tilbyder byen en række fordele, som du kan nyde og drage fordel af. Med sin placering i Nordsjælland tilbyder Slangerup en ideel balance mellem den rolige atmosfære i byen og sin korte afstand til København . Udover byens ideelle placering er der en række andre grunde til, at mange vælger at leje en lejlighed i Slangerup:

  • Naturområder: Naturen spiller en stor rolle i forhold til, hvorfor det er så attraktivt at leje en lejlighed i Slangerup. Med sin beliggenhed i Nordsjælland er Slangerup omgivet af fortryllende skovområder og grønne landskaber. Dette giver dig mulighed for at nyde den friske luft, mens du tager en gåtur eller en cykeltur langs de naturskønne stier. Der er også adskillige parker, hvor du kan slappe af og nyde tiden med familie og venner.
  • Skoler og institutioner: Slangerup er et ideelt sted for børnefamilier at slå sig ned, da byen tilbyder både folkeskole og et bredt udvalg af institutioner. Derudover er der også både gymnasium og handelsskole i kommunen, hvilket betyder, at du kan sikre en sammenhængende og stabil uddannelsesrejse for dine børn.
  • Byfaciliteter: I Slangerup kan du også finde adskillige attraktive faciliteter, der sikrer, at du har alt, hvad du behøver til dine daglige gøremål samlet i byen. Byen tilbyder et bredt udvalg af moderne sportsfaciliteter, der gør det nemt for dig at holde dig aktiv og dyrke din foretrukne sportsgren. I byen finder du også flere forskellige indkøbsmuligheder, hvilket gør det nemt og bekvemt at klare dine daglige indkøb.

Har du overvejet en anden boligtype end en lejlighed i Slangerup?

Hvis du hidtil kun har fokuseret på at finde en lejlighed i Slangerup, er det værd at overveje, om nogle af de andre boligtyper, du finder i byen, også kunne vække din interesse.

I din søgen efter det perfekte hjem kan du udforske det samlede udvalg af lejeboliger i Slangerup . Udover lejligheder finder du her også værelser , huse og rækkehuse til leje i Slangerup . Hvis du undersøger de forskellige muligheder, har du større mulighed for at finde præcis den type af bolig, der passer bedst til dine behov og præferencer.

I hvilket område skal lejligheden i Slangerup være placeret?

Når du leder efter en lejlighed i Slangerup, kan det være en god idé at udforske de forskellige områder, som byen tilbyder. Slangerup har en bred vifte af kvarterer og områder, der hver især har deres unikke karakter og atmosfære. Uanset om du foretrækker en central beliggenhed eller mere rolige omgivelser, vil du kunne finde noget, der passer til din smag.

Den centrale del af Slangerup byder på en livlig atmosfære, hvor alt hvad du behøver, ligger lige ved hånden. Derudover er den centrale del af Slangerup også hjemsted for flere offentlige faciliteter og kulturelle tilbud, der giver dig mulighed for at berige din hverdag med spændende oplevelser og arrangementer, alt sammen i nærheden af din lejlighed i Slangerup.

Hvis du derimod foretrækker en mere fredelig tilværelse, vil du kunne finde flere kvarterer i byen, der byder på rolige gader i nærheden af smukke grønne områder. Mange af disse områder er også tæt på parker og naturområder, der giver dig mulighed for at udforske naturen og deltage i udendørsaktiviteter sammen med din familie.

Udforsk de mange attraktive omkringliggende byer

Hvis du indtil videre kun har koncentreret dig om at finde en lejlighed i Slangerup, kan det være en god idé at udforske mulighederne i nogle af de nærliggende byer og områder. Der er flere attraktive byer i nærheden af Slangerup, hvor du har gode chancer for at finde en lejlighed, der opfylder dine personlige præferencer. Her er nogle af de interessante byer, du kan undersøge nærmere:

Frederikssund har en charmerende atmosfære og tilbyder en god blanding af moderne faciliteter og historisk charme. Frederikssund er ideel for dem, der ønsker en større by med et bredt udvalg af butikker, restauranter og kulturelle tilbud.

Ølstykke er en anden mulighed og er blandt andet kendt for sit aktive handelsliv. Ølstykke har gode transportmuligheder og i byen findes også flere dagligvarebutikker og andre af hverdagens nødvendige faciliteter.

Lynge er en mindre by, der tilbyder en mere rolig og idyllisk atmosfære. Byen har et hyggeligt bymiljø og er omgivet af naturskønne områder. Hvis du foretrækker et mere landligt miljø, kan Lynge være det perfekte sted at lede efter en lejlighed.

Gørløse er endnu en attraktiv mulighed. Byen er kendt for sin smukke natur og tilbyder et stille og fredeligt miljø. Her kan du finde lejligheder i rolige omgivelser, samtidig med at du har nem adgang til større byer.

Kom hurtigt og nemt i mål med din lejlighed til leje i Slangerup

Hos BoligPortal ønsker vi at gøre din søgning efter den rette lejlighed i Slangerup så enkel og behagelig som muligt. Herunder kan du få nogle gode råd til, hvordan du bedst muligt kan tilgå søgeprocessen og øge dine chancer for hurtigt og nemt at finde dit kommende drømmehjem i Slangerup:

Præcisér din søgning med filtreringen

Hvis du har nogle specifikke kriterier og krav til din lejlighed i Slangerup, anbefaler vi dig at benytte filtreringen i venstre side. Her kan du indtaste dine ønsker og præferencer, og siden vil automatisk opdatere med lejligheder, der matcher dine krav. Ved at anvende filtreringen undgår du at skulle gennemgå og sortere en masse lejligheder, der ikke er relevante for dig. Dette sparer dig tid og gør det nemmere at finde præcis den lejlighed, du leder efter.

Find hurtigt en lejlighed i Slangerup med en gratis BoligAgent

Hvis du ønsker at finde en lejlighed i Slangerup hurtigt, kan det være en god idé at aktivere en BoligAgent . Du kan nemt gøre dette ved at udfylde filtreringen med dine specifikke krav til lejligheden og derefter klikke på den orange boks ovenfor. Når du har aktiveret din BoligAgent, vil du modtage en mail, så snart der bliver lagt nye lejligheder op på siden, der matcher dine kriterier. Dette sparer dig tid og besvær ved at konstant skulle holde øje med nye lejligheder i Slangerup, da BoligAgenten sørger for at holde dig opdateret.

Gem dine favorit-lejligheder i Slangerup

Når du sidder og gennemgår en masse lejligheder, kan det hurtigt blive uoverskueligt at huske dem alle. Derfor anbefaler vi, at du gemmer de lejligheder, der vækker din interesse, ved at klikke på favorit-ikonet ved den enkelte lejlighed. Du kan altid gå tilbage til dine ‘Favoritter’, hvor du vil finde alle dine gemte lejligheder i Slangerup. Dette giver dig mulighed for at gå tilbage og undersøge dem nærmere, når det passer dig bedst. Det er også en god måde at holde overblikket, da du altid har alle dine favorit-lejligheder samlet på ét sted.

Fremlej et værelse i din lejlighed i Slangerup

Hvis du finder den perfekte lejlighed i Slangerup, der opfylder alle dine krav, men viser sig at være for dyr, kan du overveje muligheden for at fremleje et af værelserne i lejligheden. Ved at fremleje dele af lejligheden og dele udgifterne med en anden, får du stadig mulighed for at bo i den ønskede lejlighed i Slangerup, som ellers ville have været uden for din økonomiske rækkevidde.

Hos BoligPortal står vi klar til at hjælpe dig sikkert igennem processen med at udleje dele af din lejlighed i Slangerup. Vi har udviklet en række digitale værktøjer, der gør hele processen sikker, nem og overskuelig for dig.

Føl dig tryg, når du benytter BoligPortal til at finde din lejlighed i Slangerup

Hos BoligPortal er det vigtigt, at du føler dig tryg, når du benytter vores portal til at finde din nye lejlighed i Slangerup. Derfor følger vi en række retningslinjer, hvor din sikkerhed er vores førsteprioritet, så du med ro i maven kan bevæge dig rundt på vores platform:

  • Inden en annonce bliver lagt op på platformen, sørger vi altid for at validere annoncen, for at sikre, at du kan stole på indholdet og dermed trygt kan tage kontakt til den enkelte udlejer.
  • Vi tager databeskyttelse meget alvorligt og overholder naturligvis alle regler og bestemmelser, herunder GDPR. Vi sørger for, at dine personlige data er i sikre hænder og behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål

Hos BoligPortal vil vi gerne ønske dig held og lykke med at finde dit nye drømmehjem, og vi håber naturligvis, at du bliver glad for at bo i lejligheden i Slangerup.

Skulle der i forbindelse med processen opstå nogle spørgsmål, store som små, kan du altid tage kontakt til vores kundeservice. Teamet sidder klar alle dage fra 9-21 og kan kontaktes på telefon, mail eller over chatten. Vi glæder os til at høre fra dig!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play