Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Slangerup

Lejeboliger i Slangerup

6 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses5 værelses
6 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
5 vær. · Rækkehus · 104 m²
Slangerup, Morelvang
107 m² rækkehus | Slangerup
13. januar
12.500 kr.

Lignende annoncer i Slangerup

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find ledig lejebolig i Slangerup på BoligPortal

Her på siden kan du finde din kommende lejebolig i Slangerup. Slangerup siges at være perlen i Frederikssund Kommune , der med sin hyggelige atmosfære særligt er populært blandt børnefamilier. Du kan eksempelvis tage familien med på besøg i en af lokalområdets naturperler, hvor i kan nyde godt af skønne park- og søområder.

Hvert år i august afholdes der en fest i byen, hvor både store og små er velkomne. Her samles byens beboer til den såkaldte Snake City Jazz Festival, hvor gaderne fyldes med god stemning, en festlig børneparade og folkelige jazzrytmer på Rådhuspladsen. Derudover er Slangerup Kommune en af landets ældste byer, hvorfor du finder mange historiske bygninger og kirker rundt omkring i byen.

Lad landets største lejeboligportal hjælpe dig med at finde din næste lejebolig. Hos BoligPortal tilbyder vi nemlig det største udvalg af lejeboliger , herunder finder du lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje i hele landet.

Er du specifikt på jagt efter eksempelvis huse med husdyr tilladt på Sjælland , har vi samlet en side udelukkende med disse boliger. Vil du bare gerne se alle lejeboliger i Nordsjælland , kan du også danne dig et overblik over disse.

Er du interesseret i specifikke boligtyper i Slangerup?

Her på siden finder du alle vores lejeboliger i Slangerup. Men du kan også gå på opdagelse i vores andre boligkategorier, herunder; lejligheder , værelser , huse , og rækkehuse i Slangerup . Ude i venstre side kan du hurtigt tilgå de forskellige boligtyper, som du interesserer dig for.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Slangerup

Hos BoligPortal kan du meget effektivt søge efter din bolig til leje i Slangerup ved brug af vores smarte funktioner og tjenester. Se hvordan herunder:


Præcisér din søgning med vores filtreringsmuligheder

Sørg for at præcisere din søgning, så du kun får vist de boliger, der har relevans for dig. Dette kan du gøre ude i venstre side, hvor du blot skal markere de kriterier, som er vigtige for dig i forhold til din kommende lejebolig i Slangerup. Skal lejemålet eksempelvis rumme hele familien, kan du indtaste en størrelse på lejemålet og er det et krav, at bilen kan holde tæt på hjemmet, kan du vinge ‘Parkering’ af.

Aktivér BoligAgent og find hurtigt en bolig til leje i Slangerup

Når du har udfyldt dine kriterier, kan du med fordel oprette en gratis BoligAgent. Med en BoligAgent sparer du tid, da du ikke skal holde øje med, om der er kommet nye lejeboliger i Slangerup. Den hjælper dig altså med at spejde efter relevante boliger til leje i Slangerup og sender automatisk en mail til dig, når der registreres nye boliger på siden. Aktivér den allerede nu i det orange felt øverst til venstre.

Hvilke områder i Slangerup skal du finde en lejebolig?

Slangerup er en attraktiv by at finde lejebolig i. Herunder har vi samlet lidt information om to skønne områder, hvor du enten kan komme til at bo tæt på naturen eller bybilledet:

  • Tag et kig på området omkring Bøgevang. Dette er et godt og roligt kvarter, som ikke befinder sig langt fra den populære badesø, Buresø. Det er en af de reneste søer i området og der er selvfølgelig plads til en frisk dukkert fra badebroen.

  • Finder du en lejebolig omkring Kongensgade, befinder du dig tættere på centrum. På under 10 min. kan du være på Slangerup Station. Der er mange indkøbsmuligheder i området, et apotek og diverse fritidsaktiviteter.

Du kan trygt søge lejebolig i Slangerup hos BoligPortal

Hos BoligPortal er din sikkerhed en vigtig prioritet for os. Vi sikrer, at du som bruger, kan føle dig tryg, når du bruger vores platform til at finde en bolig til leje i Slangerup. Vi gør blandt andet følgende:

  • Vores team sidder og gennemgår hver boligannonce og sikrer at udlejeren ejer boligen. Så kan du føle dig sikker og gå på jagt blandt vores mange valide boligannoncer med seriøse udlejere bag.
  • Du kan have ro i maven, da vi passer godt på dine data under og efter din boligsøgning. Dette gøres i overensstemmelse med GDPR-loven.

Hvis lejeboligen i Slangerup er for stor, kan du selv udleje et eller flere værelser


Finder du en lejebolig i Slangerup, som lever op til alle dine kriterier, men har lidt for mange rum, så kan du sagtens leje den alligevel - derefter kan du nemlig selv udleje et eller flere værelser . På den måde får du både selskab og sparer penge på huslejen.

Vælger du at bliver udlejer hos BoligPortal, giver vi altid en hjælpende hånd, hvis du skulle få brug for det. For at gøre din udlejningsproces så nem som muligt, tilbyder vi en digital lejekontrakt , som er baseret på den nye typeformular A10. Derudover kan du også udføre et digitalt flyttesyn . På den måde kan du få styr på de mindste detaljer og registrere dem i en indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

Alt dette er naturligvis helt omkostningsfrit for dig, så bliv udlejer hos BoligPortal og få glæde af vores kvalitetssikrede redskaber - læs mere under ‘Udlej bolig’ i den øverste menu.

BoligPortal ønsker dig held og lykke med at finde en lejebolig i Slangerup

Hos BoligPortal ønsker vi, at du får en god oplevelse på vores platform. Vi håber, du finder den rette lejebolig i Slangerup, som matcher dine ønsker og behov.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at besvare spørgsmål, så kontakt endelig vores kundeservice over mail, chat eller telefon, hvis du skulle få brug for det. Rigtig god boligjagt!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play